Akrep kadiniyla iliskiniz arkadasliginiz oldumu? Nasil anlasirsiniz? İyi kotu huylari nelerdir?
Kendi burcunuzu da soyler misiniz :)
Not:ilgilenen cevaplasin.
:)
Kendi burcunuzu da soyler misiniz :)
Not:ilgilenen cevaplasin.
:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle burcum AKREP.
Dünyada Akrepten daha asil olduğuna inandığım hiçbir burç yoktur. Çünkü onun doğası farklıdır. Erkek / kadın fark etmez. Akrep burcu yeryüzünde arkadaş olunması gereken ilk burçtur ve düşman olunması gereken son burçtur. Bir akrep sevdiği kişi için canını bile verebilir. Ama bir akrep öleceğini anladığı anda kendi zehriyle kendini öldürür. Buda demek oluyor ki yanında kim varsa götürür...
Ayrıca akreplerin analiz yetenekleri aşırı düzeyde gelişmiştir. Bunu kullanmak veya kullanamamak ona kalmıştır. Onu kandırmak dünyadaki en zor şeydir.
Burada akrepleri anlatmaya kalksam karakterler yetmez. Ve yazacağım şeyler insanları gerçekten hayrete düşürebilir. O yüzden farklı farklı sitelerden bir akrebi okuyup iyice zihninize kazımanızı öneririm. Çünkü ileride bir akreple karşılaştığınızda size büyük faydası olabilir.
ben akrebim zaten ;) biliyorum
bayılırım en iyi anlaştığım kız akrep kızıdır. iyi yönleri: akıllı, duruma uygun hareket eden, duygusal, insancıl, arkadaş canlısı vs... kötü yönleri hayatı daima yarış olarak görmesi ve her konuda herkesle yarışması bu yüzden yalnız kalması :) entrikacılığı, intikamcılığı, bazen basit bir konuyu abartması vs... ama her şeye rağmen 1 numaradır :)
Sen ne burcusun?
Sana bir tik. :D ;)
Anlayisli biriyim :D
İvit oyle.
Hic oyle olmak icin ugrasmam sahsen. Dogustan varmis.
Baya seviyon sen :D
:D ayrilmaz uclu. Uc silahsorler :p
Yengec varsa yollayin bir tane :D
Neye iyi geceler ;)
15 dk once gelmeliydin toplantiya bitti :D
Hayatimda tek bir akrep kız arkadaşım var senelerden beri kus barış atkadasligimiz var en belirgin ozelligi inat yapması dinlememesi ofkeyle kalkıp zararla oturmasi hicbisiyi gozu gormuyo ofkelendiginde fakat hayatimda namusumu emanet edebilecegim tek arkadasjmdir cok karakterli cok kaliteli anlat anlat bitiremem ben ikizler kadiniyim gercekten tam anlamiyla burcumun ozelliklerini taşıyorum fakat akrep bir kızla nasıl can ciğerim hiç bilmiyorum birazda kader diyelim hep bizim yolumuz kesişti aynı günde dogmamiz ozellikle bizi bayagi sasirtti ya neyse uzatmim zaten okumazsinda anlatsam bayagi uzun olcak hayırlı geceler :)
Ben de ikizlerle anlasirim. En sevdigim knkam ikizler. Ayni gun dogduk derken?
:D ters kutuplar birbirini ceker ;)
:))
En belirgin özelligi kararliligidir. Bir akrep kadinini. Sadiktir ve guvenilir. Ayni seyi karsi taraftan bekler. Intikamcidir. Asla yapilani unutmaz. Bencildir en cokta sevdikleri konusunda paylasmak istemez. Sexsidir ve sexsi cok sever. Sevismek istesin bunu gozuyle bile yapar. Kiskanctir ki bu sevdiginden. Halkulada bir anne ve es olur
Cevap
15Cevap
Ben Yengecim, 4 yıllık bir ilişkim oldu.Nedense benimki o şehvet konusunu fazlasıyla almıştı.İlk etaplardaki yakınlaşma ilişkiyi olumsuz etkiledi.Benimki bencildi, karamsardı, abartarak konuşurdu, kindardı, arada yalanını yakalardım. Benim duygusallığıma karşı çok duygusuzdu, sonuç olarak olmadı.Ama ilk başlarda safdı, temizdi, dürüstdü.Sevmem için çok sebep vardı ve kötü huyları yok saymam için.Ama sonra o huylar bıçak gibi batmaya başladı.
:(
yay burcuyum. hayattan soğuttu. sen olacaksn diyo bana ya. sen. senden başkası olmaz diyo :) kıza dedimki neyim ben ya , yarın seni bırakırım :) yok illa sen diyo :) hıı bide hep ilgi istiyo. üfff tamam ilgileniyorum ama her saniye nerden güzel bir söz bulup söyleyeyim
Seni secmis pikacu. Sus onu dinle. Dinlemiceksen birak :D
Biz ama cok korkariz Cok Sevdigimiz birinin bizi birakmasindan.. :( cunku biz cok severiz.
Ben farkindayim. Yeminle bir yay sevgilim olsun yapmamaya ozrn gostercem ;)
Ama.. Neyse uyari icin thnx. :)
Ben yengecim ve akrep kadınıyla bayağı uzun süren bir ilişkim oldu yaklaşık 17 sene gibi. Burçlarımızın karakteristik özellikleri genel olarak uyuyordu, zıt olan bir şey hemen hemen yok gibi bir şeydi. :D
17 :o sanada bir tik. Yengec ariyoduk azonce gruba gec kaldin ya. :D
Ne guzel ya :( adini bile haykiriyon
Neden sinirlisin?
Uzulme. Mutlu olcak baska seyler bul. ;)
İyi ozaman >.< iyi geceler
Bir akrep olarak akrep kadının kalitesini tartışmam bile
Astrolojiden anlamam ilgim de yoktur ama akrepler bir başka oluyor deneyimlerime göre
Adam! :)
tanıdığım tek akrep annem öfkesinden korkulur bir onu biliyorum
bu arada kore fanımısın çingu?
Evet kore faniyim ;)
anyong ;)
Meraba mi dedin? :D
evet :D
Anyeong. Sanada. Bildim cok mutluyum. :D
yeni kore fanımısın sen :D
Hayir. 5 sene oldu ama 2 senedir hasir nesirim. :D
benimde ikinci yılım kendi kendime dillerni öğreniyorum zor değlimiş :D
Aynen alfabeyi igrendim. Cumle kurmayi da biraz. Konusabilsek daha iyi olcak :))
o da olur bir gün :)
Oppan var mi ? -.-
olmamı joo sang wook ve song joonk ki senin :)
Shinedekiler jaejoong ve kyuhyun :D
ben hiç kpop dinlemiyom ya :D
Dinle tvxqyu ac gorunce baslarsin. Exo, super junior, boyfriend, shinee, ss501 < oneririm
Hiç akrep burçlu kız arkadaşım olmadı , genelde başak burçlu oluyor kız arkadaşlarım tesadüfmü bilmiyorum , akrep tecrübesini de yaşamak isterim :D , burcum balık
Olur merak etme :)
aslan burcuyum.. akrep kadınını çok severim.. bir bayan akrep burcuyum diyince 4 segment atlar direkt bende.. bakışları delicidir.
Akrebim bende. Oldumu o etki? :D
her insan 0 dan başlar. üstüne bişeyler kattıkça senin gözünde puanı yükselir.. örneğin esmer seversin 20 puan eklenir v.s.. akrep bayanı bende direkt 50 puanla başlar zaten.. 2-0 öndedir.. anormal bir durum olmadıkça maçı kazanır.. akrepsen muhakkak o etki olur.. derin bakışlarından hemen anlarım :)
Sanada bir tik :))
Akrep erkeğiyim.
Akrep kadınından başkasıyla olmaz. Balığı at çöpe gitsin.
akrep erkegiyim
kinciyim , bana yapılanı unutmam , intikam duygum büyüktür , sevdimmi adam gibi severim , aldatmam , etkileyici bakıslarım vardır
not: sapık degilim :D (birisi akrep erkekleri sapık oluyo dediydi)
kadınını bilmem ama çok duygusal kendimden biliyorum. :)
sadece seks e düşkün olduklarını biliyorum..
bu özellikleri bile bu ülkede geçerli bir sebep bence
Bi onu biliyonuz zaten abazalar
başka özelliğinize ihtiyacımız yok
kendi adına konuş.
ben teraziyim burç uyumuna pek dikkat etmem ve inanmam akrep bir bayan tanımadım hiç
ben akrep burçluyum akrep kadını da bildiğim kadarıyla çok intikam almayı seviyorlar ve asla affetmiyorlar :))
Aynen
Akrep Burcu yum ama kimsenin burcunu bilmem bir tek koc du galiba onla iliskide cok iyiler
akrep burcuyum :D
yok olmadı.
Akreplerle işim olmaz BOĞA :)
Bi git be :)
İsin yoksa by :)
İsim olmaz demistin hayirdir? ;)
Yes i am
Yok ya. :D
Baska kapiya..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar