Kimi insan yemek yer kimisi yalnız kalmayı , kimisi arkadaş ortamında bulunmayı seçer; Sen üzüldüğünde ne yaparsın?

Yalnız kalıp düşünmeyi tercih ederim. Hatam var mı diye kendimi sorgularım. Bir nevi vicdan muhasebesi yaparım
Karanlık sokak da yürürüm gece yi hissetmek için reis.
Gençliğimde ben de öyle yapardım özellikle Yağmurlu havalarda yürürdüm
Gençlik de hisli olmak karanlık zihin gece gibi iyi olmuyor ben de puslu serin hava da yuruyorum.
Iyi geliyor ama faydası oluyor
Yalnız başına iyi oluyor evet de bir kere köpek kovaladı dığı da oldu ve mezarlığa girmiştim fkt bir çıtırtı sesleri geliyor böcek falan anlatamm ölüden değil böcek krkuttu reis.😐
Bende köpekle çok karşılaştımda kaçmayınca korkmayın ca köpek birşey yapmıyor havlıyor havlıyor gidiyor😀
Bu dogoydu fkt cordobo ırkından reis.😀
Fark etmez kardeşim doberman vardı kaçanı kovalıyordu hayvanlar hissediyor zaten korkan insanı anlıyorlar onun için kovalıyorlar😀
Çok yanlış pozisyon da yaşadım kırsal dogo canavar oluyor ben istemedim oldu işte reis.
Geçmiş olsun kardeşim ne diyeyim daha dikkatli ol😅
Pumayı öldüren insanı da yer😁saol reis.😊
Uyumam yemem konuşmam yalnız kalır dua ederim
Yapacak bişey var mı acaba
Hiç birşey yapmıyormusunuz🙂
Cevap
10Cevap
Kulaklığımı takar müzik dinlerim (bugün kaçıncı kez bu soruya yanıt verdim sayamadım ndfjdfj)
Valla yemekten kesilirim ve uzintuden karnima sancilar girer tabi haksizsamm
O yüzden nesilleri tükeniyor işte 😄 çok aptal bir hayvan ya 😄
Üzülürüm ve geçer.
İşte bu kadar basit.
Alışkanlığım oldu artık.
cut.
Mutluluğumda, mutsuzluğumda müzik ruhumun dalgasında müzik dinliyorum düşüncelerden arınmak için ama bir faydası yok orasıda ayrı mevzu ^^
Uyumak çok iyi geliyor, yalnız kalıp uyurum
Ağlarım kdpdğsdkdpps
Uzak yerlere gider kafami dinlerim
Ağlaya ağlaya uyuyup kalırım. 😞
Bende pandalar gibiyim ayni
Gülerim
hiç bir şey
Bir şey yapmam.
ağlarım
Ağlarım 😡🤨
Müslüm dinlerim
Uyurum