Yıllar önce bana kara buyu yapılmış ve farkında olamadım en tehlikeli olanlarla karşı karşıya geldim hem insan hem cin bakımdan gençliğimn en güzel yılları tehlike içinde mutsuz değersiz ve kötü geçti diyebilirim. Allahtanki dua edenim çoktu ve her defasında felaketlerden kurtuldum...Ve sürekli başıma kötü şeyler gelmesinden dolayı içime kapandım ve kendimi çok kötü hissettim güzel olmama rağmen çirkin hissediyordum yüzüme hiç kötü şeyler olmuyordu.. Bir kaç yilım yalnız iş başına geçti oldukça insanlara güvenim kayboldu ve dünyadan ölmekten başka beklentim kalmadı ne evlilik ne aşk hepsini kaybettim... Güzel olduğumu düşündüm zaman mutlaka yüzüm de sivilceler veya değişik bir şeyler çıkıyordu egzama falan gibi , mutlu hissetim zaman da sürekli başıma kötü olaylar geliyordu mesala birileri benle uğraşıp laf atıp huzursuz ediyordu...
Sizce bunlar büyü belirtisi yüzünden midir? Çünkü akla mantığa gelecek başka bir izah yolu yok buyu yapan kişi bana acaba mutsuz olsun çirkin hissetsin kimse onu sevmesin değersiz olsun evlenemesin hiç bir hayali gerçek olmasın diye falan mı yapmış acaba? Büyü yapılırken böyle istekler isteniliyormu? Bu duruma düşenler var mı yani benim gibi düşünenler hayatında garip tuhaflıklar olan ve bunlardan tam kurtulmaya çalışırken engeller çıkan hayata anlam veremeyen anlamsız sorunlar içinde kaybolan yana döne çıkar bir yol arayan ve çıkar yol bulamayan...
Bu arada 8 yıl önce bana buyu yapılmış ve ben bu buyu yapıldığını yeni öğrendim sayılır ve o büyü yapan kahpeninde kim olduğunu çok iyi biliyorum herkes bir kıza kara buyu yaptı da bu duruma düştü diyip duruyormus bu kişi de benmisim yıllar sonra öğrendim gerçeği...
Sizce bunlar büyü belirtisi yüzünden midir? Çünkü akla mantığa gelecek başka bir izah yolu yok buyu yapan kişi bana acaba mutsuz olsun çirkin hissetsin kimse onu sevmesin değersiz olsun evlenemesin hiç bir hayali gerçek olmasın diye falan mı yapmış acaba? Büyü yapılırken böyle istekler isteniliyormu? Bu duruma düşenler var mı yani benim gibi düşünenler hayatında garip tuhaflıklar olan ve bunlardan tam kurtulmaya çalışırken engeller çıkan hayata anlam veremeyen anlamsız sorunlar içinde kaybolan yana döne çıkar bir yol arayan ve çıkar yol bulamayan...
Bu arada 8 yıl önce bana buyu yapılmış ve ben bu buyu yapıldığını yeni öğrendim sayılır ve o büyü yapan kahpeninde kim olduğunu çok iyi biliyorum herkes bir kıza kara buyu yaptı da bu duruma düştü diyip duruyormus bu kişi de benmisim yıllar sonra öğrendim gerçeği...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer