Sevdiğim çocuk çok ciddi, yaklaşamıyorum ne yapmalıyım ?

Şuan özel bir ünv.de okuyorum 3.sınıfım.Bir çocuktan çok hoşlanıyorum çok klas çocuk.Genelde hep ceket giyer spor üstüne spor ceket veya takım tarzı giyinir saat vb. aksesuarları falan hiç eksik olmaz.Ama bu çocuk çok ciddi.Yani bize karşı kendi çok yakın erkeklerin kardeşim diye hitap ettiği kankalarıyla gülmekten ölüyorlar ama bize çok ciddi davranıyor.Yalnız bu çocuk hep yönetme eğilimli bir çocuk otoriter arkadaşlarını da o yönetiyor yani sanki 20 yaşında değilde 40 yaşında adam kadar olgun ve ağır. Yalnız bu çocuğun babasının inşaat-harfiyat firmasıyla dökme beton üretim tesisleri varmış bu daha bu yaşında onlarla ilgileniyor(inş. müh. okuyor zaten.)Zaten sürekli ofise gidip geliyor bi de asistanı var gördük asistanını da bazen devam eden şantiyelere gidiyormuş ozaman bi de şöförle farklı bir araba grliyor bide asistanı üni.de girişte bekliyorlar.(Tabi bana çok komik geliyor demin hocanın fırçaladığı çocuğun 2 çalışanı lüks arabası aşağıdsa bekliyor komik yani.) Acaba bu çocuk böyle bir hayata sahip olduğu için ve daha bu yaşlarda yönetimde olduğu için mi bu kadar soğuk ve resmi ? Yaklaşmak buzları eritmek için ne yapmalı ?
Sevdiğim çocuk çok ciddi, yaklaşamıyorum ne yapmalıyım ?