Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 15 yaşında sübyan Sincan'ın sübyan ceza evinde (aşırı rezil bir yerdir) yattım ve sonrada bir buçuk sene yine Sincan'ın 1 Nolu L Tipi kapalı ceza evi ile açık ceza evinde yattım, 31 Ağustos 2014 tarihinde denetimli serbestlik yani 1 sene erken şartlı şekilde denetime ayrılacaktım, pazar günü diye 1 Eylül'e kaldı :) Rahatlıkla söyleyebilirim ki 1 sene hücre cezası isterdim, bunu 2 sene gibi bir süre içeride her türlü rezilliği gören ben söylüyorum :) Tamam hücrede tv vs. yok ama normal koğuşta da sadece tv var, net zaten yok :) 20 sene yattıktan sonra dünya olduğu gibi değişir ve zaten ölü gibi olursun, hücrede daha zor geçer ama 1 sene dediğin nedir ki? Benim kaç tane tanıdığım adam içeride ceza alıp hücreye girip çıkıyordu. Sonra normal koğuşta da çok rezil şeyler var. Koğuş 7 kabinli 4 yataklı yani 28 kapasite var ve içeride 35'lere kadar mahkum sayısı oluyordu, Millet yerlerde yatıyor birisi tahliye olup gidene kadar veya açığa filan gidene kadar. Yemek saati geliyor, masaya oturuyorum, yanıma 30, 40 yaşlarına gelmiş ama ne yaptığını bilmeyen 2 kişiyi öldürmüş, parçalara ayırmış birisi geliyor ve rezalet şekilde kokuyor. Zaten yemekler çok acayip Allah'ın zoruna gitmesinde hiç özen yok, birde üstüne adamın o pis kokusu gerçekten çok rezil bir durum. Banyoya giriyorsun 30 civarı adamın kılı var, insanlık yok, bir insan ihtiyacını gördükten sonra 2 tas su dökmez mi? İşte böyle insanlar ile mecburen beraber aynı ortamda yaşadım. Sincan açık ceza evi zaten pilot bölgedir ve işi hiç bitmez, oradan oraya derken bir ton eziyet çektim. Penis büyütücü ilacın yan etkisinden dolayı soğuk hiçbir şey içemeyen, nefesi tıkanan yani eşine zevk veremeyen adam gelip mahkum olduğumuz için saçma sapan konuşuyordu hiç değilse hücrede bir süre yatıp çıkarsın ve bunların hiçbirisi ile uğraşmazsın. Ben kapalıda kendim hücreye gitmek istedim beni vermediler. Suçum öldürmeye teşebbüs içeride iyi mahkumsun ve o yüzden kantinde çalıştırdılar.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin, teşekkürler. Zaten 15 yaşlarında yaptığım bir hata kendimi korumak isterken oldu. Girip çıktım, dosyayı yargıtaya yolladık ve bir süre sonra tekrar geldi :)
- +1 yıl
Cok gercekleri anlatmissin sagol
En İyi Cevaplar
+1 yılBak bu soru hoşuma gitti.
Mahkumlar ile ilgili bir belgesel izlemiştim.
Mahkumlar hücrede max 2 hafta dayanabiliyorlarmış.
Zifiri karanlığa.
Çünkü kendilerini kaybetmeye başlıyorlarmış.
Normal şartlarda izlememiş olsam hücre derdim.
Ama koğuş diyorum215 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim. Evet akillarini kaybediyolar. Bir cogu şizofreni oluyor. Ayni olay iyi izole edilmis mekanlarda da olabiliyor. Ole bir deney var. Hic ses olmayan bir oda yapiliyor. Oraya giren denekler ciddi sıkintilar yasiyor. Demek istedigim sessizlikte insani delirtebiliyor.
- +1 yıl
Kesinlikle , sessizlik ve karanlık çıldırtır adamı
bir kitap okumustum mary jo putneyin hercai kitabı adam 10 yıl hücrede kalıyo insan yuzu gormeden ve akıl saglıgını okulda gordugu dersleri tekrarlayarak koruyo ben 20 yılımı bir kogusta heba edecegime 1 yıl bir hücreye akıl saglımı koruyarak dayanırdım :)) kştabı herkese tavsiye ederm kesinlikle okunmsı gereken bir kitap :D burdan kamu spotuda verelim kitap okumak faydalıdır
02 Yorumla
Allah kimseyi düşürmesin ama bir hücrede 1 seneyi tercih ederim. İnsan yalnız kalıp düşünmeli hayatını cm cm yeniden yazmalı orada. Hatalarından ders çıkarmalı ve suçunu hazmetmeli. 1sene bunun için kısa mı uzun mu orası tartışılır ama sonucunda özgürlük var. Ben ne olursa olsun 20 sene sabredemezdim. Ömürden 1 sene gitmesi var bir de yirmi sene gitmesi var..
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
+1 yılBir hücrede 1 sene.. zaten şizofrenlik var daha da şizofren olmam herhalde veya şizofrenlikte nirvanaya ulaşırım.. Ayrıca insanlarda hücre bulunduğu için zorluk çekmem diye düşünüyorum..
Ayrıca Türkiye şartlarında hücreler çok iyi tv, laptop, internet gibi beklentiler karşılanıyor önemli olan hücreye kimin girdiğidir... bkz: Apo, koğuşta değil hücrededir
BKZ: www.ensonhaber.com/.../100 YorumlaŞimdi deliryorlar falan deyince kararsız kaldım ama 20 senede çok uzun hem koğuşta başına ne musibetler gelir bilinmez. s hücrede 1 sene iyi gibi çok sessiz gelirse bağara bağara şarkı söylerim çok karanlık gelirsen hayal kurarım olmadı izlediğim filmleri hatırlamaya çalışırım falan :P tabi yaşamadan bilinmez. s
02 Yorumla
+1 yılNormal bir insanın hücrede max 2 hafta dayanabildiğini biliyorum. Ben bir takım zihinsel aktivitelerle sürekli hafızamı açık tutarak şınav çekip kas çalışarak kendimi yorup uyuyarak vs 1 buçuk 2 ay dayanabileceğimi düşünüyorum ama hiç kimse 1 sene hücrede dayanamaz. Hücreden kastın o karanlık odalar ama di mi demir parmaklık değil yani direk çelik kapıyı kapatıyolar üstüne?
01 Yorumla
+1 yılvicdansız gibi görünmek istemiyorum ama insanlar ağır suçlara idam cezası gelsin falan diye ayaklanıyor, idam yerine hücre cezası gelsin en az 5 sene, bence idam edersen ona iyilik etmiş olursun, tek hücrede bulsun belasını...
Allah kimseyi düşürmesin dicem ama bazıları fena hak ediyor.10 Yorumla20 sene sonra yasasam ne degisir... 20 senede akil sagligim yerinde olsa ne yazar. Seneler burada yazilan kadar kisa degil. Bu yaziyi okuyan bircok kisi olecek. Bircok kisininde cocuklarinin cocuklari olacak... teknolojiye adapte olmayi soylemiyorum bile... 20 senede beden belki olmez ama ruh ölür. Varsin 1 sene hucre olsun 365 gunden dusersin tahmin eder sayarsin umut edip cikmayi beklersin. 20 senenin umudur olurmu? 20 sene beklenirmi hic!
00 Yorumla
+1 yıl1 yıl Kodes'te kalırım daha iyi belki delirim ama olsun 20 yıl hayayımdan gitmesin bu arada Kodes dinle saglam hardcore rap yapar
https://www.youtube.com/watch?v=GkXFs6gvQjY01 Yorumlacezaevinde yatmış biri olarak 20 seneyi alan adamlara sormak lazım bunu sorsan tek ayak üstünde yatarım derim bana kalırsa hiç biri hücrede tv internet yok ama koğuştada yok internet sadece tv var kannalar sınırlı ama şundan eminimki 20 seneyi almış bir adama hücremi 1 sene 20 sene koğuşmu desen kesinlikle 1 seneyi seçer
00 Yorumla1 sene hücre daha mantıklı 20 sene cezan boyunca kimler gelip kimler geçicek Allah bilir 80 gün kaldım hücrede kendimle savaştım resmen ama iyi düşünürsen hücre daha mantıklı zaten o 20 senede kafayı yersin onun yerine 1 sene sonra özgürlüğe kavuşmak daha mantıklı en azından hayata yeni bir sayfa açarsın
00 Yorumla
+1 yılBen bir yazi okumustum. İkimci dunya savasinda esirleri deneysel amaclarda kullanirlarken birkac esiri eger 2 ay zifiri kapkaranlik oda da kalabilirlerse serbest birakacaklarini soylemisler ve esirler kabul etmis hapsetmisler. Tabi sonra o esilerden cogunun delirdigini raporlayip resmetmisler. Resimlerde onlarin dis gorunumlerininde nasil degistigini gorunce agzim acik kalmisti. Karanligin insan uzerinde psikolojik etkileri fazla. Yani o yazidan sonra Yani 20 sene kogusta yatarim daha iyi.
00 Yorumla
+1 yıl4 sene koğuşda kaldım , 2 günde hücrede koğuşda kalmak çok daha rahat arkadaşların filan oluyor en azından zaman kayması yaşamıyorsun sabahı gündüzü biliyorsun izin saatlerinde bahçeye çıkıyorsun ama hücre gerçekten çok kötü bir yer. Hücreye gündüzden girmiştim 2 gün 10 gün gibi geldi be çıktığımda dışarıda
Güneş var sanmıştım ama geceymiş 2 gün bile etkilemişti şimdi bu kadar yalan salladıktan sonra tabi sizde inandınız buraya kadar ikisindide kalmak istemem ikisinden biriyse koğuş derdim00 YorumlaŞuanda dışarıdan bu soruyu benım gibi cevaplıyacakların düşüncesi direk ''oha ya malmıyım 1 sene hucrede kalırım demeleri'' 1metrelik belki daha ufak biyerde 2 büklüm olarak duruyosun karanlık ve nefesınden baska hiçbir ses duyamıyosun tuvaletını yaptıgın yer bile arka taraf. Odanızdan bilgisayarı cıkarın ısığı kapatın telefonunuzu atın gram ses olmasın (ki mümkün değil) en fazla 2 saat dayanabilirsiniz. 20 sene ASLANLAR GİBİ YATARIM *
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılinsan psikolojisi yalnız kalınca halüsinasyonlar görmeye başlar daha sonraları ileri derecede mâni atağına neden olur ileri safhada paranoya şizofreni hastalığına yakalanır oda dışarı çıktığında daha tehlikeli olur o yüzden bir koğuşta 20 sene olması daha iyi olur zaten humk kanunu cezayı 3 te 1 oranda düşürür oda en fazla iyi halden 5 ya da 6 sene yatar çıkarsın bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılhücreden kastımız yatak olmayan, karanlık bir yermi yoksa en azından 1 televizyon + yatak lavabo gibi bir yermi. Eğer televizyon + yatak vs filan varsa hayatımdan 20 yıl kaybetmek istemezdim. BUnunla ilgili bir filmde vardı adamı birileri kaçırıyor ve bir odaya koyuyorlar. Odada sadece banyo televizyon filan var normal bir oda yani. Adam intihara kalkışıyor ama oranın duranları izin vermiyordu :D japon filmiydi adını bilen bir hatırlatsın hele :D
00 YorumlaHücre desem apo kadar şanslı olamam dimi... sıcak suyu var , internet, tv, kitap herşey mevcut.
hava alma izni bile var , her hücre böyleyse... hücreden alırım 2 dal..
ama bizdr o kansızdaki şans (!) yok...40 Yorumla
+1 yılHücre temiz olsa hücre isterdim ama hamam böceği var, lağam faresi var, yılanı var, çıyanı akrebi vs. var. Koğuş daha temiz oluyo. Ama ben yalnızlıgı seviyorum. Eğer hücremi temizlemem için temizlik malzemeleri vereceklerse hücrede kalırım.
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Hatta mümkünse badana boya da yaparım. Temizlik çok önemli. Sonra uyur uyanır yoga yaparım. Ruhumu arındırırım sessiz sakin ohh..
- +1 yıl
Ben biliyorum orayı. Ankara'da. Gittim kendi gözlerimle gördüm. Ordan çıkana kadar rengim kireç gibi oldu mide bulantısindan ölüyordum. Okul gezisindeydik otobüse bıraktılar beni yattım dinlendim. Tansiyonum duşmüş orda.
+1 yılKoğuşta 20 sene boyunca kendimi geliştirir, dil öğrenir, felsefe çalışır, dünya borsasını takip ederdim, çıkınca yapacağım adam akıllı iş olurdu. İnternet yemek ışık oksijen su varsa her ortama uyum sağlarım :D
10 YorumlaKeske anket yapaydin net sonuc alirdik ben ikilemde kaldim :)
hucrede cildirirsin. kogusdada 1 seneye kalmaz sislerler zaten bizim memlekette :)
Iki ucu boklu degnek01 YorumlaTek başımayım bundan daha iyi ne olabilir hücre yi tercih ederim koguc karın desenler var. zButungun kitap okur yazı yazar , düşürdüm filozof olur çıkardım.
02 YorumlaKoğuş mu desem hücre mi bilemedim. Iki şartlarda mahkumsun. Birinin daha ağır şartları var ama süre kısa.. ben 20 yıl kogusu tercih ederdim çünkü en azından muhabbet var insanlar var Yaa... psikolojim Bozuldu PFFFFFFFF. .
11 Yorumla
+1 yılKanka sen hiç Gazi Üniversitesi Tigris inşaat şantiyesinde 1 gün geçirdin mi? Hemde Scarface Mustafa ile birlikte 😆
14 Yorumla- +1 yıl
Sen sus biricik patronun Scarface konuşsun :)
- +1 yıl
Ne yapmak lazim Ç*k*ne sigara mı bassak :)
+1 yılAl birini wur ötekine. İkisi de zor. Ama hücreler çıkıştaki sagligimiz için daha tehlikeli. Koğuş diyorum.
10 Yorumla
+1 yılİşkembe-i kübradan atışlar başlamış..
Allah düşürmesin. Hücrede kalmak insanı bitirir ya,Ulucanlar Cezaevi müze olduktan sonra ziyaret ettim de, kolay değil . Allah düşürmesin..10 YorumlaHücre ile ilgili bir video izlerim. Ulan kafayı yemişim zaten, daha beter olurum. Tam bir ölüm yeri.
Hemen bir suç işlemeliyim.
Soran arkadaşım, youtube da vardı bir bul güncellesene izlesin arkadaşlar01 YorumlaHücrede çoğu kişinin kafayı yitirmesi normaldir fakat yalnızlığa ve sessizliğe alışkın biri için sorun olmaz. Ben hücre derdim çünkü ben yalnızlığı severim 1 sene durur çıkarım :)
00 YorumlaÖncelikle bu güzel sorun için teşekkürler. İkiside çekilmez kokusu pisliği allah düşmanımı düşürmesin. Benim tercihim 1 sene olur hücrede. Kendimi hayal ettim spor yaparım hayal ederim. Belli bir zaman sonra kendimle konuşmaya başlarım halüsinasyon görürüm zamanla. Son aşama deliririm. Rusyada çekilmiş olan yamyamlar belgeselini izlemeni tavsiye ederim bu da güzel.
00 YorumlaTek başıma kafayı yerim..
33.media.tumblr.com/.../...6mdfqX1sq8gvyo1_500.gif00 Yorumlahücrede mahkum için zaman kayması (zaman algılamasında yavaşlama) olur (sürekli karanlıkta kalırsan) o 1 sene sana 60 sene gibi gelir. ama koğuş 20 sene , o yüzden koğuş diyorum (hatta dedim.)
02 YorumlaBana şöyle az pişmişinden 20 yıl koğuş ver. Yok yok vazgeçtim hücrede 1 sene kafi.
Böyle bir tercih olabilir mi? :)
Şakası bile kötü. Allah ikisine de düşürmesin.00 Yorumla
+1 yılyalnızlığa gelemem. ortam olduktan sonra koğuşta 50 sene bile kalırım. oradaki dostluklar arkadaşlıklar edilen sohbetler içilen çaylar edilen kavgalar unutulmaz gibime geliyor. hücrede geçireceğim 1 yıl bana 1 asır gibi gelir.
10 Yorumla
+1 yılHücrede sene tabiki :) Hatta hücreden çıkınca çok mutlu arınmış olarak uyanırsın ben yalnızlığı çok severim versinler hücrede kitaplarmı yemeğimi suyumu insana gerek yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ikisinede dayanamam herhalde. Hucrede bir sene omre bedel bnce. Ordan cikabilirsem saglam kafayla cikamam. Koguşta da filmlerden dizilerden gördüğüm kadarıyla katlanamam. Ay allah kimseye göstermesin
01 YorumlaŞuana kadar okuduğum en mantıklı soru :D
Bir koğuşta 20 sene tabiki, hücrede 1 sene kalmak müebbet gibi bir şey :D01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhücrede tv, internet ve cep telefonum olursa 2 sene de dururum. arada dışarı da çıkıp hava alma şartıyla
02 Yorumla- +1 yıl
oyleyse yırmı yıl koğuşta kalayım ben. yalnız başıma hücrede kafayı yerim
Video daki hucreler bildiğim kadariyla ses emiyor oyle bir hucrede kalmak ölüm gibi olur heralde ama normal bir hucrede 1 sene yaşayabilirim.
koğuş dersen koğuş bana gore değil it kopekle uğraşamam
cevap 1 yıl hücre00 Yorumlayaşamadım bilemeyiz ama hücre daha yakın geliyor sayılı gün yanlızlğa alışkın biri içinde pek zor olmaz işkence gibi karanlık gibi durumlar olmazsa tabi
01 Yorumla20 sene tabi tek başıma deliririm :) en azından lez ilişki yaşarız kızlarla
25 Yorumla- +1 yıl
Vuuuuu
Azgın gari ihugugygygy
1 sene hücrede çıldırsam delirsem 3-5 sende tedavi edilebilirsem 15 sene kardayım sanki :)) büyük risk ama 1 sene hücre diyorum
00 Yorumla
+1 yılOralarda birgun bile kalmamisken bunun cevabini vermek cok zor ama babam 8 senedir cezaevinde ve kavgasi oldugu zaman hucre cezasi veriliyor gece gece tribe soktun beni :(
011 Yorumla- +1 yıl
Daha ne kadar var bitmesine?
- +1 yıl
25 sene verdiler ama bir 7 8 sene dha yatar diyolar. Inşallah hemen cikar ama. @Mösyömarull
- +1 yıl
Neden ciksin? Ceksin cexasini 25 sene yediyse ya yolsuzluk yapti ya teror sucu isledi ya da agir cinayet isledi
- +1 yıl
Dediginiz gibi bişey değil allah kimseyi oraya düşürmesin ayrıca babamin cezası sanami düştü cezası kesildi is bitti işinize bakin babanda yapsa çeksin cezasını diyebilirmisin insan olun biraz @rapsodi3811
- +1 yıl
Allah kurtar sin kardes
- +1 yıl
Sagol amin kardeşim @PapaJeanpaul
- +1 yıl
Babamda isliyorsa oda sike sike cekece k cezasini babana aciycak degilim b*k yemis cekecek cezasini 25 sene verilmis kimin canini yaktiysa artık.
- +1 yıl
Çekiyor zaten her suc işleyen cekse keşke cezasini zaten acima acinacak bir halimiz yok cok şükür herkez hatasıni cekmek zorunda ama babam o benim boyle acimasiz konusamam ama canını yaktigi adam haketti neye bulastigini unuttu babasi yasindaki adama iki kişi saldiriyolar ama bilmiyolar ki karsilarindaki insani. @Rapsodi3811
- +1 yıl
Hic kusura can almak allaha mahsustur hak etmismis eh boyle babanin boyle konusan kızı olur baska beklenir allah islah etsin.
- +1 yıl
Ben kendimle gurur duyuyorum srn yorma kafani allah babamida affetsin diye duami ediyorum evet allaha mahsus ama saldiranada gel beni öldür diye beklesin mi yasamadan bilemezsin insanlari uzaktan yargilamak kolay ama böylesi babam için daha iyi oldu dunyaya kendini cok kaptirmisti orda yaradani dusunmek için cok vakti var @rapsodi3811
+1 yıleig teki haklı.
Allah kimseyi ikisine de düşürmesin hayırlısıyla
kimse oralara düşecek hale gelmesin artık00 YorumlaÇok güzel bir soru tebrik ederim her insan 1sene diye atlıyor ama eminim ruh sağlığı bozulur insanın hücrede
01 Yorumla
+1 yılHücrede 1 sene.
↬Video fazla abartılmış tamam hücre kötü bir yer ama öyle zifiri karanlık da değil00 YorumlaHücrede 1 yıl. Zeten karanlığı severim. Düşünürüm hayal kurarım Şarkılar söylerim. Karanlığı bile kullanmanın bin türlü yolu var. Uzmanımdır o konuda.
00 Yorumla
+1 yılBir kogusta 20 sene gerci ben dayanamaz intihar ederdim heralde Allahim kimseleri dusurmesin oralara
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Koğuşta bir sene dolduğunda şunu deriz: "hücreyi seçseydim şimdi bitmişti ama koğuşu seçtim daha 19 sene var. "
00 YorumlaHucrede bir sene kalirim. Zifiri karanlikta dusunur hayal kurarim. Kafayi yerim ama cikinca aydinligin degerini anlayacagimi dusunuyrum.
00 YorumlaBir hucrede bir yil tabii ki de, o kalabalik 20 sene cekilmez cunku
04 Yorumla
+1 yılHücre derim kendimi tamamen hakka yöneltir ve ruhumu arındırmaya gayret ederim...
02 Yorumla- +1 yıl
ama seçenekler sadece bu ikisi bu dedin diye bu cevabı verdim :)
1 sene internetsiz ve Tv siz durulur ama hücrede işkence vs yoksa kabul edilebilir ..
01 Yorumla
+1 yılCezaevi 2. Evim olarak söylüyorum türkiye şartlarinda hücre daha iyi. Bir çoğunuz görmediğiniz için koğuşta yaşam zordur. Çünkü devamli tehdit altindasin ama koğuş sakin mizacli ve kendi kendine yeten kişiler için çom daha makbuldür.
02 Yorumla- +1 yıl
Cezaevi 2. ci evin olarak mı? 😅
- +1 yıl
Gardiyanım 12 saatim orda geciyor gece gündüz.
20 yl ceza cekcegme 1 yl disimi sıkar delirrm daha iyi
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Hücre derim ben 1 sene dayanamaz orda ölürüm çünkü. Koğuş tada 20 sene bitmez. Ölüm en hayırlısı olur. 1 ay sürmez diye tahmin ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanidigim bir adam var 23 sene ceza bitirmis parcali bulutlu girmis hep iceri. O analtmisti sinop cezaevinde hucrede kalmis Allahim demis burdan nasil cikicam Allah beni hucreden cikardi istanbulun en tepesi benim olmustu dedi cok fena parayi bulmus sonra yine kaybetmis şu an cezaevinde yine. En kotusu hucre bence..
00 Yorumla
+1 yılAllah kimseyi oralara dusurmesin.. ama madem cevap istiyosun : " bir hucrede bir sene " diyorum
02 Yorumla- +1 yıl
biliyorum ama benim secimim bu olurdu efeem
bencede en mantıklı soru ve bencede koğuşta 20 sene :D
01 Yorumlahücre nasıl mesela hiç mi dışarı çıkamıyorsun kapkaranlık mı
01 Yorumla
+1 yılHücre. vallah billah hücre. Bir ben varım. Ben sıkıntıdan zorluktan mutluluk duyarım.
10 Yorumla
+1 yılİkisi de çok ağır gelir ama 20 sene de az değil. Bu yüzden hücrede 1 sene.
10 YorumlaAllah korusun. Hücre bu kadar kötüyse kabir kim bilir nasıldır?
10 YorumlaYanimda bari bir kitabim olsun o zaman hucre derdim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hücreler. karanlık oluyormuş yalnız. Eğer olmasaydı bende öyle yapardım. Bir sene boyunca kendinle başbasa kalacaksın.
İnsanlar saçma sapan, onlar beni sürekli delirtiyor zaten.
1 sene hücrede kalmayı tercih ederim.20 Yorumla- Devamını Gör (214)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar