Nedense arabalara çok düşkünüm. Çok şükür aç değilim, yoklukta değilim, borcum harcım yok ne biliyim lüks bir hayatım yok ama çok şükür fakir de değilim. Lakin gel gör ki şöyle 2018 bir range rover, bir mustang bir m4 falan gördüğümde içim gidiyor be arkadaş. Aşırı derecede lüks araba düşkünüyüm. Ama alacak param yok. Cebimde 3 kuruş parayla sahibinden deki lüks arabalara bakıp duruyorum. Yani benimki baya hayranlık. Ve onları alabilmek için çalışıyorum bir gün bineceğim diye hedefler koyuyorum ve Allah ömür verir nasip ederse bineceğim de bir gün. Yinede bazen bunlar maddi gelip geçici şeyler diye de kendimi vazgeçirmeye çalışıyorum bu heveslerden. Kafamda deli sorular... Siz ne düşünüyorsunuz?
Sükse yapmak gibi bir niyetim yok ama çok şükür bolluk içerisinde büyüdüm. Quattroporte, Vogue, 730i, Mercedes G gibi arabalara bindim anlayacağın aynı senin gibi babam da çok sever arabaları. Ama sorsanız bu 30 sene öncesine kadar babam için büsbütün bir hayaldi. Allah yürü ya kulum dedi yüzüne baktı da istediklerine kavuştu. Sen de ümidini kesme kime ne olacağı hiç belli olmuyor, eğer istiyorsan bir şekilde kolay veya zor elde edersin kardeşim. İnşallah her şey dilediğince olur. Tek yapman gereken şey peşini bırakmamak.
Lüks araçtan ziyade gerçekten karşılığını alabildiğimi düşündüğüm bir aracı bende severim. Araç almayı düşündüğüm zaman oradan inemem, buradan çıkamam, şuna gelemem, buradan giremem gibi bahaneleri olsun istemem bu nedenle büyük araç seçerim. Aracın içerisinde sıkış sıkış olmaktan. Eşya mı insan mı ya da onu mu bırakmalıyım bu nu demekten nefret ederim. Bunun adına bazıları lüks diyor bense doğru araç diyorum.
Kankaaa onlar lükse düşkün değil değer yoksunlarıdır çünkü onlar öyle araba almıyorlar statü alıyor kendilerine saygınlık alıyor bir yere gidince kapıları açan yalakalar alıyorlar
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
O ben mi oluyorum anlamadım kardeş. Yalaka falan aradığım yok benim sevdam arabaya.
Güzel bir tespit valla karakter olarak bir yoksunluğum yok çok şükür o arabalara bilemiyorum diye kendimde bir eksiklik hissetmiyorum. Sadece binmek istiyorum.
Seni anlıyorum senin tutkun vardır seviyorsun olabilir çok normal bir şey kardeşim sana bir şey demem hakkım da yok yani benim derdim diğerleriyle anlayışın için sağol :)
Pek yok. Abimin bir ara lüks bir arabası vardı, bir kere sürüs yaptım onunla (bişey olur diye asla vermiyordu arabasını bana HAHA) ama cidden güzeldi ve farklıydı. Hız yapıyordum anlamıyordum hiç
değil. yapıyorsan eğer yanlış olan bu: herkesten öne alıyor musun bu isteğini? mesela en değer verdiğin insanları düşün -anne-baba-kardeş vb- onlardan da önde mi bu istek? hayatının odak noktasına koymamalısın ama hayalinin de peşinden koşmalısın. hayal et, planla, uygula, başarısız olursan tekrar dene ve kazan..
Hayır tabiki ama sevdiklerimden vazgeçmek değil benim hissettiğim daha çok maddi birşey için bu kadar kafa yorulması konusunda şüphelerim var. Inançlı bir insanım bu yüzden bunun için aklımı meşgul etmem zaman harcamam doğru mu diye düşünüyorum. Hayatımı geçici bir hevesin peşinde geciriyormus gibi hissediyorum bazen. Bilmiyorum kendimi ifade edebildigimden de emin değilim.
En İyi Cevaplar