Tom Hardy havada karada daha iyi bir oyuncu. Hatta uzayda, ve bilimum yerçekimsiz ortamda çok daha kabiliyetli bir adam.
Öbür herifin normal halini pek bilmem, bir iki röpörtajını izledim, tipik amerikan aktörü halinde.
Hardy ingilizliğin verdiği 'Oh yeah, Eastend mate' tribinin falan da etkisinde bir adam.
Biri Dawson's Creek gibi ergen dizilerinde oynarken öbürü kariyerinin erken döneminde ağır abiler ve büyük yapımcılarla, büyük yönetmenlerle çalışıyordu. Tom Hardy'nin 25 yaşında iken oynadığı filmler Layer Cake falandı.
Hardy metot oyunculuğu falan yapmışlığı olan bir abimizdir.
Ayrıca Tom Hardy'nin kariyerinde Alfie Solomons gibi bir tipleme vardır. Öbürünün en bilinen rolü Supernatural'deki ergen paratoneri karakteridir.
Tom Hardy, birçok Britanyalı aktör, müzisyen vesaire gibi, hayatının erken yıllarında hafiften müptezel, abuk subuk işler yapmış, öyle oyunculuk falan kovalamakla fazla ilgilenmemiş bir adam.
Zaten hali, tavrı aşırı iplemez, rahat ve umursamazdır. Hiç öyle 'Efenim beni sizler yarattınız' samimiyetsizliğinde değildir.
Tam bir Eastend Londralı gibi konuşması vardır bu arada.
Bizden diyince şeettim, bana kalırsa Tom Hardy ile öbür amerikan bebesini yanyana koysanız, hal ve hareketlerinden 'Lan bu ingiliz, bu amerikalıyı döve döve gebertir' dersiniz.
Gerçi kadınlar zerrece maskülen karizması olamyan, hanımevladı tipli adamlara da bayılabiliyorlar.
@Ragnar_Lodbrok Sanatsal ve kültürel bakımdan elbette Tom Hardy benim için birkaç adım daha öndedir. Özellikle Venom filmindeki günümüz karakteri ve bilim kurgusuna uyumu fevkaladeydi. Daha bizden derken daha halktan ve insansı demek istemiştim. :D
Adamı savunmuyorum bu bir, her desteklediğiniz insana karılık yapıyorsanız, o sizin bileceğiniz iş, liste biraz kalabalık olsa gerek, zaten ondan ona koştururken beyniniz yanmış galiba orası da arı.
Burda arayan bulur, nedense kadınların acayip haddini bilmez ve çirkef olduğunu söylemişimdir sık sık, bu da ona bir örnek oldu.
En İyi Cevaplar