"Minnoş bir kadın mı yoksa erkeksi kadın mı"Senin dikkatini en çok hangi tip çeker?

Hayırlı günler ve cumalarrrrrrr 😘😋❤️😊🙄

Şahsen, bir bayana erkeksi tavır, hareket, konuşmaları yakıştıramıyorum. Çok itici geliyor bana. Kadın incelik, nezaket, zarafettir. Dikkat et kadının girdiği her ortamda bir değişim olur anında. Harala gürele muhabbet eden erkek ortamına tanıdık ya da tanımadık bir kadın girdiği anda telaffuz edilen sözler bile seçilmeye başlanır. Kusura Bakma cümlesi telaffuz edilebilir olur. Fakat bazı bayanlar erkeklerin yanında bir erkek muhabbetine giriyor ortamdaki erkeklerden daha erkek. oturuşu, duruşu, vücut dili, bildiğin erkek var karşında. çok itici geliyor bana.
Erkeksi kadın fikri çok çekici bir düşünce değil. O yüzden kadın gibi kadın olsun.
Kadir abiniz gibi bir sevdiğiniz olması ve size bol bol çarpması dileğiyle..
Benim dikkatimi kadinlar cekimiyo tobest kizz😂😂😂
Srn minnoş ve ponciksin ama işte o kadar 😂😂😂
Niye be manyak😂😂
Ben de pek minnoş bakmıyorum sanki

Canımm sağol
Cevap
86Cevap
Minnoş bir kadın erkeksiliği bıraksın ben yapayım
Kadının dış özelliklerini kıyaslayacağınıza karakterini karşılasanız daha iyi bir ülkede yaşıyor olurduk ilişkiler ve evlilikler dış görünüşe çok bağımlı olduğundan karakter yoksunu ama güzel insanlar toplumda yozlaşmayı doğuruyor
Erkeksi kadın demeyeyim de "kadın gibi harbi kadın".. Öyle minnoş tavırlara hiç giremedim.. Kendimi bildim bileli hem çalıştım, hem okudum sanırım şımaracak zamanım olmadı.. Hayat, "dik dur, güçlü ol" dedi, öyle oldum.. 😉
Normal bir kadınım. Yerine göre sert yerine göre yumuşak. Ama yani sertlikten kasıt nedi kaba dayı gibi dolaşan ve ağzından ana avrat küfür eksik olmayan ne erkek ne kadın asla çekemem.
Erkeksi kadınların erkeklerin ilgisini çekebileceğini düşünmüyorum, gün içinde haddinden fazla erkekliğe maruz kalıyoruz zaten. Göz zerafet arıyor. :D
Yani cinsiyetlendirmek istemiyorum. Kendinden emin, ayakları sağlam yere basan, korkusuz bir kadın böyle tuttuğunu koparacak anam.
Kızlar siz minnoş bir ev kedisi değilsiniz🙅🏻♀️😂
mavililer hep minnoş demiş çok garip 🤔 hep hakimiyet kurma iç güdüsü
Ne erkeksi olun ne minnoş, kadın olun yeter👌🏻
Yanında olduğum kadının güce ihtiyacı yok. Erkeksi kadın istemem.
asil kadın varya😊 o bulunmuyor gerçekten😅 yani bulsam ruhumu teslim etcem başka bir düşüncem yok zaten sevgilim beni öldürür🤨
minnoş kadın..
erkeksi kadın..
bildiğin mahmut abiyle ne işim var :)
Ben kDınlardan hoşlanmıyorum
Mizahca güzel olabailir kadir abi gerçekte bunu yapana adam denemez kadın dediğin kadın gibi olmalı olmali ki adamı adam etsin
Alayının özünü biliyorum: Hepsi güce tapıyor pice yavşıyor kasa sırnaşıyor lükse boşalıyor efendi adamı taşlayıp kötü çocuğa geyşa oluyor benden uzak olsunlar istedikleri kötü çocuğa beşinci kuma olsunlar...
valla şimdi beni etkileyecek fizigi olacak ama ne yazık ki kale alıncak kızın var olduğunu sanmıyorum
Çılgın olmalı çünkü beni kaldıramaz dediklerin deli olcak
kadın gibi kadın olsun nerde ne yapması gerektiğini bilen
Ortaya karışık birşeyler olsun,
yaşı karekteri kişiliği bir bütün olmuş,, herşeye atarlanmayan, fazla lakayt cıvık olmayan, kendi ayakları üzerinde durmasını durmasını becerebilmiş kişilikli kadınlar baş tacıdır.
Erkeksi kadını seveni anlayamam kadın kadın gibi olmalıdır narin erkeğe göre daha kibar erkeksi kadını seven erkeğide sever ne fark varki yanındaki kadın erkek gibi olcak felan o ne öyle
Erkeksi kadın nedir ya? Erkek erkektir, kadın kadın olması gereken bu.
minnak hatun candır, bir kadın neden erkeksi olsun ki?
Biraz minnoş biraz sırnaşık olmalı. Seni görünce boynuna atlıcak, dizine yatıp başını okşatacak, başını göğsüne dayayacak, yeri gelincede sana erkek olduğunu hatırlatacak.
Şebo gibi dıştan sevimli tatlı ama karakter olarak saglam ve güçlü. Yerine göre davranmalı bence
Çıkarıp masaya vurdumu masayı ikiye bölmeli 😂😂😂 şaka şaka saf, minnoş, birde beyaz tenli olursa tamamdır 😊
yabancı olması ukrayna rusya veya avrupa taraflarından
Ulan bir gün kız önümde yere tükürdü vallahi erkeksi diyorlar birde :D
@_seboist_ İnsan bir gizli mizli yapar valla kadın olmasa kafasına patlatırdım birtane :D
Erkeğe kadın gibi olmak nasıl yakışmıyorsa kadına da erkeksi tavırlar öyle yakışmıyor.
yalnız kadir in sözünde harf eksiği var. çarptın mı orijinali. hiç sevmem bu kroyu da
erkeksi bir kadin kesinlikle dikkatimi cekmez hatta itici gelir.
Fazla erkeksi davranan kızar itici olur güçlü karakter ama duygusal da olsun olması gerektiği gibi
böyle pamuk şeker gibi olsun o zaman minnoş mu oluyor
Erkekler gün içinde zaten erkeksi tavırlar görüyor zarif ve minnoş kadınlar bence
erkeksi kadını napcam :/
Erkeksi tavırları olan bayanlar genelde çekici gelir bana
Bide yoldan geçenlere omuz atıp dik dik baksın oldu bu iş 👍
minnoş bir hatunum olsun ağırlığınca altın borcum olsun amkü
İkisinide severim 😍😂
Ya ben erkeğim kadın isterim ne yapim erkek gibi kadını. yani istiyorsun beni hergun dövsun oh oh
Erkeksi kadini ne yapayim kadin kadin gibi olmali birazda balik olmali 😊😊😊
Babasi kimin zenginse o kadin diyorum :)
ikisi bir arada olan travesti alsam 😃😃
Ben ergenlik döneminden buyana kadınsı erkeğim kadın gibi giyiniyorum
Erkek benim zaten erkeksi kadını napim
Asil ve feminen kadın. net
Minnoş görünümlü sert kadın.
İkisini bir arada seven erkeğe bayılırım...
Minnoş olsun ama çok da cıvık olmasın😊
Soru bana saçma geldi. Erkeksi kadını kim napsın?
Tatli, narin, zarif, biraz utangaç birkadin çeker.
Ikisinin karışımı bir seyim.
kolları kuş yuvası gibi olabilecek erkek♡
neymiş ki o?
o biliyodur kendisini, aitligini bence.
aleni tehtit gibi oldu bu da.
😒.
Mizacı sert kadın önemli
Erkeksi olsun güreş tutarız olmaz mı?
Eli ağır olsun isterim tabi kararınca sert
Tabikide minnos bir kadinn
Ben bildiğin tır şöförü cabbar abiyim.
İkisinin karışımı çok tatlı olur ama