Çapkın ne demek? Çapkınlığın gerçek manada karşılığı nedir ne anlarsınız ? Kadınlara göre çapkın erkek tercih edilir mi makbul müdür? Bu çapkınlık abazalığa biraz yakın bişey sanırım. çapkınlık nedir
Önce çapkın nedir onu anlatayım ben size. Karşı cinsle sürekli flörtleşmeye çalışan ve daldan dala konan insanlara çapkın denir. Çapkınlık nedir sorusunun cevabı da çapkınlık yapmak oluyor. Çapkın insanlar karşı cinsi çok daha iyi anlayan kendini daha iyi ifade eden ve genel kültürü gelişmiş insanlardır. Çapkınlık kötü bir şey değil. Erkek adam çapkın olur. Ama asla karşıdaki kadını kullanmaz incitmez. İhanet edip de herkese seni seviyorum demez. Çapkın adam şıpsevdidir ve duygusaldır. Duyguların oyuncak olmadığını bilecek kadar da olgundur. Çapkın adam kendisine ve çevresine saygı duyan insandır. Çapkınlık ne demek bir nebze anlatabilmişimdir umarım.
çapkin erkek
Sizin dediğiniz maymun iştahlı (erkek) kavramıdır. Maymun iştahlı kız da olur erkek de. Aşkı yaşamamış sevgiden mahrum edilen insanlar ileriki zamanlarda maymun iştahlı olur. Casanova en iyi örnektir. Çapkın erkek Ceasar gibi olur. Her kadından vazgeçebilir ama sevdiği kadın uğruna ölebilir. Haremler saraylar ona boş gelir. Çünkü hem ruhuna hem aklına hem gözüne hitap edecek birisini bulmuştur. Çapkın erkeği tavlamak kolaydır çünkü gözüne aklına ve ya kalbine hitap etmek yeterdir. Şunu da unutmamak lazım. Hem gözüne hem aklına hem kalbine hitap edemezsen gider başkasına.
vay be capkın insan böyleyse bana da hep capkın diyrnler var ben öyle biri degilim evet dogrudur iliskim fazla sürmüyor ama bu gönül eyledim anlamına gelmez yapma dedigim seyleri aksine yapan birisiyle olmam ben capkın mı oluyorum ben... seni seviyorum ama capkın gözüküyorsun diyorlar gülmek elde degil kardeş..!😀😀
çapkın erkek eline her fırsat geçtiğinde yeni bir kız da tanışmaya ve flört etmeye çalışır.illa cinsel bir durum olması gerekmez ama genel de onu da yaparlar.çapkın erkekler genellikle tercih edilmez çünkü ilişki de karşı tarafa güvenebilmek gerekir böyle bir durumda ki kişiye de güvenilmez.kısaca aldatma potansiyeli yüksek olan erkeklerdir.
şeytan tüyü :) kastettiğim karşı koyamaz bi durumda olman ..sanki hayatında herşeyi mantığını kullanarak yapıyomuşsun gibi konuşma :) mantığın bittiği çekim hissettğn yerde :)
her şeyi mantığımla yapmıyorum zaten sadece çapkın erkekler kendini belli ediyor bende uzak duruyorum.uzak durduktan ve soğuk davrandıktan sonra hiç kimse karşı konulmaz değil...
birisi uzak durmakla kalmamış hatta iğrendiğini söylemişti..bi hafta sonunda kendimi onla öpüşürken buldum..şimdi bu sölediğin aynı durum mu yoksa her kuşun eti yenmez hesabımı burası bi soru işareti işte :D
çapkın erkeklerden hoşlanmıyorum çünkü benim aradığım beğendiğim özelliklere uymuyorlar.genelde kendini beğenmiş olurlar sanki her kız onları isteyecek de falan filan...yani her kuşun eti yenmez :D
eğer çapkınsan potansiyel aldatma ihtimali olan insansın demektir ve bu durum da bir gün gelir elbet baltayı taşa vurursun demek istediğim çapkın erkekler dikkat etmeli her kuşun eti yenmez
çocukta aradığın özellkler var fiziki olarak...çapkın olduğunu biliyosun..sonra bi şekilde öocuğun senden hoşlandığı kulağına geldi ama çocuğu beğeniyosun da..şans verir miydin ?
fiziki olarak beğeniyor olabilir ama ona şans vermem çünkü kişilik özelliklerinden hoşlanmıyorum ayrıca zaten çapkın birisi ona güven olmaz başlamaya değmeyecek bir şey için ne şansı...
haha geç bunları aşık olsaymışmış ayrıca tabu değil bu.bunun adı gerçekçilik boşuna polyannacılık oynayıp toz pembe bakmaya gerek yok.açarım gözlerimi gerçeği görürüm artık kişiliği olmuş çapkınlık huylu huyundan vazgeçmez.bir ay olmaz iki ay olmaz üçüncü ay aklı kayar birine açgözlü olur çapkın erkekler bütün kadınlar onların olsun ister.
bu benim görüşüm artık tecrübe ederek mi yapı meselesi mi zeka mı işin içinde ne var bilmiyorum..sadece gelinen noktayla ilgilenrm ne şartlarda gelindiğiyle değil..yazdığın cevap çok olgun bi düşünce doğrusu da bu naçizane görüşüm.
ne demek :) kadınların çok gzel olması burda yatan neden..ya ben istisnasız her kadına yazmak istiyorum kontrol edemiyorum kendimi..sevgilim olmuş olmamış farketmz..bu şerefsizlik ama hepsi benim olsun gibi bi düşünce oluyo içimde..amacım cinsellik de değl yanlış anlaşılmasın beraber olmamız yeterli..kadınlardan tiksinmeye çalıştm olmuyo beni kendilerine çekiyolar çok zor çok bu iş
valla gençler nedenini bende bilmiyorum bana çapkın diyorlar.. nerden anlaşılıyor diyorum cevap veremiyorlar ve beni seven herkez dedi bunu ve benim zoruma cok gittigi zmn soguyordum o ilişkiden ve Şu an 6 aydır kimseyle cıkmıyorum ne yapc onu da bilmiyorum ve net bir insanım
çapkın deyince aklıma bi kişiyle yetinmetyen insan geliyo ve allah çapkın insanlardan korusun çünkü ölesiye sevsede ve evlide olsa hatta üstüne çocuguda olsa o çapkınlıgını yapar ister gözle ister fiziksel bi şekilde yapar yani
şöle diyelim 10 kişiyi gözüne kestirdiyse 5ini elde etsin hiç değilse :) bide göz çapkınları var onlar sadece bön bön bakar elde etmeye çalışmaz. çok geniş karışık bi durum mustafa topaloğluna bağladım
Senin çapkınlıktan anladığın abazanlıktır. ABAZA bir Türk kabilesidir. Görüşünün başına çakın değil de abazanlık ve ya maymun iştahlılık desen yeridir. Çünkü çapkın insanlar en mutlu ve en uzun ilişkileri yaşarlar. Yeter ki karşısındaki ona kötü davranmasın
en basiti cafede oturuyoruz yanımızdan geçen kızlara bakıyordu belki reflekstir ama ben sevmem en son buluşmamızdada tokat ettım birdaha bakarsan senin gözünü oyarım dedim güldü hoşuna gitti sanırım canı dayak istiyodu sanırım :::)))
hayır yakalamadım birkeresindede başkasının adıyla face açtım istek yolladım hemen kabul etti sevgilin varmı diye sordum yok demişti hayatında ben olduğum halde
En İyi Cevaplar