Esim annesinin yaninda çok rahat boxerle gezine biliyor ama nedendir bilmem buna gicik oluyorum git icerde giyin filan diyorum sebebini bilmiyorum ama bu olah sinirime dokunuyor sizce normalmi
Cevabın nedir?
Sen bu soruyu buraya sordun, cevapları merak ediyorsun. Elalem yazacak bir şeyler, sonuç olarak ne değişecek? Yani anlamıyorum, bir insan nasıl bu kadar kafasız olabilir? Git konuş herif ile, kocanın boxer ile gezmesini de biz mi çözeceğiz? Yaratıyorsun takip et yukarıdaki lan.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyorum coxum bulamiyorum belki diyer insanlarin badondada vardir diye sordum farkindaysan normalmo diye eklemisim bos bos konud
Sucagina okuyup anla
Normal bir durum aile terbiyesi ile ilgili olsa gerek. Evde boxer ile gezmek plajda mayo ile gezmek gibi değil neticede iç çamaşırı.
Eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın. Annesi dahi olsa mahrem bir durumdur bu ve eşin ne yaptığının farkında değildir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Kızman normal bence, koca adam dalgayı sallaya sallaya geziyor odada.Biz erkekler aynı evde bile rahatsız oluyoruz..Bazılarının sabah kalktığında beyni yok fikri var :)
link00 Yorumla
saygısızlıkdan baska bır sey degıl,bu kadar rahatlıgın manasıda yok! yarın kızınızın yanındada boyle dolasabılır bu adam..yanlış...anne ogul deyıp kestırıp atmak kolay olanı..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
+1 yılpek normal değil.
ama olabilir bazen hani dalgınlıkla ama sürekli tuhaf.21 Yorumla
Soran+1 yılGit icerde soyun diyorum odaya gidio annesine donuk cikario altini cildiricam ya
+1 yılBence sen abartiyosn canım.birak giysin ya .annesi yani yabancimi.hani senin arkadasinin yaninda filan değil allahtan.bence bu sacmalik icin uzme esinide kendinide.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba bitaz rahatladim sagol :)
- +1 yıl
Yani dogru olan bu:)
Senin yanında bile boxer la dolaşmaması gerekiyo yatak odası harici hiç bir yerde mahremin görünmemesi gerekir bence.Eşe bile.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen varken hoş değil. Annesinin yanında öyle alışmış olabilir ancak sende varken rahatsız edici buldum bende.
00 Yorumla
+1 yılbende annemin yanında boxerle dolaşıyorum yani evlenince de değişmez sanırım :) hatta sadece boxerle dolaşırım genelde evde. ne olacak anam doğrumadı mı beni. zaten rahatsız olursa söyler git üstüne bişey giy diye
00 Yorumlabi kere saygısızlıktır. dengesiz bir eş yuhh diyorum sadece.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Abartı bence evli barklı adam azcık çekinmesi lazım annesi de olsa.
00 Yorumlasaçmalama sen ya.. rahatsızsın sen valla .30 yasındayın anneme gidiyorum bazen beni yıkasın diye hosuma gidiyor.sapıkmısın sen öyle düşüncemi olur la ilaha
00 YorumlaBende anemin yanında boxer ile geziyorum annem o benim neyin peşindesiniz iyice fesatlaşmışsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile terbiyesi önemli. demek ki anneside bu olayı rahat karşılıyor. ama kendini bilen bir erkek bunu yapmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normalse senin için ne değişecek, normal değilse senin için ne değişecek ?
00 Yorumla
+1 yılanne nin yanında durmam ama bazen bende gezdiğim olmuştur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannemin önünde soyunmam ama
evde boxer dolasırım annemın yanında rahatım ben
annemde bır sey demez10 YorumlaAyıptır lan ev adabı diye bişey yok mu... Pislik herif
00 YorumlaGayet normal bende dolanirim utanmamki annemden ablamdan
00 Yorumla
+1 yılCok normal rahatsız edici bir durum gercekten
10 Yorumla
+1 yılayıp ya. dikkat etmeli.
10 YorumlaBamyasını koparırım lan ben onun.
00 YorumlaNormal değil asla rahat edemem ben.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Oldu olacak onu da çıkarsın.
Nasıl terbiye bu?00 YorumlaBüyük bir kısım için normal bir şey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık...
20 Yorumla Değil. Sayısızlık..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Normal değil.
00 Yorumla
+1 yılnormal değil
00 Yorumla
+1 yılAsla ben dolaşmam
00 Yorumla
+1 yılYaşı küçük mü :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi