Sevgilimin bana değer vermesi ve özlemesi için ne yapsam?

Sevgilim kaçgündür hep bahane uyduruyor oyun oynuodum diyor falan benimle ilgilenmiyor kaçdefa söyledim soğuma nedenim oluyo bu davranışların dedim hep geçiştiriyo saçmalama aşkım ya felan diyo zaten internetten çıkıyoruz 3 aydır bayadır camda görüşmüyoruz sadece konuşuyoruz nisanın 20snde yanıma gelcekti ama artık ilgisiz davranıyor son 1 ayda bugünde 4de geldi msne girdi. dedim nerde kaldın napıodun dedim yeni uyandım dedi halbuki dün 1de uyudu 16 saatmi uyulurmuş ? sonra dedi oyundaydım aşkım dedi hani ben oyundayken seninle ilgilenemiyorum ya kızıyosun ondan dedi hergün değişik oyunlar oynuyor sürekli :S bende dedim başka bahane bulamadınmı hergün değişik oyunlar oynuyorsun dedim felan. yazmadı msnde dedim ne zaman aklına gelirsem o zaman yaz ben burdayım dedim tepki bile vermedi nerdeyse 2 saat geçti msnde meşguldü hala cevap yazmadı çevrim içi oldu yine yazmadı bende msnden çıktım triplerdeyim ne yapsamda değerimi anlasa :( yoksa bu gidişle ayrılcam dayanamıyorum . birde bunun ev arkadaşı ve benim kız arkadaşım var 4müz takılıyoz oyunlarda msnde felan ne olursa arkma anlatıyorum oda sevgilime söylüyo falan öyle yani off ya :( zaten bu aralar dalga geçer gibi konuşuyo benimle ben çirkinim gibi erkek muamelesi yapar gibi birde sevişme konusuna girdi nisanın 20sine kadar böyle geçiştircek sanırım seviştikten sonra ayrılcak öyle düşünüorm napsm. bende bunu tuzağa düşürmem lazım yaptığını cezasının çekmesi lazım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Davranışları yapmacık geliyo bana sanki benimle sex yapmak için çıkıyo hiç sex yapmamış bakirmiş ben ilki olcakmışım ama evlenmeden yapmam diyo sadece nisanda geldiği zaman benimle sevişmek istiyomuş ayrılsamma napsam. ben konuşmazsam o hiç yazmıyo önceden başka kızlarla flört eder gibi konuşuyodu kaçkere ayrıldım barıştım bu yüzden
Sevgilimin bana değer vermesi ve özlemesi için ne yapsam?