Babam seni sevmiyorum, ben senin baban falan değilim dedi. Ben bunu hakkedecek ne yaptim?

Arkadaslar ben Allahima sukurler olsun iyi bir insanim. Karincayi bile incitmem. Sabah saat 7 de uyanirim icim rahat etmedigi icin annemi ise birakirim sonra eve gelip 1 saat uyuyup 9 da isime giderim. Insanin kalbini kirmamak icin elimden geleni yaparim. Babamin annemi daha once aldatmasina sahit oluo annemi destekledigim icin babam bana dusman oldu. Tek sucum annemi korumakti.
Bugun yine tartismislar.. ben de istemeden dahil oldum. Bana aynen sunu soyledi "seni sevmiyorum, ben senin baban falan degilim, ileride zorda kalsam bile senin kapini calmam"dedi.

Ben de Allah razi olsun dedim. Sen mutlu ol da benim babam olmasan da beni sevmesen de olur. Zaten seni babam gibi hissetmiyorum dedim.

Ben bunlari hakkedecek ne yaptim arkadaslar?
Cok sukur cizgimi hic bir zaman bozmadim. Hic kimse icin de bozmam. Varsin babam olmasin kendisi. Beni de sevmesin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu zor zamanimda yorumda bulunan kardeslerime tesekkur ederim. 24 yasimda bir kardesinizim aglamiyorum.. birazcik gozlerim doldu sadece. Her seye inat aglamayacagim da. Kendime olan saygimdan dolayi..
Ama bu sozlerin bir insanin icini nasil acittigini kalbinizi nasil sizlattigini bilemezsiniz.

Hepinize tesekkur ederim. Allah sizlere uzun ve mutlu yasam nasip etsin.
Babam seni sevmiyorum, ben senin baban falan değilim dedi. Ben bunu hakkedecek ne yaptim?