Yeni tanıştığınız bir insanla sohbet ederken pot kırınca nasıl toparlıyorsunuz?
59
37
Görüşünü yaz
37Kız Görüşü
59Erkek Görüşü
En İyi Erkek Görüşleri
azelcan | Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
Ben isimleri çok unutuyorum, öyleki sen dahil burada adını bildiğim çopu arkadŞımın adını unuttum. Benim için sen Aybükem'sin öyle kalıyor. Bazen karşılaşınca ismi unuttuğum için, isim söylemeden konuşmaya çalışıyorum.🙂
Başka bir şeyle uğraşıyor gibi yapıyorum başka bir şey ile uğraşırken de onun adı neydi felan diye düşünüyorum bazen telefondan bakıyorum 😂 anlamıyor 🤷🏻♀️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
aerolite | Kişilik & Karakter konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
Yalana sığınmadan , samimi özrümü ifade etmeye çalışırım... Ama kırılan potun büyüklüğüne göre , olayı toparlasam da içten içe bunun rahatsızlığını hissederdim.
Çok pot kırmam.. Çünki özel hayatıyla ilgili çok konuşmam... Ama isim unutma huyum vardır.. İsmiyle hitap etmeden konuşmaya çalışırım.. İsmini bildiğimi düşünsem bile..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
novel | Kişilik & Karakter konusunda 10,1b görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
İsim hafızam zayıf pot kırmışsam olan olmuştur toparlamaya çalışmakndaha saçma karşındakine salak muamelesi yapmaktır
Aptal insanla muhattap olmadığıma göre mutlaka özür dilerim, çünkü ne şekilde olursa olsun lafı çevirip toparladığımı anlatacaktır ve güveni sarsılır. Bu yüzden özür dilemek en mantıklısı 😉
En İyi Erkek Görüşleri