Buluga ermege basladiginda akilli bir anneden ogrenir ise kadinligin ne oldugunu en kisa zamanda bunun bilincine varir. Yoksa sokaklarda ogrendigi yalan yanlislarla kadinligin korkutucu oldugunu ogrenir.
Yaşı 20-30 arası olanlar bunun yaş ile alakası yok derken 30 sonrası olanlar yaş ile alakası var diyor kızlar daha kendi arasında anlaşamıyor :( Ben istinasları saymazsak 30'dan sonra derim
Kendini eig seçemiyorsun ama bu söz hak etti diyebilirim. Bir erkek olarak 30 yaş altındaki kız ne kadar da olgunum dese çocuksu geliyor dediğin gibi ilerde evet ben yanılmışım diyecekler. Birde bence şimdiden 20 yaşındaki bir kız olgun gibi görünmeye çalışmasın o yaşını doya doya yaşasın bir daha o günler gelmeyecek.
24 olacağım burada birkaç erkekle konuştum da onlar yardımcı oldu bunu ortaya çıkarmama yoksa hiç bilincim yoktu bana bakanları beğenenleri bile fark edemezdim hala da öyle yere bakarak yürürüm
Fazla bir değişim yok aslında. Ama erkekler bir kadında neye dikkat eder giyim kuşam konuşma vs biliyorum ve şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime eskiden fazla dikkat etmezdim hep kendi halimde... Şimdi de bir şey değişmedi bakarsınız. Hala sevgilim olmadı😅 ama dışarı çıktığımda bir ortamda vs daha çok dikkat çekiyorum (aslında eskiden de çekiyormuşum ama bilmiyordum. etrafıma bakmazdım hiç)
30 ve 35 arası bu yaşta ki kadınlarla fırsatınız olursa sadece konuşun derim, kadınlığın nirvanasina ulaşmış yaş grubudur, hayatın kıymetini bilir, kasmaz, zorlamaz, insanı yormaz, anlayışlıdır, acılarını ve tutkularını en yüksek düzeyde yaşayan kadınlardır 😊
Güzel soru, 27 ile 45 gibi diyebiliriz. 20 yaşında bir kadın belki ben şu an olgunum diğerleri gibi değilim der ama asla öyle olmuyor kendisi bile o yaşlara gelince kabulleniyor..
27 ve sonrası olgunluk kendini tanımaya ve keşfetmeye başlama yaşıdır. . Konuşması hareketleri fikirleri hayata bakış açısı ve kendisinden emin olmasıyla fark yaratır.. Tabi akıllı bir kadın için geçerlidir bunlar..
Bence çocukluktan beri bu iç güdü kadınlarda var. Çünkü temel olarak annelik duygusu demek dişilik demektir. Küçük çocuklara bakın, evcilik oynarken bir bebeği bile nasıl sahiplenirler.
Kadının en güzel yaşı 38 dir 40 buna komşu lakin mesela siz gibi.. bu sayfada gördüğüm en güzel kadınsınız bunu çok kez dile getirmişimdir.. Lakin siz hiç şahit olmamışsınızdır
30 ila üstü. Tam bu yaşlarda kadınlar hem çok olgun oluyorlar hemde daha mantıklı davranıyor. Duygusallik biraz dibe iniyor, çok fazla erkeklerle görüşmezler görüşselerde seçici davranırlar sütten ağzı yandıkları için yoğurdu üfleyerek yer.
Bunu kadınların cevapları daha doğru.. Ancak benim deneyimlediğim tecrübeler 35/45 dolayları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
-bayan kelimesini duyupta rahatsız olduğu zaman -kadın ile ilgili en ufak bir kötü birşey gördüğünde taarruza geçtiği zaman -anne olduğu zaman -bütün erkekleri aynı kefeye koyduğu zaman
Kişiye, yaşanmışlığa göre değişir tabi ama ben 30+ diyorum ve çok sevdiğim bir sözü ekliyorum :" kadının en tehlikeli yaşı 30 undan sonradır çünkü hala güzeldir ama eskisi gibi aptal değildir. " (Bu arada bu cümle tam olarak böyle olmayabilir 😊)
bunun yaşı olmaz bence... Her çiçeğin olgunlaşma evresi değişkenlikler gösterir.. Mesela bazısı belli bir yaşta olgunlaşırken diğeri çok farklı bir evrede olabilir.
seks için en ideal yaş 18-23 arasıdır.. kadın 23 ü geçince yaplanır pörsür ve zevk vermez hale gelir... zaten körpeliği bitmiş bir kadın artık seksapellik açısından yok hükmündedir
En İyi Cevaplar