Kişilik & Karakter "Seni, sen yapan" en temel özellik nedir? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 🍀 Realist Pollyanna 😊🤘😎💪🍀👉 "Seni Diğerlerinden Farklı Kılan; Affettiklerindir Seni Güçlü Yapan; Sabrettiklerindir Seni Kendin Gibi Yapan İse; Vazgeçtiklerindir..." #alıntı 🍀 #Vildan1903 🏁 "Seni, sen yapan" en temel özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
NothingToLose_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hayallerim, umutlarım ve mücadeleci oluşum. 1 0 Yorumla
SaviorAnqel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. olduğum gibi olmak sanaırı m 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Kötümser 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Beni ben yapan özelligim sanirim dengesizligim dengesiz bir ruh halim var birazcik bu gun iyi olan yarin kötü olabiliyor pek tabi ya da kötü olan iyiDeger gordugum kadar deger vermekte bir hayat görüşüm 1 0 Yorumla
berg1717 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl Beni ben yapan bir özellik vardır, o da kendimdir derim.Zekiligim, düşüncelerim, iyi niyetliyim, sözümün arkasında duran, Beşiktaş lı oluşum. 1 1 Yorumla berg1717 +1 yıl Birde bir söz vardır ne kadar doğru bilmem"Kadınlar; seni sen yapan özelliklere aşık olup, sonra senden o özellikleri almaya kalkıyorlar." derler Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Beni acılarım, mutluluklarım ve aldığım hızlı ve keskin kararlar ben yapar. 1 0 Yorumla
Memurlar Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl tam vazgeçiyorum derken bir şeylerin olup tekrar başlamak 1 0 Yorumla
ઉaşak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Benim arkadaş canlısı yapım var bir de sevdimmi tam severim. d 1 0 Yorumla
Gknek20 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Asla vazgeçmemem Çok Hırs lı ve çalışkan olmam 1 0 Yorumla
AbiYokBöyleBirşey Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Fazla uyuşuk evcil ve tatlıyım 🌠 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl İyi niyetli merhametli ve duygusal oluşum. 1 0 Yorumla
kimyonlunar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Rahatlatıcı bir özelliğim varmış benim ama.. 1 0 Yorumla
black_hat Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl ne biliyim ben ötkelilerine sor :D 0 8 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Gelmiş, mız mız.. 😒 Yorumla black_hat +1 yıl ben düz adamım odundan hallice :) Yorumla Vildan1903 +1 yıl Ee yazsana işte böyle, bin dereden su getiriyorsun.. 😜 Yorumla black_hat +1 yıl herşeyi benden beklemeyin biraz anlayış canım ala ala :D Yorumla Vildan1903 +1 yıl Gergin misin? 🤔😂 Yorumla black_hat +1 yıl ben hiç gergin olmadım aksine çok rahatım :D Yorumla black_hat +1 yıl ne zar atıyorum ne rus ruleti niye geriliyim :) Yorumla Vildan1903 +1 yıl 😑🙄😏 Yorumla
yerlifilozof2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Galiba iyi niyetim. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Pesimist. 1 0 Yorumla
UmutumBennLee Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. İradem... 1 0 Yorumla
defe60 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Duruşum. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar