"Ağır gelir bazı duygular bazı insanlara" peki sana göre en ağır duygu hangisi? Gönül yarasından sakınmak gerek Ki yoktur cihânda onun merhemi, Elinden gelirse gönül yıkma ki Yıkık gönlün âhı yıkar âlemi. - Sâdi-i Şîrâzi - Rabb'im kimseye taşıyamayacağı yükü yuklemesin inşallah.🤗 Hayırlı akşamlar olsun inşallah 😊
"Ağır gelir bazı duygular bazı insanlara" peki sana göre en ağır duygu hangisi?
Gönül yarasından sakınmak gerek Ki yoktur cihânda onun merhemi, Elinden gelirse gönül yıkma ki Yıkık gönlün âhı yıkar âlemi. - Sâdi-i Şîrâzi - çok beğendim eline sağlık🌸 hayatımdaki şeyler yaşadıklarım ağır geliyor bir duygu ile tanımlayamıyorum...
En ağır duygu benim için bilemedim düşündüm biraz ama aklıma gelen şey kaybettiğim insanlar. İşin kötü tarafı bunun sana yakın insanlar olması ve üstüne genç yaşlı demeden olması daha garip oluyor 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Size de hayırlı Akşamlar..
Yalnızlığa çekilmek ve sessizliğe bürünmek.. Ve kimsenin bunu umursamAması ağır geliyordu Sonra bildim ki Rabbim var.. O ne guzel vekiyl
1
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sorunuzun bicimi cok guzel Ayrıca teşekkürü bir borç bilirim...
her şey bana ağır geliyor ki? her şey. yaşamak bile usta yaşamak bile. yoruldum yoruldum artık. sus desem yüreğim acıyor. gidemiyorum. Allah neden kanseri bana vermez ki?
En İyi Cevaplar