Adını karıştırmak, bildiğiniz bilgiyi unutmak, başka bir kişiyle karıştırmak veya en olmadık şeyi söylemek.

Ben isimleri çok unutuyorum, öyleki sen dahil burada adını bildiğim çopu arkadŞımın adını unuttum. Benim için sen Aybükem'sin öyle kalıyor. Bazen karşılaşınca ismi unuttuğum için, isim söylemeden konuşmaya çalışıyorum.🙂
Pot kırarsam ben sadece pot kırmayı seviyorum başka hiç kırmışlığım yok derim D d
Espriye vuruyorum valla sjsjs
Ablacım sende bu sorum da fikrini paylaşır mısın rica etsem benim için önemli
Haftada 2 kez mast. yapan sevgilim var. Sizce onun bu duruma evliliğime nasıl yansır? ↗
Toparlayamayip gozune ışık tutulmuş tavşan gibi kala kalıyorum.😄
Cevap
57Cevap
Bozuntuya vermez devam ederim gadasi
Vala toparlayamiyorum daha çok batiriyorm 🙄🙄🙈🙈🙈😂
Doğruyu söyler özür dilerim. Ve gerçekten isim hafızam kötü 🙈
Başka bir şeyle uğraşıyor gibi yapıyorum başka bir şey ile uğraşırken de onun adı neydi felan diye düşünüyorum bazen telefondan bakıyorum 😂 anlamıyor 🤷🏻♀️
Yalana sığınmadan , samimi özrümü ifade etmeye çalışırım... Ama kırılan potun büyüklüğüne göre , olayı toparlasam da içten içe bunun rahatsızlığını hissederdim.
Çok pot kırmam.. Çünki özel hayatıyla ilgili çok konuşmam... Ama isim unutma huyum vardır.. İsmiyle hitap etmeden konuşmaya çalışırım.. İsmini bildiğimi düşünsem bile..
Valla muhabbetine göre değişiyor. Bazen çok sağlam ve sorunsuz topluyorum bazen de yer yarılsa da bir baksam oralarda ne var diye düsünüyoru.
Aptal insanla muhattap olmadığıma göre mutlaka özür dilerim, çünkü ne şekilde olursa olsun lafı çevirip toparladığımı anlatacaktır ve güveni sarsılır. Bu yüzden özür dilemek en mantıklısı 😉
Gözlerinin içine bakıyorum, mümkünse elini tutuyorum, tensel temasla öpücükle özür diliyorum
Ooooo hayır, erkekse hemcinsimse sadece gözlerinin icine bakarak durumu tebessümle izah ediyorum o kadar 😉
İsim hafızam zayıf pot kırmışsam olan olmuştur toparlamaya çalışmakndaha saçma karşındakine salak muamelesi yapmaktır
Hiç toparlamaya çalışmıyorum. O kadar doğal devam ediyorumki karşıdaki acaba pot kırdımı diye kararsız kalıyor :)
Hiç de toparlayamıyorum. Aynen böyle oluyorum.
Özür dilerim ve onu kırmak istemediğimi söylerim. Açık sözlü bir insanım. Yanlışımı da doğrumu da bilirim ☺
Harikasın.
@sevgikatili çok teşekkür edrm 😊
Benim simalar yadımda kalmıyor. Çok az karşılaşdığım tanıdıkları görən zaman. Ben sizi tanımasam siz bene yaklaşın. Mutlaka hatırlarım söylüyorum
bir kaç saniye susup ya devam ederim ya da gülme krizine girer konuşamam 5-6 dakka.
Unutkanlık diyorum yaşlılık diyorum. Sempatik buluyorlar böyle söyleyince
toparlamıyorum yeni tanışmışım zaten kusura bakma der devam ederim 😉
Kusura bakma derim, konu kapanır. Ne diyebilirim ki başka?
İşte o durum çok zor yaşamamak için çok özen gösteriyorum.
Güluyorum sadece😊 Karşılıklı 5 dakika durup durup gülüyoruz. Sorun kendiliginden çözülüyor
Birşeyler saklayan ya da yalan söyleyen insan pot kırar ben genelde kirmam
Zaten yeni tanıştığım insanla nasıl konuşulur gözlerinden anlarım..
Espri patlatırım. Hiç yapmadığım şey değil. Kendimle çok fazla dalga geçiyorum.
Toparlayamıyorum :( Tamamen dağılıyorum maalesef. Karşımdaki kişi toparlıyor çoğu zaman şxkspjw
😌 biraz çapkınım da o yüzden adını karıştırdım pardon derim.
Saçlarına ya da saatine iltifat etmek genelde işe yarıyor. Konu değişince geçiyor. : )
Genellikle bu tepkiyi veriyorum 🙈🙊 sonra kusura bakma diyorum 😄
Valla hiç toparlıcam diye uğraşmıyom direk unuttum diyom 😂 unutkan olmak böyle bir şey
Genelde yüz yüze konuşurken küfür kaçıyor bazen. Kusura bakmayın diyorum.
Araya bir espiri karıştırıyorum ortalık sakinleşiyor
İsmi diyelim Ali ama ben pot kırıp Veli dedim ayy Veli mi dedim ben tövbe tövbe veli amcamda beni andı herhalde rahmetlik diyebilirim batıl matıl durumu toparlar bence 😂
Mey ettiğim biri nasıl ki pot kırdığında mücadeleye girişmiyorsa ben de hiç bir sıradan ya da hiç tanımadığım biri için bu mücadeleye girişmem.
Yalan soyleyen pot kırar. Yalan soylemeyen pot kırmaz dmi😉
bildiğim benzer bilgileri söyleyip nedense aklımda öyle kalmış diyorum
O andan itibaren paniğe kapılıp sap yiyip saman ediyorum resmen 😵
Toparlamiyorum öyle kalıyor beğeniyorsa boyle begensin
Kadınlar kötü çocuklara yalaklanmaktan iyi adamları umursamayı unutuyor işte bütün potlar bundan kırılıyor...
Yeni tanistigin insanlarla pot kirilabiliuor dogal bir süreç. kasmiyorum o kadar
Konuyu hemen dağıtırım, kahkaha atar geçerim. :D
Dün bir kırdım Bodrum'da bir kızla Surrender verdim yani 😂
Toparlanıyorum, sıvamaya ne gerek var
toparlamam ben genelde o kadar doğal takılırım
Düşünmeden konuşan bir insan değilim
Uydururuz birşeyler sıkıntı yok :)
Düşünerek konuştuğum için pot kırmam genelde.
Heç pardon deyip geçiştiriyorum
kuş mu ağaçtaki diyerek :)
Çok zor ya, u dönüşü yapmak lazım 😅
Mahcubiyetimi belli eder, özür de dilerim..
Bozuntuya vermeden toparlıyorum
Espriyle falan geçiştiririm
Toparlayamıyorum mal gibi kalıyorum
Toparlayamiyorum🤭🤭🤭
Genelde pot kırmam. İyi düşünüp , son bir düzenleme yapıp öyle sarfederim sözlerimi
anında toplarım doğaçlamam iyidir..)
Gülüp, espriye vuruyorum. Çokta umursamıyorum.
Espiriyle toparlamaya çalışırım
ben daha da batırıyorum
Yeni tanistysam cok ta problem etmem
Isim karıştırdığım çok oldu.
Cilve yaparak unuturrum
Cokmu cılvelısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar