Kizlar size siirler okuyan edebiyatin belini kirip önünüze servis eden tiplerden hoslanir misiniz?
link
link
Hep yapıyorsa sevmem. Çünkü o zaman çok yapmacıklaşır. Ne bileyim, hani Titanic filminde Rose birazdan hep birlikte konuşmaya giderler diyordu ya onun gibi sıkıcı olmaya başlar, sürekli aynı günün tekrarını yaşıyorlardı... bilmem anlatabildim mi :) bence ara sıra yazmalı o zaman severim :) ve son bir şey kendi yazmıyorsa boşuna başkasına yazdırmamalı; anlamı kalmaz o zaman..
Not: fazla uzun olduğunu biliyorum ama kafamdakini tam anlatabildim en azından... :)
Yerine göre edebiyat parçalayan, aforizma kasan tipleri severim. Ağzı kültür koksun azıcık, boş olmasın.
Edebiyat parçalayan kadın sayısı nedense tarih boyunca ve her medeniyette her kültürde erkekler ezici daha çoktur.
Kadınlar dile gelmemiş kilidi açılmamış ve kilitlerini açmak gerek .
Şu kadınların zıttını söyleme huyu da yok mu :) ...
edebiyati parcalamak nedir aslinda önemli olan bu :))
burda asil mesele güzel kelimeler kullanabilmekte ama abartmadan unutmayin herseyin abartisi insani bunaltir.
Cevap
2Cevap
kızlar o tip erkeklere hasta oluyor bir zaman nette bir kıza ask mesajı yazdım 4 gün sonra arabası ile evimin önüne geldi birlikte bir cafeye gittik çay içtik masada güçlü bir bağlama vurdum kız leyla oldu çöllere düştü sonra tekmeyi kodum...
gilgamis destani gibi vay aq
Edebiyatçıyım ama gelip de karşıma şiir okuyan erkeği sevmem... Şiirden bir bölüm bir iki mısra der de şiiri tamamen okumasa iyidir... Kitaplardan filan bahsetse hoş olur
ara ara.. genelde olursa bana çok yapmacık ve itici gelir.
ıyyy hoşlanmam sıkıcııııı ruhum daralırrr komikleri severim ben :))))
Yok, hiç hoşlanmam.
Neden bilmiyorum ama samimiyetsiz geliyor.
Evet severim ama abartmadığı sürece fazlası yapmacık geliyor :)
Hiç hoşlanmam uzaklaşirim direkt. Daha aşkım lafına tahammul edemiyorum edebiyat nedir ya.
sevmem öylelerini ağzı iyi laf yapsın ama edebiyatla çok içli dışlı olmasın
rol yapıyo ln onlar ya da bir yumuşaklık tuhaflık var öyle bel kırmılar şiirler falan doğasında yok bir erkeğin :)
yapmacık değilse ve zorlama değilse evet
Parçalamadan sakince yırtarsa evet
Nefreeet ederiiimmmm
Hayır hoşlanmam
hoşlanırım .
Nefret ederim ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar