2014
Kızlar 25 yaşında işsiz okumamış bir erkek hakkındaki görüşleriniz ?
2014
Bence kendine gelip hemen bişeyler yapmaya baslasa iyi olur.Bu aşk hayatındada çok önemli birşey.Para olarak düşünme fakat elinde mesleği olan bir erkek farklıdır işi olmayan bir erkek farklıdır.Kızlarında elbette düşünceleri farklı olacaktır.
evet doğru söylüyosun bende farkndayım herşeyn ama zamanla bu hale geldim bende değişmek istiyorum kendimi ama beceremiyorum hiçbişey ve ne yapcam nerden başlıcam hç bilmiyorum kaldım ortada Allaha sığındım ,(
boş işler müdürü boş gezenn boş kalfası :S hayır gelmez
o zaman as beni ya boğadabilirsin
k. bakam ama okumazsın anlarım birader senn seçinm ama hayata atılmalıydn şimdiye dek
okumak istedim beceremedim işim olsun çalışıyım istedm oda olmadı napcm bu yaştan sonra ben
vazgeçmiycen iş bulcaksın
bn utangacm içime kapanığım sen bulda çalışıyım :)
üzgünüm ama hiç şansın yok
evet farkındayım bahtım kara herşeydn mahrum yaşıyorum ama nasip kısmet hayatta herşey belkide kaderim böyledir benden daha kötü ne hallerde olan insanlar var halime şükrediyorum ,( ama cok bunaldım
:D
gülünecek haldeyim demi
eh
gül o zaman zatn eziğn tekiyim
sana dk da ıs bulmazsam ınsan degılım ama sende calısmaya ne yurek nede maca var! boşa nufus yer kaplaması..gercı sıze oy hakkıda verılmemelı!
Bunun 27 yaşında işsiz okumuşu olarak söylüyorum. Okumanın iş anlamında pek bir faydası olmuyor.
Cevap
2Cevap
işsizliği çalışmayayım diye bahane olarak gösteren erkek , ottur samandır.
onun dışında hayat şartları diyebilirim onun için.
benim zoruma gidiyo yararım faydam yok ülkeme aileme kendime bu halde kala kala hayattan koptum iyice evden dışarı hiç çıkmıyorum içime kapanık kaldım ve sonuç bu ot gibiyim ,(
okuması önemli değl ama bir işi olmadıktan sonra ne kendine faydan olur nede ailene eşine çoklarına ..iş her şekillde bulursun çalışmama nedenini bilemiyorm
içime kapanığım meslek yok başvurdum bir kaç yere ama alan yok beni işe safım çok kimse almaz
bahaneler arıyosun bence herkz kendi alanındamı okur bir markette gir çalış ya ne bilm bir çok iş olanğın bulursun yeterki iste durdk yere kimse gelp sana iş teklifi etmz
haklısında bu yaşıma kadar hç işte çalışmadım içime kapanık kaldım açılamadım mesleğim olsaydı bulurdum ama yok oda ve zamanla dahada koptum hayattan herşey dahada zorlaştı kendmden nefret ediyorum hç bişey haketmiyorum evden dışarı çıkmıyorum hiç bu psikolojiyle çöktüm çok güçsüz zayıf biriyim
içimi daraltın ya ben liseyi bitrdim okumadım kız halimle bıraksalar gidip çalışcm ya erkeksin sen bu yaşa kadr çalışmadan olurmu evlenmiyckmisin sen kim bakck eşine çocuklarına yani askari ucrtle çalışsan yet eşinde çalışır eğer evin olmazsa 2 nide çalışın al sana gül gibi geçinme en yakın zamnda iş bul çevren genişler düşünceler degşr evde otur otur herlade böle olursun
kızlar benden cesur güçlü zaten 17 18 yaşında kızlar çalışıyo kendi ayaklarını üstnde duruyolar bn utanıyorum kızlardan ayrıca bn evde kalırım beni hangi kız alır böyle geldim böyle gidicem belkide :(
hersey senın elinde mutlu olmakta mutsuz olmakta deminde dediğim gibi oturmkla hiç birsey olmaz çokk yanlış düşünyorsun çokk
ben neden bile bile mutsuz yaşayım ki olmuyo işte hiç bişey işsiz kalan okumayan mesleksiz insanlarda var bu hayatta herşey kolay geliyo tabi bu psikolojideym yıllardır herkes kendi açısından bakıo off ya eğer bu kadar kolaysa hersey ben neden yapamıyorum ki :(
benim anlamdığm ne bekliyosun şimdi düşün hep evdesin hayların yok umudun yok kendini gücsüz görüsün yaş daha 25 ama 60 yaşındaki insan gibi konuşuyosun psikolojk sorunun olması normal deglmi sence ..ailen neden birşeyler yapmıyo onuda anladım ilk yapman gerekn bir iş bulman mutlaka bulursun yani böle saçm sapan düşüncelri bırak iş bul gerisi geleck zaten yetrki bir dışarı cık bir hedefin olsun
Ailemde bıktı bneden onlarda senin gibi söylüyo ama ben hala evdeyim kızıyolar yani onlarda diyo git iş dolu çalış diye ama ben çıkmıyorum ki dışarı içime o kadar kapanmışım ki insan içine çıkamıyorum zamanla dahada zorlaştı bide çok takıyom herkes gençliğini yaşadı bn yaşayamadım bezdim hayattan bilmiyorum yanlız hissediyorum kendimi kendi halmde kaldm arkadş çevremde yok boşuna yaşıyorum beni boğda kurtuluyum ,(
ozamn tek yapman gerekn psikolaga gitmek bunu kesin yap ozman sonuç alırsın :(
gerek duymuyorum teşekkür ederim bn kendim başarmaya çalışıcam bu halden kurtulmayı Allah ın izniyle
inşalahhh
Okumamiş olması önemli değilde işşiz olması büyük bir sorun olurdu insan okumasında bir çok yönden kendini geliştirebilir bence böyle düşüncesine iş bulup çalişirsan kendi degerini anlarsın diye düşünüyorum
meslek yok iş varda ben çalışmıyorum işe alanda yok beni okumak istedim ama beceremedim ne desen haklısın
neden işsiz?
iş mi bulamıyor,çalışmayı mı sevmiyor?
meslek yoj is hayatı olmamış içine kapanık biri çünkü
neden is bulamadın peki
çünkü meslek yok ve hç deneyimim tecrübem yok içime kapanık biriyim
Malesef, hiç bir iyi görüşü yok.
evde kaldım kızlar bile artık evde kalmıyo:)
Boş birisi olduğunu düşünürüm.
öyleyim değersiz önemsiz gereksiz faydasız en iyisi beni boğ :)
iyi bakmazlar herhalde.neden boyle peki
Açıktan oku hayatın için birseyler yap
onuda beceremiyorum 4. kez girdim bu sene ygs ye ama kazanamadım bu sene ilk defa 143 alabildim bu puanla okunmaz herhalde açıktan
Bilmiyorum ama böyle sürmesin kendine zarar
25 yıldır boşuna yaşadım zaten hayatın güzelliklerini gençliğimi hç yaşayamadım hayattan bezdim evde bunaldım iyice sanki zindandaym
Allah yardımcın olsun :)
7 yıldır da aynı mısın ☹
Evet 24 yaşından belli burada hep aynı soruyu sorup duruyorum 8 senedir aynıyım hiç değişemedim bu soruyu da 25 yaşında sormuşum yazıyor zaten seneler geçti hâlâ aynıyım
Ben 15 yaşında da aynıydım çocukken ergenken aynıydım 20 li yaşlarımda aynı geçti şimdi de 30 lu yaşlarım böyle geçiyor bu yaşıma kadar hiç düzelemedim bu yaştan sonra da düzelemem sanmıyorum hayata çok geç kaldım 25 yaşındayken de geç kaldım diyordum 32 oldum hâlâ aynıyım maalesef aynı düşünüyorum
Demekki gücüm yetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar