Ben bayanlara sordum bizde sizin gibi beğenebiliriz dimi mesela rusları beğendiğiniz gibi gibi
Çok güldürdünüz ne diyeyim dkjfjfjf
Bütün dünya kızları ilgi ister hissedilmek ister be bunu gerçekleşştiren erkekler dünyanın en meşhur erkekleridir ve bu erkek ise türk erkeğidir, kabul çok fit vücutlu değiliz çok yakışıklı değiliz ama sevdiğimiz insanı her zaman kıskanırız her zaman sever her zaman koruruz ve biz sevdiğimizi asla paylaşmayız evet bu canlı... TÜRK ERKEĞİ
acaba biz neden göremiyoruz bu erkekleri nerde saklanıyorsanız çıkın ortaya bize hep maskeliler denk geliyor bu yüzdende yabancılar daha cazip geliyor yoksa meraklı olduğumuzdan değil :)))
Dogruya doğru , ama hepsi değil
sizi bilmem arkadaşım ama ben fazlasıyla yaptım cevabımıda aldım haketmediğim bir şekilde
Sayfaya erkek model resimleri atan bayanlar size sesleniyorum gösterdiğiniz tüm dallamaları
toplayın bakalım bir bundan çıkıcakmı?
link
link
link
link
link
link
Hemde TURKOGLUTURK
Hahahaha.kptum yaaa:))+1 ama bu cocuk i*neye benzio canım ya ben daha cok hatta en cok hatta sadece burak özciviti begeniyorm..ama hem fikiriz yani turk erkegi:)))
Evet bide burak var doğru diyosun ama onda fizik yok ya olsa onu atardım :)
Aaaa.ayip ediyosn..ben kucuk sirlar diye dizisi vardi onun..bikac kez ole şortla falan gördum.bence gayet fit adam ya:)))
Merve boluğur ve sinem kobalın mini etekleri halleri geldi gözümün önüne fena diziydi :D:D
ouufff bu ne yaaa tornadan çıkmış gibi aşırı kaslı bunlar be. azcık göbek olcak :D
Hepsi aynı kişi kardeşim Samet Köleoğulları :)
italyan erkekleri yakışıklı diye biliyorum ama biscolata erkeklerini gördükten sonra ispanyollar diyorum hatta en yakın zamanda ispanyaya gitmek istiyorum ispanyolca kursuna başlamak lazım:)))
-1 yorumuma bir göz at
asdfghjklll :D:D
BYEBYE
Cevap
66Cevap
latin kızları daha çok çekici ve güzel :) mesela Jessica alba. hastayım bu kadına :) link
bir şey söyleyim mi? kız dediklerinde rus kızları en fahişesi bile olsa kadındır ve vücüut vardır ruh vardır erkeğin derdinden anlar vermesi gereken yerde veriri vermemesi gerken yerde vememz. ama bizde ne öyle ne böyle kızlarımızı var. hepsi mal gibi. bana göre. ama işte kız ya? yaşıyorlar.erkeklere gelince evet kaslı erkekler var bazı ülkelerde ama onlar türk eerkekleri kadar kuvvet yoktur yani dahası sekste bir rus erkeğini düşünün %98 içki içiyor ve içtikten sonra hiç bir işlevi kalmıyor bir süre sonra da bitiriyor.ama kaslı mı evet vücut var mı evet. ama bizde de macır kızları başka güzel. ne de olsa avrupadan gelme o mavi gözlü kızlar.
eynamm ya olabilir ruslar senden güzel olabilir ama senden daha duyarlı ve insancıl davranışlara sahipler. her şeyin bir eksi tarafı var ama sizin gibi değiller. Siz ne sevmeyi ne de sevilmeyi bilebiliyorsunuz. sen biliyor musun? yaşatmıyorsunuz. siz diyorsnuz ki en güzel koca olsun paralı olsun biz de diyoruz ki o zaman size birer aliağa oğlu lazım bulun evlenin. yaşınız 30 geliyor koca koca diye boy boy foto yayınlıyorsunuz memures var bir sürü yaşı atmış işi bitmiş yanlış anlamayın sizi kadın
Valla Almanya'da dil üzerine doktora yapan bir hocama sormuştum. '' hocam ordaki erkekleri görüp konuşarak,zaman geçirirek birçok kızın hayalini yaşadınız. '' diye. Valla dediğine göre ordaki kızlar da daha erkeksi görünümlü kişilerden hoşlanıyormuş :) Öyle karı kılıklılara değil yani.
Sanki dört dil biliyorsunuz,
türk erkeklerinin suyu mu çıktı?
Ha, sulananlar var, o ayrı konu... :)
Kadın dediğin, minyon olacak hem...
Ruslar, at gibi... :D
Bu abazalığın sebebi nedir? Ülkemizin güzelim kızları dururken neden Rus kızları seviyorlar anlamış değilim
cayırt
rus kızları bir melek... link
evet o beyaz kanatlı bir melek...
Bizim türk erkeği ve türk kadını gibi olan yok...Benliği bozulan batıya özenen ama olumlu yönde olanlara lafım yok ama olumsuz örneklerini alanları görünce ...bundan da bazen şüphe ediyorum.Bence kafanın uyduğu seni anlayacak sana şiddet uygulamayacak birisi en ideal erkektir.Ve biz erkekler için de en ideal kadın
aboooooowwww bizim erkekler coşmuş :DD onlar ruslar bilmem neler derken iyi biz derken mi kötü oluyoruz
bkz ; bir yakışıklı daha Taylor Lautner
link
İtalyan erkekleri meşhur tabiki.Ama Türkiye erkeklerinin çok yakışıklı olduğunu düşünüyorum ben..:)
Türkler iyidir ya en yakışıklılar bizde
Kıvanç Tatlıtuğ, Mehmet Günsür ,Birkan Sokullu, Burak Özçivit,Engin Altan,Mert Fırat,Nejat İşler
liste uzaar gider :)
Kıvanç'ın babası yugoslav göçmeni
tür kızlarını tarif edecek kelime yoktur cünkü mükemmelin tanımı yoktur
Rus kızları fena link
Bilemeyecem ukrayna tarafına sorunca sizinkiler bizimkilerden iyi diyorlar bizimkilere sorsanda çoğunluk italya-ispanya der ilginç bence bir genelleme yapmak zor
Rus kızlarını sevmiyordum aslında
Erkek olarak türkler iyi ya kjggf
bence en güzeli melez , anam nikaraguaylı çiftçi babam bangladeşli aslan terbiyecisi -.-
Bence Karadenizli ve Adanalı erkekler.:D Bizimkiler gibi yok.
Dünyada bana göre en çok bilinen ve en çok üne sahip olan 2 ülke erkeği vardır.
Biri biziz <3
Diğeri İtalyanlar ama türklerin yerini tutamaz hiçbiri bunu yabancılarda biliyor <3 ^^
Vatandaşı olmadığın ülkelerin :) emin ol bu soruyu dünyanın neresinden bir kız sorarsa sorsun cevap aynıdır; Vatandaşı olmadığın ülkelerin :)
Fransiz erkekleride centilmen oluyorlarsanki:))
Ama Türk kizlari baskalarini beyenir bir Türk erkegi ile evlenir,Ayni sey bir erkek icinde gecerli:))
Avrupali , İskandinav, amerikali ve rus erkekleri yani sarisin erkeklerin bol olduğu bölgelerden yakisikli cikar en çok ;)
İspanyol erkekleri çok beğenilir. Fransız da öyle. Zevk meselesi tabii.
Brezilya desek onlardan biriyle evlenecek değilsin ya ama Türkler'den de çok yakışıklılar var hakkın yememek lazım şimdi :D
çok saçma bana göre en güzel kızlar ve erkekler latin amerikada yani ispanyollarda aynı diyebiliriz saçma olan internetteki ispanyol modelleri göstermek kaç kişi ispanyol gördü sokakta ya da ispanyada orda koltukaltı kıllarını almazlar cunku alanlara metro seksuel deniliyo arkadasım gördü ve sormuş
Ben hep italyan erkekleri die duydum genelde ama duyumlarımın yalancısıyım o gözle bakamıorum erkeklere :)
Değişir aslında kişinin ilgisine göre :) Benim kökenimdede var ve YUNAN ERKEĞİ <3 :) ve İTALYAN erkekleri seviliyor TÜRK ERKEKLERİ de yakışıklı :) Bu tamamen insanların aradığı kişiye bağlıdır ve Ruslar kızlarla değil ırıspıları ile meshur sanırım ;)
Ben yinede Türk diyiyoruumm :) Eşcinselim ama sevdiğim adamda Türk <3 :) Adam gibi seven herkes güzeldir bunun gürcüsü türkü rusu yoktur ;)
ben her yerden hayranlarım var ispatlarım da kadınlarda bile teklif aldım :))))
valla arkadaslarım genelde ispanyol diyolarda ben pek bilmem bunları :D bana göre hepsi aynı la :D benim askım yeter bana :D:D
Türk erkekleri varken gavurları beğenecek değilim :)
ingiliz erkekleri bence daha güzel .veya italyan da olabilir
sana soracak değilim tercihi.hem bu arada bir yoruma saygınız olsun hemen eksilemişsiniz.kıskançlık yapmaya gerek yok beyler
Göçmen ve İran kızları, Hollanda ve İtalyan erkekleri diyorum :)
bence yunanistan offf onalr ne oyle hepsi birbirinden ykisli birde tas gibiler tam hayalimdeki erkeler hepsi yunanistanda toplanmislar ;)
Valla açık konuşayım. Sporcuyum vücudumda fena değil, Türk kızlarını çok severim. İstisnalar dışında çok tatlılar. Tipleride çok iyi, avrupalı amerikalı veya rus kızları gibi delik deşik değiller.
Hangi ülkeninerkeklerr yakışıklı bilmemama türk erkeği bir başka örneğin babam <3
Ricky Martin nereliyse oranın erkekleri <3 (ARAŞTIRMAYA ÜŞENDİ)
Pourto Rico Latin yani ama o eşcinsel ya çocukları bile var kocasından :D:D
Beyaz Rusyadakilerde çok iyi hakkını yememek lazım erkekler konusunda bir bilgim yok
Danimarkanın oğlanları...Önce onu bir netleştirelim...
Rus,Hollandali ( melezler) isvec, norvec he bu de ingiliz. Hem erkekler hem de kizlari meshurdur
Türk erkeği olmak; güven, özveri, tecrübe ister. Ne demek istediğimi anladınız.
Cevaplara baktım da bir kişi hariç Türk erkeklerini beğenen yokmuş. Yazdıklar olsun biz de ne rus ne de bir başkası dilimi, dinimi, örf ve adetlerimi taşıyan mis gibi Türk kızları varken başkasını istemeyiz diye yırtınıyoruz burada.
iskandinav erkekleri yakışıkldır, kızları da güzeldir
biskolata reklamında oynayan erkekler favori .d italyan
rus kızları candır can..evet içlerinden kötüleride çıkıyorama türkiyedeki kadar çok değil ...sonuçta evlenilecek kızlar..
kuzey avrupa ülkeleri...özelliklede hollanda.biblo gibi çocuklar maşşallah...ama italyanlarda fena değilller.ama hollanda isveç norveç filan hele ki hollandalı çocuklar ciddi ciddi fena yakışıklılar.
ore kizlari candir gerisi patlicandir
korenin kizlari bizi aşar rus kizlarinin babaannnesi kaşar
bide kizil ispanyol bide esmer ispanyol
dedim sana ispanyol göründü bana yol
Ne rusu yaa ağzının tadını bilen asyalı hatun der açık ve net :D
dünyanın en yakışıklı,sert,seksi ve eğlenceli erkekleri biz Türk erkekleriyiz umarız bir gün kıymetimizi anlarsınız...
İspanyol erkekler mmmm :D
hugh jackman avusturalyalı olduğuna göre oranın erkekleri diyorum o zaman bende :D
Kore derim başkada bişi demem kaslı erkekleri sevmem kore erkeği zevklerime her anlamda uygun
en meşhur erkekler İstanbul esenyurt un apaçileri bir gören bir daha bakmıyor
Gecen portekizli bir erkekle tanismisim, boyle bir fistik olamaz yaa
Danimarka tabiki birde hollandalı erkekler süper oluyor
Çok göreceli bir kavram ama gördüğüm bir kaç tane italyan futbolcu vardı yakışıklıydılar baya Allah var...Ama dediğim gibi ben duyumlarımı paylaşmıştm :D
Türk erkekleri :D uuw
Bana göre Kore erkekleri çok tatlı. Sırf onlar için Kore'de bile yaşayabilirim. :) :) :)
Ben zenci seviyorum
hoşuma gidiyolar
erkek denince ilk akla gelen fransız erkekler olur , kadın dedıgınde de rusya :)
ortalaması en yüksek erkekler kenyalıymış.siz seversiniz ;)
Türk erkekleri meşhur
ülkeye gelen yabancı hiç bir hatunu mutlu etmeden göndermiyorlar :)
ilk virajda ukrayna kızları son düzlükde latin kızları ;)
rus bayanlarının bile tescil ettiği türk erkeği tabi ki :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar