• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Astroloji & Burçlar

Yay erkeği nasıl olur?

dontFly
dontFly Takip Et
Xper 2 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Erkekler eğer aranızda yay erkeği olan varsa yorumlarınızı merak ediyorum.. (: Yay erkeği nasıl olur?
Yay erkeği nasıl olur?
Erkek Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• StraTeJi
    StraTeJi Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    Yay
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı.

Hmm.. en çapkın burçu bulmuşsun tebrikler.

Yay erkeklerden uzak dur derim, seni sevse bile seni aldatır büyük ihtimalle. Cünkü gözu herzaman dişarıda, sevgilisinden hemen sıkılan bir insandır ve aşk'ı pek ciddiye almayan bir burçtur. Yay erkeği ilişkiyi bitirmeye kıyamaz, gerçekten yapamiyor, dikkatlıça bitirmeye çalışır baktı olmadı başka kızlarla beraber olur kafasına göre.

Bende yay'ım, ama yay kızları erkeklerden biraz farklı. Fakat, aynı olduğumuz konularda var.

Aşırı iyimseriz, saf sayılırız, sosyal ortamları severiz ve kurallari pek ciddiye almayız.

Para konusunda hıç dikkatlı değılız ve su gibi harçarız. Hiç önem vermiyoruz paraya :) herkes icin öderiz bide :) sıkıntı yok daii.

Eğlenceli espirili insanları severiz, canımızı sıkmayan insanları severiz, kuralları asla sevmeyız. Gezmeyi tozmayı severiz, yabancıları ve yabancı ülkeler ilgimizi çekiyor. Hatta en büyük hayalimiz dünyayı gezmektir.

Değer verdiysek o insan icin canımızı bile yakarız, bizden daha sadakat dost yoktur. Aşk konusunda sakatız evet, hele erkek yaylar aşkta çok sakat, ama dost dersen bizden daha iyisi yoktur :).

2
    5 Yorumla
    • zeyşan
      zeyşan
      İkizler
      +1 yıl

ne konuda inat ederler mesela?

Yorumla
    • arsenicx
      arsenicx
      Yay
      +1 yıl

hayatımda hiç aldatmadım sevgilim varken kimseye de bakmam çapkınlık da hiç yoktur başka bir burç heralde bu

Yorumla
    • KarTaL
      KarTaL
      Oğlak
      +1 yıl

Bende hayatımda, kesinlikle aldatmadım.Çok ilginç..Keşke %49'luk kesim deseydin...

Yorumla
    • polat1329
      polat1329
      Yay
      +1 yıl

Yay burcuyum hiç aldatmadım. Katılmıyorum :)

Yorumla
    • Janti08
      Janti08
      Yay
      +1 yıl

Beni bu kadar tanidigini bilmiyordum😋

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Matesis
    Matesis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    Yengeç
    +1 yıl

valla ben 2.5 sene bir yayla ilişki içerisindeydim bende yengeç burcuyum tamamen zıttık...

yapı olarak aslında iyiler ama çok ehl-i keyiflerine düşkünler ve o anda bir şey istiyolarsa kimseyi sallamazlar , aynı zamanda çok takıntılılar aslında dıştan umursuz gözükseler de içlerini yansıtmazlar , acımasız , katı , umursuz gibi gözükürler ama yine de ne olursa olsun zevkinden ödün vermez.inat konusunda benimki inat değildi...duygulara pek önem vermeyen biriydi genelde mantığını ön planda tutardı..gezmeyi çok sever , yaramazdır , dağınıktır...

1
    1 Yorumla
    • witchofmy
      witchofmy
      Yengeç
      +1 yıl

Benimle aynı şeyleri yaşamışsın

Yorumla
  • Failndiol
    Failndiol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    Kova
    +1 yıl

Yay erkeği bilinenin aksine cidden sever kalpten derinden sever ama diğer burçlar gibi ilgisizliğe gelemezler bu yüzden kendilerine başka liman ararlar eskiyide kolay unutup umursamaz olabilirler, çok sinirlidirler, yakışıklı olurlar çok kuşkucudurlar hemen ufak şeyden kendilerince şeyler çıkartırlar bunalmaya gelemezler kaçarlar ama zora gelince üstesinden gelmekte bir numaralardır

0
    0 Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    Yay
    +1 yıl

Ben yay erkeğiyim. Yay erkeği olsada yesek denilecek cinsten erkektir bence... Yay erkeğinin tipik özelliklei nedir onu astroloji sitelerinden öğrenebilirsin. Asıl merak ettiğin soruyu sorarsan cevabını alırsın.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

17

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 205,5b cevap paylaştı.

Düşüncelidir

0
    0 Yorumla
  • Gleong
    Gleong Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    Yay
    +1 yıl

Yay burcu erkeği ( yükseleni aslan )
    ‌Yay erkeğini size şöyle anlatabilirim bağlanmayı sevmeyen bir yapıya sahiptirler. Tekrarı olan hiç bir şeyden hoşlanmazlar doğruları tektir. Ama o doğruyu ölçüp tartıp söylerler. Hızlı karar alamazlar bunun yüzünden anlık olarak verdiği kararları, sonra oturup düşündüklerinde pişman olurlar. Dışarıdan sert ve anlaşılması zor gibi dururlar oysa enerjileri çok yüksektir bu yüzden enerjisi düşük kişilerle muhabbet etmezler. Yay burcu erkeği istediği sürece onunla konuşup iletişime geçebilirsiniz. Espirilidirler diğer burçların yapabileceğinden bir tık fazlasına yetecek kadar enerjilidir. Ama bunu göstermezler sadece hak edene hakkını verirler. Hayatı serbest yaşamayı severler. Rahatlık yay burcu erkeğinin en çok sevdiği şeydir. Bu yüzden yalnızlığı kalabalıktan çok severler. Yay erkeğinin en sevmediği şey bir başkasının emir kipi ile konuşmadır. Karşısındaki kişi kim olursa olsun sorumluluklarını ve ya yapmaları gereken şeyleri söylediğinde yay erkeği sinirlenir. Ve asla kabul etmez. Yani demem odur ki yay erkeği kendi sorumluluklarını kendi belirler kendi hayatını kendi ihtiyaçlarına göre şekillendirmek ister bu yüzdende bir iş yerinde her zaman iş sahibi olmak ister. Gelelim aşk hayatına yay erkeğinin aşk hayatı karmaşıktır. Aşık olmamış bir yay erkeği bütün çapkınlıkları yapabilir. Buna şöyle örnek verebilirim. Lise 1 de bir kız hoşuma gitmişti ve o kızın gitarı çok sevdiğini duymuştum sırf o kız ile birşeyler yaşamak için gitar kursuna gitmiştim. Bu basit olabilir ama kıza aşık olmadığımdan dolayı çabuk soğumuştum. Heleki aşık olmamış yay erkeği çapkın derken yalnış konuşmuyoruz lise 2 de bir başka kızdan hoşlanmıştım ve konuşmak için profiline girdiğimde arkadaşı ile atmış olduğu fotoğrafı gördüm ve diğerini unutup o kızdan hoşlanmaya başlamıştım. Demem o ki yay erkeği gün içerisinde birden fazla kızdan hoslanabilir ve bir çoğundan soguyabilir. Ama egerki bir yay erkeği aşık olursa o çapkın, o gözü açık olan erkeğin gözüne perde iner resmen sadece sevdiğine bağlı kalır. Çünkü bulmuştur aradığını ve bağlanmıştır sevdiğine olsun diye elinden ne geliyorsa yapar çünkü sevmiştir artık hayatının tam ortasına koyar o kişiyi. Anı yaşayan ve serbest takılan yay erkeği bir anda hayaller kurmaya ve geleceği planlamaya başlar hatta karşısındaki kişi bizim erkeğin hızına yetişemez. Kusursuz bir senaryo çizer kusursuz görür kusursuz olsun ister her şey. Sevdiği kızın ne olduğu neler yaptığı nasıl bir karakterde olduğu önemli değil yay burcu erkeğini sevmesi yeterdir. onun için çünkü at gözlükleri takılmıştır gözüne sadece sevdiğini görür sevdiği ile yaşadığı kadardır hayatı. Sevdiği kız neler yapıyor neler hissediyor bilemez. Kız nezman yalnış yapar ve bunu yay burcu erkeğinin kafasına sokar ozman yay burcu erkeği gözlüğü çıkartır. Ve düşünmeye başlar. Kıza herzman şans verir ama asla bir daha at gözlüğü ile kızın karşısına cıkmaz. Bir yay burcu erkeği asla yönetilmeyi sevmez eğer olurda bir kıza aşık olursa ilişkiyi kızın yönlendirmesini ister. Kızın istediklerini yapmak kızı mutlu etmek için elinden geleni yaparlar. Buda yay erkeğinin kendinden ödün vermiş olduğunu yani fedakâr olduğunu gösterir.

0
    1 Yorumla
    • Güzellik45
      Güzellik45
      Aslan
      +1 yıl

Nasıl aşık oluyosunuz? Neye yani

Yorumla
  • KarTaL
    KarTaL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 34%
    Oğlak
    +1 yıl

Yaylar inatçıdır kanımca.Bende 15 aralıkta dogdum.Aynı zamanda alıngandır fakat "doctorhouse"a - veren ben değilim.Kendisini severim.Ve ben gördüğüm yaylarda (kuzenimde ve yakın bir arkadaşımda yay burcu) aldatma olarak bir şey görmedim.Kuzenim şu an 22 yaşında ve hayatında 3. kez bir kız girdi ve 2 sene oldu bu ocakta nişanlanıyolar, sen düşün.Aynı zamanda eğlencelidir yaylar ve gezmeyi sever.Pek evde oturmaz yani tamda istediğiniz şey :D...

3
    0 Yorumla
  • Pink-
    Pink- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    Balık
    +1 yıl

Vurdum duymaz ,çingene ruhlu ,sorumsuz, sürekli gergin erkek modeli .

Yay simgesindeki gibi gergin bir yay şeklindedir ,şaşılacak derecede iyimserdir,iyi arkadaştır ama kötü sevgildir .Birde müzmin bekarlar burcudur .Bağlanmak ev aile kavramı bu adamın

kimyasına tersdir.

4
    10 Yorumla
    • anlamsızhayaller
      anlamsızhayaller
      Yay
      +1 yıl

katılmıyorum çünkü bende yay burcuyum..

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      Yay
      +1 yıl

Katılmıyorum.

Yorumla
    • Neotheone
      Neotheone
      Aslan
      +1 yıl

hiç mi olumlu yönü yok sence

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Bence de sürekli kötülemişsin. :/

Yorumla
    • Pink-
      Pink-
      Balık
      +1 yıl

aman katılmayın , :) çok uzun zaman gecırdım bır yayla hadı dagılın yaylanın

Yorumla
    • anlamsızhayaller
      anlamsızhayaller
      Yay
      +1 yıl

:)) bende yay burcuyum ama bu dediklerinin tam tersiyim. Zaten burçlara inanmıyorum. Bu durumda zaten basit bi kanıtı..

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

artık malesef bende inanmıyoruum :D

Yorumla
    • yalvar_yakar_sevisen
      yalvar_yakar_sevisen
      Oğlak
      +1 yıl

yorum yazmaya girdim kendimi gördüm susuyorum...

Yorumla
    • Pink-
      Pink-
      Balık
      +1 yıl

alın işte :)) uzun vadede sinir hastası bile ederler

Yorumla
    • Lazekorindek
      Lazekorindek
      Yay
      +1 yıl

Yemin ederim aynı ben. Hani her şey belki biraz abartıdır ama ilelebet bekar kalacağımız kesin. Özgürlük elden gidiyor korkusu bizde doruklardadır. Ama güzel de severiz bak orası ayrı. Yani 35e kadar sevgili belki ondan sonra iyi bir koca olabilir.

Yorumla
  • Neotheone
    Neotheone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    Aslan
    +1 yıl

en tipik özelliği özgürlüğüne düşkün olmasıdır, kendine yapılmasını istemediği şeyi karşısındakini de yapmayacağı için sizi sıkmaz.

iyimserdirler

gezmeyi çok severler, en büyük hayalleri dünyayı gezmektir.

uç görüşlü insanlar bu burçtan çıkar genelde

anlaştığı burçlarla iyi sevgili olurlar, onlar da halinden memnun olur.

1
    0 Yorumla
  • polat1329
    polat1329 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    Yay
    +1 yıl

Evde pineklemek biraz gerer. Sıkılırlar. Sevdimi tam sever. Aşk'ı ciddiye alırlar. Romatiktirler. Sevgililerine hediye alırlar.Gezerler tozarlar rahattırlar. İyimserdirler. Sohbeti tatlıdır :) İnatçılık biraz var :)

Kendim yay burcuyum :)

2
    0 Yorumla
  • SuuUpınar
    SuuUpınar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    Aslan
    +1 yıl

Sevgilim yay burcu ben aslannn... gözlemlediğim kadarıyla çok çevresi var , yerinde durmuyor bu biraz moral bozucu bana göre. sevdigini gerçekten hissettiriyor , önemsiyor. Dürüst , çok çalışkan olduğunu söyleyebilirim. Ama maalesef çok çabuk sinirleniyor , herşeyi biranda kestirip atabilir. Yani hem iyi hem kötü yanları var herkes gibi. s

0
    0 Yorumla
  • Eledhwen
    Eledhwen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    Yay
    +1 yıl

Yay Erkeği olarak kıskanç biraz güven sorunu yaşayan hemen inanan hemen bagĺanan aşırı sempatik dışarı gulumseyerek ama geceleri aglayarak :) sevdiğim kişiyi hayatımın en üstüne koyabilen sevgiden bunaltan duygularimi saklamayan hayır diyemeyen sevince tam seven biriyim cokda dürüst bir insanım

0
    0 Yorumla
  • efsunum
    efsunum Takip Et
    Guru Yaş: 34
    Yay
    +1 yıl

yay erkeğiiiii miiiiiiiiii

:)))

benim erkek halimi düşün:)))

kıskanç

duygusal

sahiplenir

macera sever

sevdimi tam sever

sinirli

nerde nasıl davranması gerektiğini bilen

:))

0
    1 Yorumla
    • polat1329
      polat1329
      Yay
      +1 yıl

Yeees :D

Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

ınatcı degıllerdır aksıne cok rahattırlar ozgurlukçudurler o rahatlıkları adamı delırtebılır ama takıntılı ınsanlardır herseyı kafalarına takarlar

2
    0 Yorumla
  • anlamsızhayaller
    anlamsızhayaller Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 45%
    Yay
    +1 yıl

bende yay burcuyum. yay burcu erkeği nasıl olur dersen benim gibi biri olur işte.. :))

0
    5 Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

sen nasıl birisin ?

Yorumla
    • anlamsızhayaller
      anlamsızhayaller
      Yay
      +1 yıl

İnsan kendini nasıl anlatabilir.. Sen sor ben söyleyim..

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Sen kendini daha iyi bilirsin anlat işte ya :D sinirli misin ? eğlenceli misin nasılsın işte ?

Yorumla
    • anlamsızhayaller
      anlamsızhayaller
      Yay
      +1 yıl

O kadar uzunki anlatılacaklar. Ama ilişkiler üzerine kısaca kendimi anlatayım o zaman. Her zaman duygusal ilişkilerim olmuştur. Sevmek ve sevilmek isterim.. Duygusal olmayacağını anladığım her türlü ilişkimi bitiririm. Dürüstümdür. Yalan söylemem ve yalan söylendiğinde bunu hemen anlarım. ne bileyim kısaca bunlar.. Başka sormak istediklerin olursa cevaplarım. Ama burçlara inanmam baştan söyleyim. Bunlar benim özelliklerim. Başka biri farklı olur mutlaka..

Yorumla
    • _CEVAP_LÜTFEN_
      _CEVAP_LÜTFEN_
      Akrep
      +1 yıl

Ben hiç yay erkeği tanımadım galiba resmen hatırlamıyorum (akrebim) şimdi karakter falan tasarlıyorum astroloji gerekti biraz karakterin karakterini belirlemek için ama yay erkeğini görünce kaldım öyle bildiğim tek şey gezmeyi severler çabuk sıkılarlar 👁️v👁️ ne tarz kadınlardan hoslanırlar ilişkide en çok ne isterler meraklimidirlar kiskanclarmidir (sorma şeklim muq dmei shdh) sinirlenince nasıl olurla rhani derlerya şu adama bakınca böyle yapıyorsa net yaydi balıktır vs. Yay erkeğini diğerlerinden ayıran özellikler neler olabilir arkadaş ortamında nasıldır :)

Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    Akrep
    +1 yıl

ortmeniim elektrikler kesildi de bu burca calisamadim, calistigim burclardan sorsanizz

1
    28 Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

etmus amacın ne? .d

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

amacim su burc olayindan kurtulmak :D cok sacma yahu

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Neden saçma ki ? yay burcu hakkında bilgi öğrenmek sana göre samça yanii? :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

yoo, erkekleri burca gore kategorize etme olayi, mesela burcumda su hediyeyi begenir su tipi sever diyor ama alakam bile yok :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Eee hepsi tutmuoyr tabii:D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

ee tutmuyorsa ne ise yariyor?

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Amaa sana uyan bir kaç özelliği vardır.

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

afedersin de baska burcun ozelligi de uyar :D genellemeler bunlar...

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Off etmus tamam. :D Söyliycek kelime bulamıyoruma rtık. :D

Yorumla
    • isyankarxx
      isyankarxx
      Balık
      +1 yıl

katılıorum etmus ;) saçmalık yaa :D, kim çıkardı bu burç olayını bilmem ki :P

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

bir bulursam selamini soyleyecegim binlerce erkek var :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Yaa ne saçmalığıı siz saçalıyorsunuz asıl farkındamısınız ? .d.d

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

insanlari 12 ye bolen sizsiniz biz değiliz :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

alt tarafı yay burcu olan erkleklern özellklerini merak ettim. ve siz saçma olduğnu söylüyorsunuz :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

ayni sorudan kac tane var arastirsana :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

araştırmadım araştrmkta istemediim bn sorumu sordum abii bananee :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

hahah tamam ustune gitmeyelim aglayacaksin :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Ahh kıyamam sanaaa yaa bn ağlamam merak etme ama sen ağlama olur muu ? :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

hahah off hic gulecegim yoktu :D aglayabilecek son insanim merak etme :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

hiiç ağlama sonuncuda olma :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

biraz daha yaratici ol bana laf sokmaksa amacin :)

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

hayır hyır amacım laf sokmak değil ama sanırım senin öyle? .))

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

ignelemeyi severim ama dengim olanlari :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

ayyy seninle laf yarışına girmek istemiyoruum canıım :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

engel butonu var buyrunuz

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

hayıır onu da istemiyorum konuşmayı kessek burda ? :D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      Akrep
      +1 yıl

hadi buyur son soz senin olsun :D

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

laf sokmamı bekliyceksin ama hayır. :)

Yorumla
  • arsenicx
    arsenicx Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    Yay
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 320 cevap paylaştı.

ben yay burcuyum kendimi anlatayım biraz

özgürlüğüme çok düşkünümdür baskıya gelemiorum duygusalım her olaya kötü yönünden bakarım detaycıyım sabırsızım:)

1
    0 Yorumla
  • elise-
    elise- Takip Et
    Aslan
    +1 yıl

Aslan ve Koç'la aynı grupta olduğuna göre Yay da muhtemelen lezizdir..

1
    3 Yorumla
    • Neotheone
      Neotheone
      Aslan
      +1 yıl

leziz derken :)

Yorumla
    • elise-
      elise-
      Aslan
      +1 yıl

Ayrıca link

Yorumla
    • elise-
      elise-
      Aslan
      +1 yıl

Lütfen başka yere çekmeyelim :) "Leziz" yani beyinde tat bırakan, sevilesi.

Yorumla
  • good-loker
    good-loker Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 703 cevap paylaştı.

Yay burcunda doğan erkekler neşeli, hareketli, cana yakın, hayatı seven tiplerdir.

1
    0 Yorumla
  • psikotik
    psikotik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    Yay
    +1 yıl

özgürlükçü, başına buyruk, eğlenceli, sosyal, dostcanlısı, vefalı, iyilakpli

ve evet inatçı :)

1
    0 Yorumla
  • archirossi
    archirossi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    Terazi
    +1 yıl

ay bayılazam şimdi bu burç sorularına başka yerde cevap bulamazmısınz arkadaşlar :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bir yay olarak söyleyim içine kapanık duygusal kıskanç ve gergin

1
    0 Yorumla
  • Hassasduygular
    Hassasduygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 335 cevap paylaştı.

22 kasım-22 aralık arası tarihte dogmuslardir.

1
    3 Yorumla
    • zeyşan
      zeyşan
      İkizler
      +1 yıl

=) çok yeterli bi bilgi..

Yorumla
    • Hassasduygular
      Hassasduygular
      Akrep
      +1 yıl

Sen onu sevdiysen en süper burç yayda olur akrepte :) burdan bak .

Yorumla
    • zeyşan
      zeyşan
      İkizler
      +1 yıl

oda doğru..

Yorumla
  • souldancer
    souldancer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    Oğlak
    +1 yıl

çok gerginlerdir ha hah ha a:))

neden allam neden

0
    5 Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Sevdiğin kişi yay erkeği falan mıı ? .d

Yorumla
    • souldancer
      souldancer
      Oğlak
      +1 yıl

yok o boga :)

Yorumla
    • dontFly
      dontFly
      Kova
      +1 yıl

Hmm.. güzeel :D

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      Yay
      +1 yıl

Ben gergin miyim kız?

Yorumla
    • souldancer
      souldancer
      Oğlak
      +1 yıl

sen birtanesin <3

Yorumla
  • doctorhouse
    doctorhouse Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Oğlak
    +1 yıl

Çok sıradan erkeklerdir.

0
    2 Yorumla
    • invetro
      invetro
      Boğa
      +1 yıl

Bir yay veya yay sever eksilemiş :)

Yorumla
    • doctorhouse
      doctorhouse
      Oğlak
      +1 yıl

9 ay önce böyle değildi bak.Çok değişti site çok.

Yorumla
  • lazmardini
    lazmardini Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    Kova
    +1 yıl

evet çok inatçıdırlar

1
    2 Yorumla
    • Matesis
      Matesis
      Yengeç
      +1 yıl

alakası yok

Yorumla
    • lazmardini
      lazmardini
      Kova
      +1 yıl

bence var

hayatımda gördüğüm en inatçı insandı

Yorumla
  • backdoor
    backdoor Takip Et
    Yay
    +1 yıl

Çok zeki,Sadık,Anlayışlı,Romantik vs.. :p

1
    1 Yorumla
    • zeyşan
      zeyşan
      İkizler
      +1 yıl

sadıkmı acaba?

Yorumla
  • uA1905_
    uA1905_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    Koç
    +1 yıl

yaylı olur

0
    1 Yorumla
    • zeyşan
      zeyşan
      İkizler
      +1 yıl

=D

Yorumla
  • xnick
    xnick Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    Terazi
    +1 yıl

gergin olur :D

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yay erkeği nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yay erkeği nasıl olur? 12 cevap verildi
Yay erkeği nasıl olur? 8 cevap verildi
Yay erkeği nasıl olur? 7 cevap verildi
Yay burcu erkeği nasıl olur? 5 cevap verildi
Yay burcu erkeği nasıl olur? 6 cevap verildi
Yay burcu erkeği nasıl olur? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkek arkadaşim herkese laf sokup sonra saka deyip geciyor, sorun bende mi?
  • Ne yapınca günün stresini atıyorsun?
  • Toplum içinde yiiyişmek ayıp mı normal mi?
  • Lanetli bebeklere inanır mısınız?
  • Lanetli bebeğiniz olsaydı ne yapardınız?
  • Akıl sağlığınız nasıl?
  • Aşk bir tuzak mı?
  • İlaçsız tedavi olur mu?
  • Makyajlarda aşırı allık kullanımını sevmeyen tek ben miyim?
  • Konfor denince aklınıza hangi marka araba geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨