28 yasinda yalniz yasayan biriyim ve hic sıkilmiyorum kimseyle gorusmek istemiyorum arkadasim sevgilim yok normalmi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşın dahi olmaması normal degil
Yalnizlikta bir yere kadar
Icini kime dokuyorsun duvarlara mi
Boyle devam edersen agir psikolojik sorunlar yaşarsın
Kendine bazi anlarını paylasabilecegin arkadaşlar edin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
yalnız olmadığıma sevindim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıldır yanlız yasiyorum ve kesinlikle çok mutluyum hiç bir arkadaşım yok sevgilim yok
Üstelik kendi işimi yapıyorum evedeyim sürekli
Market vs dışında çıkmiyorum
Gayet te durumum normal115 Yorumla
Soran+1 yılNe isi yapiyosunki evde
Cevap sahibi+1 yılİnternet reklamciligi
Soran+1 yılCok iyi supermis keske bende homeoffice calisabilsem sevmiyorum disari cikmayi😄
Cevap sahibi+1 yılAynen bende nefret ediyorum ofisim vardı kapattım ev gibisi yok, bukadar süre kimse duramaz insanlar 2 gün evde durunca boguluyor nefes alamıyo bunalıma giriyo ve valla bende çıkınca oluyorum 😂
Soran+1 yılInsanlardan sıkıldım hafta ici yeteri kadar bunaltiyolar birde konu komşu ustume geliyo günlere oturmalara gitmiyorum diye sevmiyorum ya heryerde hasetlik fitnelik neden zamanimi bosa harciyim kendime harcarim
Cevap sahibi+1 yılSen bensin heralde 😂😂
Boguyolar sen ki beni akrabaya bile gitmiyorum boş muhabbet var diye
O onu aldı o onu yaptı bayilcak gibi oluyorum
Tek kafa rahat evde hersey güzel sesiz ortam valla kendime geliyorum
Cevap sahibi+1 yılGeçimini nasıl sagliyosun
Soran+1 yılCalisiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa herkes saldıriyo sana araya girmek istedim :(
Cevap sahibi+1 yılAlla hepsiyle uğraşmaktan yoruldum muhattap olma ya
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun?
Soran+1 yılAman ugrasmiyorum hic yaklasmiyorum bile Ankara
Cevap sahibi+1 yılAynen muhattap olma
Köpeğin neden öldü noldu
Soran+1 yılHastaydi bilmiyorum soguklardanmi yememesi gereken bise yedide ondanmi biomiyorum ama buna alisamiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü olmuş yaaa üzüldüm
Bende de şu duygusallik var bazen olmasın istiyorum
Demekki kalbini kiran cok oldu ve hayatina kimseyi almakta istemiyor olabilirsin eger oyle degilse keske senin gibi olsam ne guzel aslinda bir baskasina ihtiyac duymadan mutlu olabilmek yasayabilmek 👍
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
77Cevap
Buraya yazdigina gore... sende birseyler yanlis biliyorsun. İnsan sosyal bir canlidir. O mutluluk sosyal baski olmamadindan kaynaklaniyor ama etrafindan geri bildirim almazssan bir sure sonra zihnen dengeni kaybedersin. Cozum yalnizlik degil, kafana gore insanlarda degil. Adaptasyon. Herkesle en azindan belirli bir sure zaman gecirebilmelisin.
00 Yorumla
+1 yılInsanlara güvenmiyor olabilirsin. Şimdi insanlarla arkadaş olursam ilerde eninde sonunda onlarla kavga edicem zaten hiç gerek yok kafasında da olabilirsin. Insanlar çok ikiyüzlü ya da onlarla çok problem yaşadım gururumu ayaklar altına alacağıma hepsinden uzak yaşarım ve bu tehlikelerden uzaklaşmış olurum da demiş olabilirsin. Kalabaliktan ve fazla ilgiden bunalmış da olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbir süre böyle gider sanırım hayatınız
sonrasında birilerine bir sese bir nefese ihtiyaç duyabilirsiniz00 Yorumla
+1 yılArkadaşınızın olmaması pek normal değil, geri kalanı normal.
10 Yorumlaİiilerden belli ama hasta filan olsan ya da ölecek olsan bile yanında birileri olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Normal değil. tamam bende yalnız takılırım, gider gezerim vs. ama nadir dostlarım vardır. arkadaş? herkezle arkdaş olabilirsin. mutlu olman ise, mutluluk ne istediğin ne görmek istediğin ne tat almak isteyip aldığın ile ilgili. Mesela dostun zaten yokta arkdaşınla oturup sohbet etmek seni mutlu etmiyor ya da mutlu etmediğini sanıyorsun. ya birileri seni çok kötü kırmış ya da çevrende gördüğün insanlardan tiksinip böyle yaşamak daha cazip gelmiş. Ama normal değil bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep boş kotu niyetli insanlar cevremde
- +1 yıl
Dediğim gibi. İnternet olarak düşündüğümde o kadar saçma boş şeyler varki, bakmak için bile adım atasım gelmiyor. sendeki de öyle bir durum ama sunuda unutmamak gerek , internette o sçmalıklar yerine iyi yerlerde var. yani iyi insanlarda. sohbetinden hoşlanacağın , iyi vakit geçireceğin, menfaat düşünmeden sadece gülmek için kendinizi geliştirebileceğiniz insanlarda var. bunu bulmakta senin işin. Çünkü sen geliştikçe algında gelişicek , kendine arkadaş edin.
Soran+1 yılIyi insan falan yok iyi insan anen baban kardesindir gerisi senin para emek vakit harcadigin icin gormek istedigin bakis acisidir. Kendini kandirman zorla başina adam toplamaya çalisnmandir.2 kere kavha et bakalim 10 seneni verdigin arkadaşlarin noluyo ya da güzel bir kiz arkadasin olsun bakalim kardeşim dedigin kankan nasil kiskaniyo buralarda kankamin karisina asigim diye agliyogec onlari insnlara vaktimi bosa oldurmiyorum hadi isine
- +1 yıl
SEN kardeşini öldürsen , seni diğer kardeşin artık bıraksa bile knuşmasa nefret etse bile , bir yerde sana sevgisi olacaktır. ki sen neden öldürmek istersin kardşini. böyle sorumu olur. İnsanlarla kavga ettim evet ama yine barıştım. arkadaşım değil dostlarım var. dediğin gibi nadir, Sana ne dersem boş çünkü hep kötü düşünceler üzerine aktifleşmiş beynin, çünkü beyninle hareket ediyorsun. tabiki işime bakıyım. esenlikle :)
+1 yılValla ben de mutluyum diyordum ama şimdi mal gibi kendimle kalakaldım
10 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda baktığın zaman normal değil, lakin sua ki şartlarda kimse kimseyi kaldıramıyor ki doğru yani.
00 YorumlaYooo çok normal yalnızlık insana huzur verir seni dinler anlar konuşmaz ama her zaman asilligini gösterir..😊😊
00 YorumlaBende yalnız yaşıyorum bazen çok iyi geliyor evde tek vakit geçirmek ama sürekli oluyorsa bu sıkıntı biraz sosyalleşmelisin
00 YorumlaBen böyle tiplere sıcak bakmıyorum. bir gariplik var. Ya çok seçici ya da karşı tarafın bir beğenmediği bir takım şeyleri olabilen insan tipi. Çok sıradan gibi bir durum değil.
00 Yorumla6 yıl sonraki halimsin😂❤️
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen kuzum guzel ya cok rahatim 😄
İnsana insan lazım illa sevgilin olsun evlen demiyorum ama biri lazım arkadaş olur eş dost
00 Yorumla
+1 yılKendimin kadın versiyonunu buldum sanırım. Gayet normal bence
00 Yorumla
+1 yılHem normal hem anormal. Sevgili anladkta arkadaşın nasıl hiç olmaz..
00 YorumlaÇok normal keşke ben de öyle yaşayabilsem. Bir gün gerçekleşsin artık bu hayalim 😂
10 YorumlaYok anormal , anormallik Var yoksa burda olmazsın demekki yalnızlık seni bunaltmış
00 YorumlaŞimdi sitedeki tüm erkekler yalnız yaşadığını itiraf edecek demedi demeyin
00 YorumlaNormal değil iletişim insanın ihtiyacı en azından arkadaşın olmalı konuşup görüşeceğin
00 YorumlaBen de canım sıkılana kadar kimseyi istemiyorum tek olmak güzel oluyor sayın burçdaşım seni anlıyorum😃
00 Yorumla
+1 yılKızım kafayı mı yedin sen.. bak bir kere en başta kilo alırsın.. ben şunuda demiyorum çık git at kendini sokaklara falan .. a aaa.. sen kesin aşk-sevgi acısı çektin ya da çekion
00 Yorumla
+1 yılNormal abla normal :) ben tam tersiyim :D
12 Yorumla
Soran+1 yıloylemi 😊
- +1 yıl
Eet :D
+1 yılNormal bendeöyleyim
Burcun ne17 Yorumla
Soran+1 yılBasak
- +1 yıl
Basaklar öyleleedirya
Ama bir sevildilermi birakamazlar
Soran+1 yılHakkaten oyle tamda boyleyim köpüşüm oldu inan kacgundur nasil agliyorum yemeden icmeden kesildim
- +1 yıl
Basin saolsun
Kiyamam ya hastamiydi
Soran+1 yılEvet yememesi gereken bise yedi diye tahmin ediyorum cunki tokta olsa buldugu herseyi yiyodu
Soran+1 yılSagol 😔
- +1 yıl
Kiyamam ya uzuldum
en iyisini yapıyosun az insan çok huzur:) bide evcil hayvan al yanına tamamdır:) seks işini nasıl yapıyosun peki?
10 YorumlaAferin sana. Ben de doğduğumdan beri ailem hariç yalnızım. Arkadaş demek yük demek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bir zamana kadar normal sonrasında sıkılacaksın sonra birilerini arayacaksın
10 YorumlaNasıl yani hiç sikilmiyormusun?
112 Yorumla- +1 yıl
Ben isteyebilirmiyim kardeşim yoksa sadece soru sahibine mi Ozel
Soran+1 yılYaş lensmi 😄
- +1 yıl
Olmadı ama ya bende isticektim kardeşim 😂 olum bu ne hız lan 😂 böyle yürüme mi olur 3 mesajda oda cevap almadan direk özel e çağırmak nedir
Bişey diycem çırak ariyomusun bu işlere - +1 yıl
Yasin orjinal değil dimi
Soran+1 yıl@Cesursuriyeli ne diyosunuz Şu an anlamadim
- +1 yıl
Soru sahibi, buralar karıştı 😊 amcaya soruyodum
Ne yapıyo diye
Ama ne zamandan beri yanlızsın?
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 yildir
+1 yıl32 yaşındayım..
14 senedir tek yaşıyorum..
fazlasıyla mutluyum..00 Yorumla
+1 yılNormal ve harika bnce yanlız ölmen çok havalı olabilir
00 Yorumla
+1 yıl29 yasindayim. Yalniz yasiyorum ve bu durumdan memnun degilimm 😂😂😂
00 YorumlaGeçmişteki yaşadıklarından dolayı yalnızlığı seçiyorsun bunu bir kaçış olarak görüyorsun doğrumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğim hayat yaa. Bende öyle seviyorum bence normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok uzun zamandır yanlızım bende çok mutluyum sevgilim yok gerçekten ama ne bilim bazen istiyorum yalan yok ama böyle çok mutluyum yine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende 28 yaşındayım
+1 yılNormal çünkü bende öyleyim ve acayip mutluyum az insan çok huzur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki ufaktan bir arayış var, hafif bir ucundan işittirme ile f*ck bady arıyorsun.
Zorlanmayacağina eminim, illaki bulursun bir partner00 Yorumla
+1 yılBende öyle yalnız yaşıyorum be ne olacak bizim bu halimiz😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal bnde öyle istyorm ama benim tek yasamaya maddiyat yok senn güvence varki yapmmssn en dogrusu bnde senn gbi yapmak isterm valla
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen normal oldugunu dusunuyorsan normal
10 Yorumla normal en güzeli kafan rahat
10 YorumlaMuhakkak biryerde sıkılırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen korkarım
Bide anneme bağımlıyım annem olmadan yaşamam imkansız diyebilirim.00 Yorumlaçok normal bende yalnız yaşıyorum mutluyum
10 YorumlaMiss gibi dertsiz kafa
10 Yorumla
+1 yılNormal bende öyleyim yaşasın kafa rahat
10 Yorumla
+1 yılÇok normal bende oyleyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan sikilir be kendini avutma
10 YorumlaDeğil acilen toplum içine karış
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim kimsem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi sevisesin gelmiyor
25 Yorumla
Soran+1 yılBazen oluyo onuda netten biriyle tanisip ihtiyacimi giderip evime donuyorum ama iliski bag kurmuyorum
Cevap sahibi+1 yılHadi ya sen sanki duygularini kaybetmis gibisin ya da mantik delisi birisin...
+1 yılOhh mis ihtiyaç duymuyorsan salla böyle guzel
10 Yorumla3-4 yıl sonra görürüm seni.
22 Yorumla
+1 yılMutluysan gizlenme.
10 YorumlaBende öyleyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. değil :)
10 YorumlaNormal değil belli ki 😂
00 Yorumla
+1 yılNormal ama ömür boyu sürmez bu mutluluk
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gidiyorsa normaldir
00 Yorumla
+1 yılKaç kedi var?
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 kedim var
- +1 yıl
Eh bak işte tamamen yalnız değilsin o yüzden başka insana ihtiyaç duymaman normal
kimseyle görüşmek istememen biraz garip
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden insanlarin amaci anca kafa agritmak kimseyle ugrasamam ancak kendime yetiyorum arti insanlardan tek gordugum hep kazik atmak onlar icin zamanimi cöpe atamam bir köpekle oynarim daha verimli olur
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yalnız yaşıyorum ve yalnızlıktan aşırı mutluyum normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne