Buyuk veya kucuk farketmez kadin dayak yemeyi hak ediyor mu?
Erkeklerin her ifke nobetinde kucucuk bsy de olsa kadina siddet uygulamasina ne diyorsunuz?
Erkeklerin her ifke nobetinde kucucuk bsy de olsa kadina siddet uygulamasina ne diyorsunuz?
doğamız gereği kadınlardan güçlü olduğumuz için asla şiddeti hak etmiyorlar. zaten şiddeti kadınlara uygulayanların erkekliği de ayrı bir durum. onlar insan demosudur.mektebisuffa.com/nisa-suresi-34-ayette-neden-kadinlarin-dovulmesinden-bahsediliyor attığım linke bak bu konuda sana faydası olur sanırım nisa suresi
İnsan dövmek veya hayvan dövmek hiç bir şeyin çözümü olmaz. İş daha kötüye gider, Kadın ile erkek arasında aşk ve sevgi vardır. Şiddet olursa bunlar olmaz. Kadını döv, söv akşama ayın yatağı paylaş nasıl olacak?
hiç bir kadın şiddeti hak etmez. zaten bir kadına el kaldırmak adamlığa sığmaz. sen sözünü geçiremiyosan sorun sendedir ya da sende !
Erkekler kızlar var diye yalan söylemiş içinden geçenleri bilemeyiz tabi hiç bir zaman
Cevap
24Cevap
Bence sürekli yok yere çocuğunu döven bir kadın aklı başına gelsin diye bir tokadı hak ediyor. Hiç bir kadına el kaldırmadım ve kaldırmam da ama kendi çocuğuna pata küte düşmanmış gibi vuran kadınları görünce tutup küçücük çocuğa vurulmaz deyip bir tane vurasım gelmiyor değil.
bir kadın ne yaparsa yapsın dayağı hak etmez her insan hata yapar güç gösterisine gerek yok kadın erkekten güçlü olsaydı bu soru erkek dayağı hak etmiyor mu olurdu ne olursa olsun şiddete karşıyım
bu soruyu sorman bile nekadar utopik bir beyinle düşündüğünü gösterir yine de cev vereyim -kimse hiçbir zaman şiddet haketmez
Beni elestirmeden soruya adapte olalim lutfen.ziratanimadigmz insanlari yargilamamliyiz
kadına şiddeti hak gören insanlar var ki..hergün haberlerde kadına şiddete tanık oluyoruz..soru gayet normal.
alakasız sözcüklerle cümle kurmak güzel konuşmak anlamına mı geliyo::) yansıtmış olduğu deformasyon ne be:))))
bu sorunun sorulması bile çok absürd değil mi? sen ne demek istediğimi anlayamıyorsun belki olamaz mı? öyle insanlar var ok ama bu çirkinliği soru olarak servis etmek daha da çirkin.atıyorum bebek eti yiyen bir kanibal var ve biri buraya "sizce bebeklerin eti yenmeli mi" sorusu yapıştırsa kalkıp da ciddi ciddi cev mı verilecek? beyin değil sümük o kafa taslarınızın içindeki!
sen pek derdini anlatamıyosun gurbetçi felanmsın?
hımm sen entellüektel görünmek için soyut kavramlar kullanıyosun.bu çaban güzel ama sonucu biz söylesek iyiydi:) çok iticisin:)
son cümlen süperdi.tebrik ederim.
Bu ne insanoğlu ne de hayvan türleri için geçerli olan bir yöntem değildir. Hiç bir canlı türü hatası ne olursa olsun dayak yememeli.
hiç bir zaman etmek ama uygulnaıyor mu benim sevgilim yok annemde uygulamıyorum ama öfkeme hakimolamam orası başka bir şey. kesinikl hiç kimse şiddeti hak etmez. ama uygulanıyor mu evet.
günde 2 000 kelimeden fazla konuşuyorsa 1 hafta serumla beslenmesini sağlamak gerekir :D
Kadına tekme atma hakkına sahip tek kişi karnındaki bebeğidir..
bir kadını bırak hiç bir insan hiç bir canlı dayağı haketmez.
he azılı ırıspı çıcığı suçlular hariç
onları assak bile olur.
kadını geçtim hiç kimse şiddeti hak etmez. Ama bazıları var ki gerçekten kendilerine dayak atılması için tahrik ediyorlar resmen çevremde görüyorum.
bir kadın asla şiddeti hak etmez buraya bayanların hak eder yazması sadece deger düşürür
Eğer bir kadın bir erkeği haksız sebeplerden ötürü aldatırsa dayağı hakeder
kız olarak tabiki hiçbir zaman hak etmediğini düsünüyorum
ne zaman şiddeti hak olarak görürse...
şiddetin haklı bir yanı olamaz.
bazen delirtirler adamı boğmak istersin ama boğmamak lazım tabi -.- dsadsdsad
Erkekler karılarını dövdüğü an babasinında annesini dövdüğunde kendini nasil hissedecek onu düßunsün ondan sonra karısına el kaldırsin
kadınlar çok fazla dır dır ettiğinde bence tokatlanmalı eğer aldatma eğilimi de varsa bence işkence yapılmalı.
Tek bir tokat vardır, oda Allah'ın Tokadı olur. Ayrıca Vampire katılıyorum! Yaşadım bizzat ve kesinlikle şiddetle kınıyorum :(
Hiçbir zaman hiç kimse için "Şiddeti hakeder." diyemeyiz.
Tum canlilar hicbi zaman haketmez ama su cocuklara iskence yapan insanlar...
dokunulmazlık var dıye sureklı suç işlemenın manası yok anlasıldı ıns
penyez yorma bileğimi (:
alerji grip flan olmasın
bende de ara sıra oluyo açken
Hiçbir zaman hak etmez.Sadece kadın değil, tüm canlılar...
Kadına vurmak deıl el kaldırmak bıle acizliktir diyorum ve cekılıyorum
asil kadına el kaldıran namerttir...
soysuz kadına el kaldıran asildir...
kadın aldatana kadar dokunulmaması gereken bir varlıktır bence :)
sen ayık mısın? Dünya üzerinde yaşayan hiç bir canlı şiddeti hak etmez.
çok konuşup kafa ağrıtan, eşinin annesiyle akrabasıyla arasını bozan kadın tokadı hakediyodur
yani kadının çenesini yenecek bir konuşma kabiliyetim yok. bir tane tokadı indirecem ona göre kelime kapasitesini ayalar:)
aldatırsa kör testereyle memesi kesilebilir
Ne kadın ne de erkek dayağı hak eder
Bence erkekler kadınlardan dayak yemeyi hakediyor.
Kadınlar erkeklerden daha üstündür. Bir kadın öyle birşey yapsa iner özür dilerdim. Kadınlar herzaman en üstündür.
senin cinsin kadin he halde
lan kafir erkekler kadinlardan ustun seni cinseytin kadin kafir pezeveg
Erkekler daha fazla hakediyor.
hiç bir zaman haketmiyor
kimse siddeti haketmez
Kadınlar çiçektir
Anneler kutsaldır
bizzat kendisi, hak ettiğini düşündüğü an.
Hiçbir vakit şiddete başvurulmamalıdır...
yazıklan vurulmaz hatuna
Hak etmez bence.
aldadırsa hakeder
Asla asla asla.
aldattıgı zman
Hiç bir zaman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar