Erkekler acılarını neden saklar mesela bugün bir erkek arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı acıklı şarkı paylaşmış üzgün müsün dedim o da öylesine sevdiğim için dinliyorum dedi gerçekten acı çekmediği içinmi böyle dediyoksa gizliyormu niyeacılatınızı gizliyorsunuz
Küçüklüğümüzden beridir bize "erkek adam ağlamaz, erkek adam güçlüdür" diye öğretildi. Sanki tek duygusu olan varlıklar kadınlar iken bizler ise duygusuz varlıklar olarak bilindik. Erkekler tabi ki acı çeker. Sizin kalbiniz etten, bizim kalbimiz taştan değil. Sadece fazla göz önünde yaşamayı sevmiyor ve kendimize yediremiyoruz.
valla şu dediklerini sadece kadınlar yapmıyor genel anlamda anlayabilen insan sayısı empati yapan insan sayısı çok az ama ben o kısım içinde değilim keşke anlatsalarda dinlesek
Söylerse nolucak? Dalga geçilecek aciz görülecek insan yerine konulmayacak Erkeklerin hayatı seninki gibi değil Kadınlar derdini anlatır, bin kişiden ilgi görür Erkekler derdini anlatır, toplumdan dışlanır
Erkeklerin bilinenin aksine göz yaşları vardır.. ama kadınlarla aramızdaki tek fark bazı konularda biz içimize içimize ağlarız,,, bazen bir şarkı, bazende bir gülüşün arkasına saklaniriz
daha bir kaç gün önce ben de kullanmıştım bu görseli :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü erkekler ağlamaz diye yetiştiriliyoruz mk toplumun bize dayattığı şeyler var. Erkek güçlüdür, erkek ağlamaz, erkek çalışır, erkek sızlanmaz, erkek zayıflık gösteremez. Erkek işte erkek ama kesinlikle insan değil
En İyi Cevaplar