Sizce böyle yapmak mantıklı olur mu😐?

Sanırım benim geçen seneden kalma uygunsuz, göğüs dekolteli, şortlu fotoğraflarım benim kuyumu kazmaya çalışan, özel hayatımı okula, öğretmenlere taşıyan kızın telefonunda var malesef. Ben o fotoğrafları instagram hikaye kısmına yüklemiştim fakat o, o zamanlar akıl edip ekran görüntüsünü almış olabilir mi ki? Çünkü şu lafından şüphelendim 'bende sınıftaki herkesin ifşası var' demişti. Mezuniyet partisi için sınıftaki herkesin ifşasından, yaptığı şebekliklerden oluşan bir slayt hazırlanacakmış. Bu kız da okulun akıllı tahtasına herkesin ifşasını atacakmış. Sizce o kızı uyarmak kaydıyla en yakın arkadaşına whatsapptan yazsam mı? Desem ki 'sınıfta hiç birinde benim ifşam var mı, varsa silsinler aksi takdirde müdür yardımcısına söylerim' Çünkü arkadaşının sözünü dinler belki, ve sizce arkadaşı bilir mi ifşamın o kızda olup olmadığını? Niyese bilmiyorum ama yakın arkadaşı aracılığıyla mesajı iletmek bana daha mantıklı geldi☺ Çünkü o kızla gram konuşmuşluğum olmadı 4 yıldır. Sadece yakın arkadaşıyla biraz konuşmuşluğum var..(Daha önceden de sorduğum bir soru tamam yüzüme vurmayın, napiyim KS halkının farklı görüşleri hoşuma gidiyor tekrar tekrar sorasım geliyor) 😊😊😊
Sizce böyle yapmak mantıklı olur mu😐?