Alfa= lider olan güçlü olan
Beta= alfanın yalakası
Omega= yalnız olan ve olmak isteyen
peki diğer türleri bilen var mı ?
Beta= alfanın yalakası
Omega= yalnız olan ve olmak isteyen
peki diğer türleri bilen var mı ?
anlaşılan o ki teen wolf izliyorsun alfa var sürü lideridir true alfa yani gerçek alfa kendinii geliştirerek alfa olur kimse ondan alfa özelliğini alamaz 100 ylda bir gelir alfanın üstü deltadır ondan güçlüsü yoktur 200 ylda bir gelir beta sürünün omurgalarıdır her alfa bir zamanlar beta veya omegadır omega ise yanlızdır bir sürüsü olmadığı için kolay avdır ve güçsüzdür :D örneklendirirsek
- scott true alfa ama delta olacağı söyleniyor
- Isacc beta
- liam beta
- lydia banshee ölüm perisi demektir ölümü hisseder
- malia bir tür kurttur ama çakal türündendir çakallar hayvan formlarına ( sadece çakal) girebilirler
- kate jaguar dır bir kurdu bile devirebilir ve berserker yaratabilir yani la loba
- berserkerler ayı kemikleri giymiş neredeyse tüm saydıklarımı yere seren insanlığını unutmuş bişeylerdir ben bile çözemedim :D
- kira kitsune çeşit çeşit ayrılır kendiliğinden dövüş sanatlarını bilir yaşlanmaz hasta olmaz çabuk iyileşirler (elbette bir yerden sonra yaşlanırlar mesela kiranın annesi 900 yaşında.) içlerinde kurnaz tilki ruhu vardır.
- parrish favorim budur ateşten etkilenmez yukarıda saydıklarım için zehirli şeyler onun tırnağna zarar getirmez cehennem tazısı diye adlandırılır
en son druid ve darach vardır druid bilge meşe ağacı demektir darach kara meşe agacı demektir aynı özellikler ve amac vardır tek fark darach kurbanlar verir bu kurbanlar:
- bakireler
- vasiler
-savaşçilar
- filozoflar
- şifacılar
daha kanima vendigo ve birsürü şey var...
(kendim yazdım)
hastası değilim izlerim ama hatta bugün yeni bölüm çıktı bazen animasyon kötü olabiliyor ama iyidir iyi :D
Bir şey sorucam mesela bir alfa birini ısırırsa kurt insana dönüşür (veya ölür)(ve onun betası olur) ama doğuştan kurt insan olanlar kimin betası mesela
Derek Hale Talia Hale (annesi) nin betasımı
Cevaplarsanız sevinirim
- delta kurt var (scott delta oluyor sanırım ilk alfa falan deniyor ama delta da olabilir)
- gamma kurt
- eta ve zeta kurt
- upsilon var bir de bildiğim kadarıyla ..
ayrıca başlıktaki soruya açıklamada kendin cevap vermen de ayrı bir ironi:D
pardon ya neyse:D
millet erkekleri ne isimlerle ayırıyor biz ne isimlerle ayırıyoruz bize sorsan peyzevenk, yeavşak, lale :D
ben olsam en iyi cevap yapardım kardeş çok güldürdün ellerine sağlık allahta seni güldürsün ya :)
amin dostum cümlemizi :)
Limit x 0'a koşar iken evvel zaman içinde... :D alayımız omega o zaman :)
Cevap
8Cevap
Bunlar kurt turu ya. Teen wolf mu izliyorsun? Tek bildigim Alfa: lider kurt beta: alfanin isirdigi surusune soktugu kurt. Omega: yanliz yasayanlar. Dedigin gibi aynen
Erkekleri oyle ayirdiklarini bilmiyordum. Eksileyenin amaci ne :(
Ne yani omega mıyım şimdi ? Başımıza bir bu eksikti :(
düşünmeden tepki veren aksi tiplerimiz var lazlarımız var çok çeşidimiz var ama insanımız müslüman evladıdır ne olursa olsun insanımız bir başkadır sicak kanlıyız
herşeyi isimlendirme huyu nerden çıktı bilmem ama,ne yaw bunlar.Tükiye de erkek adlandırmaları bellidir zaten.
Omega: Solucanın amuda kalkmış hali gibi...
...erkeği de herhalde hayatı tersten yaşıyordur...
horoz tipi erkek: ben işime bakarım polemiğe girmem :D
kimse beta değildir emin ol ama burada;ya biri var bizim şirkette tam bir müdür yalakası diye konular da görürüz sık sık.
siyasetten örnek verirsek:
alfa=recep tayyip erdoğan
beta=akp'li bakanlar
omega=bdp partisi genel başkanı selahattin demirtaş
Omega olmak aslında rahat olsa da toplumdakı ataerkıl yapı bızı domestık bır yasama ve alfalıga surukluyor. Suru mantıgı ıle evlenıp hayatını yonetme arzusuna bırakıyorsun
Teen Wolf mü izliyorsun. Sende bizdensin :D
Kazulet, odun, kazma türleri de mevcut tabii atlamamak lazım önemli bir konu.
bildigin o. ç işte yahu
Beyin terk olmaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar