Kuzenimin bana sevgilisiyle olan resmini atıp "nasılız amaaaağğ?" diye sorması... Çünkü iyisiniz desem saçma sapan "vallamı, dimi çok iyiyiz kuzi, bu gün naptık biliyonmu?" gibi saçma sapan şeyler anlatacak. Zaten daha benim acım tazeyken bana gelmiş bunları anlatıyo. Benim konuyla ilgilenen yok ama nedense. Ben otursam anlatsam derdimi iki dakika dinlemez hmm allah yardımcın olsun der kendininkini anlatmaya başlar ama böyle saattleeeeerrrce. Gece bile uykumdan ettiği zamanlar oldu arayarak. Ben de artık yazmıyorum aramıyorum cevaplamıyorum ölüyüm öldüm ben yokum ya yine sinirlendim.
Liselimisin çok gençsin? Hangi üniversite? Bölüm ne? Birisiyle görüşüyormusun? Yaşın kaç? Olamaaaz çok gençsin. Hele teyzelerin ilaç merakı varya kanser eder daha üniversite 1 hatim etme fırsatım olmadı ilaçları gibtir ol doktora git diyemiyorum da bir de şe var hele babanın adı ne? Sanane. Napıcan izin alıp nüfusunamı geçiricen beni. Ama diyemiyoruz ayrı mesele.
Azıcık durgunlasinca: -Neyin var? 3 çocuğum olduğunu öğrenince: -Üçünü de isteyerek mi yaptın? Mesleğimi söyleyince: -Hem 3 çocuk hem de kariyer yapmissin. Çocuklarına hiç acımadın mı? 😒
Ben de insanim ve zaman zaman durgunlasabilirim. Çocuklarımın olmasını istedim ve yaptım. Çocuklarımın kres çağı gelene kadar çoğunlukla ben baktım. Ve bütün bunları ısrarla soranlara sadece SANA NE? diyesim geliyor ama malesef ki nezaket sahibi bir insanım. ☺
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tıp okuyorum diyince; +Hangi alan? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Alan 6. senenin sonunda seçiliyor demekten dilimde tüy bitti.
+Bakire misin? Bu soruyu hangi vasıfla soruyorsun? Cevabını öğrendiğinde eline ne geçecek? Evet desem ne olacak, hayır desem ne olacak?
+Kilo mu aldın sen?/Kaç kilosun? Üstüme gelmeyin ak sanane benim kilomdan.
Mavi gözlü olunca etrafı mavi mi görüyorsun (sanki kendisi kahverengi görüyor!)? Saçını boyattığın zaman dip boyan sarı olarak mı gelecek? Bir ingiliz neden bir türkle evlensin ki? Gerçekten böyle cahilce sorular karşısında intihar etmek bile istiyorum..
Her soruya cevabım var rahatım o konuda Ama annenin bana yaptığını ağız alışkanlığı olarak ben oğluma yapıyorum eve geldiğini gördüğüm halde geldinmi diye sormak ve sorulması beni sinir ediyor
'' O kitapları nasıl ezberliyorsun? '' sorusu bana ciddi anlamda ölü taklidi yaptırıyor. Ezberlemiyorum , anlıyorum. Ezberlenecek bir bölüm olsaydı sayısal değil sözel kısma girerdi...
Bu soruyu ben sormuştum😄Cevap :Ben şunu nasıl yaptın bunu kaça aldın nerden aldın vs bide aile içinde ki konularla ilgili sorulan sorulardan hoşlanmıyorum.
"Tipin iyi kültürlüsün peki niye hiç kız arkadaşın olmadı?" diyenlere, benim de "Ulan onu git de burnu havada olan kadın ırkına sor!" diyesim geliyor. 😡😡😡
KS hakkindaysa; cevabini bildigi ama fantazi dunyasini costurmak icin sorulanlar.. fal sorulari.. seni seviyorum dedi acaba ne demek istedi tarzi sorular.. vs vs vs
En İyi Cevaplar