Dil yarasının kurşundan beter etki ettiğini bildiğim, sinirliyken çok kırıcı ve ağır konuştuğumu bildiğim için genelde susarım veya uzaklaşırım sevdiklerimden öfkeli olduğum zamanlar..
Sizi en çok ne yaralar kör kurşunlar mı, kalbinize hançer gibi saplanan dil yarası mı?
ey dilim ettin beni dilim dilim demiş atalarımız dil yarası fenadır bende cenemi tutamıyorum bazen dilimle yaralıyorum insanı.. ama bazen sussam gönül razı gelmiyor..
Dilin kemiği yok derler ya boşuna denmemiş.. her türlü yara pansumanla iyileşir de dil yarası asal iyileşmez.. Hayatta en çok korktuğum şey birini sözle kırmaktır..
Kör kurşunlar hançer gibi saplanan sözlerden daha az yaralar. Kurşun ya öldürür, ya süründürür bir kaç gün ama o sözler ne unutuluyor, ne de yenilip yutuluyor.
Beni hayatımda en çok yaralayan şey ise ; Çok ama çok sevdiğim bir kızın Bana Güven Verip, Herşeyin Yolunda Gidip Bir Anda Çıkıp terkedip Gitmesi. Vee Yıllar Sonra Karşıma çıkıp, Halen Hiç bir şey olmamış gibi ARKADAŞ gibi Davranması.. Dalga geçer gibi. Konuşması oldu. İyileşmek üzere olan bir yarayı Neden Bir daha Kızgın bir ateş atar ki 😢 hiç mi içi sizlamaz bir insanın.. ya ben çok Safım, çok malım, ya insanlar çok akıllı. Çok kullanıcı.. BİLEMEDİM!!!
Dil yarası. Malesef kötü 😒dediniz gibi bende sinirlendim zaman ağzımdan çıkanı kullagim duymaz o yüzden uzaklasmak istiyorum ama gitmiyorlar zorla geliyorlar😑buna ne çare önerirsiniz?
En İyi Cevaplar