Konuşmak gelmiyor içimden. Biraz seyretmek istiyorum biraz da onu dinlemek..
Nedeni ne sizce?
Nedeni ne sizce?
tadını çıkar , sevdiğini elde ettiğinde böyle heyecanlanmicaksın. bu duygu gittikten sonra hayat sıkıcı gelecek sana
Hoşlandığım kız benden 8 yaş küçük. Kimin derdi daha büyük sen söyle
Afedersin abijim
Ya o da bana abi der diye büyük bir sorun daha var
Amaaan simdiye kadar demediyse sana abi, oluru var demektir
Ya da üniversite ortaminda abi abla kavrami kalmadığı içindir
Ayni unideymişsiniz birdee. Sen niye korkuyosun kiii. Git açıl. Kızlar olgun erkeklerden daha hoşlanır emin ol
O eskidendi canım
Kızın sana bakisini falan hic yakalamadin mi
Umursamaz bir hali vardi
Sevdiğim kişiye istemeden yaptiğim şey
Ama sen ara sira bakış atiyorsundur
Atiyorum ama o bana bakmadigi zamanlar eheheheh
Aynı ortamda oldugumuz zaman hep karşı karşıya oturuyorduk. Bakış atsa farkederdin
Farkederdim*
O zaman seni böyleee ümitlendiren bir an hiç olmadı mı peki
Onunla konuşmaya çalışınca utangaç bir yüz ifadesi
Eveet kesinlikle bir seyler hissediyor. Hem ne demisler, bir kişi bir yere bakıyorsa orda bir şey vardır fakat bir kişi bir yere hiç bakmıyorsa orada kesinlikle bir şey vardır ;)
Bu kizla aynı kulupteyiz. Kankasi olan kız da bizim kulüpte ve aynı bolumdeler. Kankasi ile başbaşa konuşma fırsatım olmadi. Olsa sorardim sevgilisi var mi sevdiği hoşlandığı biri var mi diye
Çek kenara konuş kankasıyla. Kankasıda buyuk ihtimallr gider o kiz böylr böylr biri seni sordu ne diyosun der. O da seni tanımak için srni izler o ara bakışırsınız :))
Kız beni tanıyor biliyor. Aynı ortamda bira icmisligimiz var 😊
Aynı wp grubundayiz ama numarami hâlâ kaydetmemiş. Twitterdan takip isteği attim kabul etti ama geri takip etmedi. Aşırı ilgisiz bana karşı
Bilmem
Peki
Cevap
5Cevap
şuanda onun anlatıkları sana çok tatlı geliyor aradan zaman geçince bir sussada kafamı dinlesem dersin :))))
Onu yeterince tanımıyor olduğundan olabilir
utançtan
Yetersiz hissetmen😢
D0ru sanırım
Ya da korkum heyecanlanip sacmalamaktir bilemiyorum
Hayat baskalarının bildiği doğrular değil ki. Kendi doğrularını ifade etmeyi öğrenmelisin🙏👍
Başklarına karşı çok iyi ifade ederim doğrularımü fakat ona gelince pısırık bir kız haline geliyorum. Hatta onun bukunduğu ortamda başklarıyla bile gerilerek konuşuyorum çok saçma :/
Çok fazla yazım hatası yapmışım sorry
Saçma değil, o insanı herseyiyle sevmişsin ki. Yanlışı karşısında cevabın bile güçsüz. Doğrusu şu. Kendinin doğrularını ifade etmediğin sürece hep ezik, zayıf ve alternatifsiz sayılırsın🤗🙏👍
Onunla korkmadan konuşabilmem için ne yapmalıyım?
Onun degil kendinle ilgili sevinc, problem, duygularindan konus. Konuyu kendine odakla. Hayat onun cevresinde degil senin cevrende dondugune ikna et. Yoksa onun sorunlari senin olur. Senin sorunlarin onun olmali ki🤔Ya da sorun olmadan yasamali hayati🤔
Tipi iyidir.
Derken
bir kere hoşlanıyorsan tipi iyidir yani. Başka bir ihtimali yok.
Tipi iyi olduğu için de izlemek istemen gayet normal.
Sende benim gibisin
Napicaz bizzz :///
Of bilmiyorum özele yazsana burcun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar