Asosyal bir insan, sosyal bir ortama girmek zorunda kaldığında özgüvenli olup üstesinden gelmesi mümkün mü ?

bir insan asosyal olup da, arasıra sosyal bir ortama girme zorunluluğu olsa, girdiği ortamda özgüvenli durabilmesi ve böylelikle o ortam haricinde aslında asosyal olduğunu gizleyebilmesi yani durumu çaktırmaması mümkün müdür ? böyle insanlar var mıdır ?

aranızda böyleleri varsa yabancı bir sosyal ortamda, aslında asosyal olduğumuzun üstünü nasıl örtebiliriz ? taktikleri olanlar var mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben aslında hayatımdan memnunum. ancak dışarıdaki insanlar yaşantımın onlardan farklı olduğunu birşekilde anlayınca beni kendilerinden aşağı görmesi bunu kusur olarak görüp bir de üstüne ögüt verme moduna geçmeleri durumlarına sinir oluyorum. Halimden memnunum ben böyle mutluyum desem de anlamıyorlar. hatta sanki ben üzülüyormuşum gibi bana "üzülme" diyen birle oluyor. ben ortada tesellilik durum göremiyorum. Arkadaşım yok kafam da çok rahat. b evde kendi krallığımda kendi istediğimi yapıyorum
Asosyal bir insan, sosyal bir ortama girmek zorunda kaldığında özgüvenli olup üstesinden gelmesi mümkün mü ?