Çok paran olsaydı bu parayla ne yapardın?
Çok param oluyorsa büyük ihtimalle bir çok gelir kaynağım vardır. Paranın bir miktarı ile gelir kaynaklarımı çoğaltır diğer bir kısmı ile kendi kişisel zevklerime odaklanırdım. Güzel bir residence alır, otoparkıma iki veya üç çeşit motosiklet koyardım. Kendime daha çok vakit ayırıp sabahları spor yapar, akşamları motosiklete biner, geceleri ise ortamlara akardım herhalde :) Tabi hayat bu kadarda kolay olamaz değil mi ? Bizimki sadece hayal etmek. O kadar paramız olduğu zaman bunları söylemek bile cesaret isteyebilir. Emin ol bahsettiğim kadar kolay olmayabilir hayat. Belkide bundan daha da kolay olabilir. Herşey yaşanarak daha kolay anlaşılır.
Allah çok para verecegine salih bir amel hils bir kul ve en başta bana sağlık versin bugün para kaznır ama yarın 2 metre toprakta salih amel ve hils niyetle edilen dualr sana yardımı dokunur Allah bana haketmediğim paradan fazlasını vermesin bena yeterki ayaklarımın üstünde durabilecegim kadar rızk versin başka bir şey isteme salih bir amel dışında
benim çok parada gözüm yok zaten allah rızk verdimi verir rızkını kesen allah insanını canını alırmış
Fakir insanlara ulaşıp onlara yardım etmek isterdim.
Onlar için iş sahası oluştururdum. Rabbim'e şükürler olsun yeterince şu an param var. Ama çok fazla olsaydı bu düşüncemi yerine getirmeyi çok isterdim.
Ozel uniye giderdim annemi babamin parasina muhtac birakmazdim kendi isimi kurardim tiyatro salonu acardi sevgilimle gelecegimiz icin yatirim yapardim
Cevap
67Cevap
Ne kadar çok para?
-50 milyonum olsaydı 10-15 milyona boğazı gören bir villa alırdım.. sevdiğim eski arabalardan garajımda koleksiyon yapardım.. İstanbula yakın yerlerden binlerce dönüm arsa alırdım..
-10 milyonum olsaydı 3 milyona korukentten 3 daire alır, ailemle yakın yakına otururdum.. iki aracımın yanına üçüncü olarak bir 4x4 ve dördüncü olarak da 1956 chevrolet-belair alırdım..
-1 milyonum üç aşağı beş yukarı zaten var, çalışmıyorum, iki tane aracımla uğraşarak eğleniyorum..
Paranın çokluğuna bağlı.
Eğer gerçekten çok ise, ülkemde bir otomobil fabrikası açardım. Tamamen yerli ki yurt dışına araç alımı için ödenen onca para ülkemde kalsın, her kes ucuza kaliteli arabalara binebinsin ve istihdam sağlansın...
Daha çok param olsaydı bir traktör fabrikası alır, onu uçak fabrikasına çevirirdim. Kahpelere kapak olsun diye...
vValla önce bir araba alırdım. Sonra tüm türkiyeyi gezerdim. ordan ver elini avrupa, budapeştede duptıs duptıs kopmaca tabi yanımda kız arakadaşımda olursa süper olur. sonracıma ordan romaya ordan barcelonaya ordan londraya ordanda yuhh * ne çok yere gitmek istiyomuşum :):)
Nese işte çok param olsa kendime harcarım hepsini kimseye vermem bir kuruş :):) Çokmu cimriyim nan ben :):):)
Hazıra dağ dayanmaz derler bir kısmı ile yatırım yapardım bir kısmıyla iş kurardım geri kalanınıda geleceğe dair çoluguma çocuguma saklardım :D kurduğum iş ve yaptığım yatırımla da hayatımı gül gibi geçindirirdim araba ev ne gerekirse alınabilir :D anlık yaşamaktansa yavaş ve devamlı yaşanması daha iyidir ;)
Şimdi bu meblağnın ne kadar olduğu önemli ama suyunu çıkartma söyle işte yahu diyorsan :D
Tabii önce güzel bir iş kurarım kuyumculuk inşaat giyim akaryakıt çok para getiren işler para mı arttırmam için gerekli para orada çoğalırken kendime bir eski dönem malikane alır dekore ettiririm limuzin alırım tabii kendime arabalar hizmetçiler yatlar derken hayatımı kurmuş olurum jet sosyeteyede girerim ooohh miss :D
Benim çok param olsaydı 11 tane daire alırdım bitanesinde ben otururdum 10 taneyide kira verirdim sonra 10 tanede işlek bir yerde Dukan alırdım hepsinide kiraya verirdim sonra bı 100 dönüm arsa alırdım sonra geri kalanda durumu iyi olmayan insanlarimiza erzak falan dagitirdim hayrim olsun Allah vermiş bizde verelim sonra kendime 2025 model land Rover bı araba alırdım sonra keyfime bakardım ye iç gez bu hayatın tadını çıkarırdim 😁😄
garibana beş kuruş vermem cami falanda yaptırmam her gece garı kız en saglam karıları gotururum oh esrar eroın gırla anam babam ıbrahimoviçin yatını alırım 1000 tane karı doldururum olene kadar hobaaaaaaaaaaaaa ;)
hazıra dağ dayanmaz kardeşim ben önce güzel bir işimi kurardım ( para parayı çeker hesabı ) çok parayla çok şey yapılır aslıjnda soruyu ilk okuduğumda pavyonda eylenirim dedim hemen :) yapılacak çok şey var yeterki olsun :)
Motor düşünüyorum bu aralar şu an onu alırdım. Güzel bir racing fena olmazdı egeden akdenize bir seyahat ederdik kuzenle..
Var. Estetik ameliyatlar ve 2 yıl süren fitness çalışmalarıyla taş gibi oldum. Ama o süreci sen bana sor. Ne ağrılar ne sızılar. Paramla rezil oldum diyordum o sıralar. Fakat iyi bir ürün çıktı ortaya. Taş gibi oldum evelallah. :))
bir çok insanın çalışabileceği bir yer açardım. hem kendi paramı çoğaltır hem insanlara yardım etmiş olurdum. bir çok çocuk evlat edinirdim.
ölene kadar dil eğitimi alırdım. ingilizce, italyanca, almanca, fransızca... ama maalesef param olmadığı için ing kursuna bile gidemiyorum.
Çok param olsaydı etrefımda hiç fakir insan kalmazdı.
bir kısmını hayır kurumana bağışlardım
bir kısmını kurban keser dağıtırdım
bir kısmını ramazan için ayırırdım.
vs
Imm o parayı kullanarak güzel bir haftasonu sevgilimle fena fantezi dolu bir gün geçirmek :)
Sapık Azgın manyak bakire :::ppp
Diren Gezi Parkı#
YAŞASIN ATATÜRKİYE
Youtube Kanalım AKP Videoları Bulunmaktadır Gizli 20adet İzleyip Paylaşalım
link
yarısını bağışlardım fakir insanlara şahaşaya gerek yok. rahat geçinebilecek kadarını da kendime sevdiklerime ve aileme ayırırdım. kefeninde cebi yokya
bu siteyi satın alır özel mesajlarınızı okur size şantaj yapardım <3
Ahaha :D +1
Benim yerime parayla ne yapıcağını düşünecek birini tutardım :D
Cok param olsun istemezdim.Cok para cok dert demektir :)
ks yi satın alırdım sırf senin üyeliğini silmek için... :D
Gıcık
Cok ciddiyim sokak cocuklarina verirdim allah yardim etsin
Yat alır Türkiye'yi sahil boyunca gezerim. Tüm dostlarımla.
Tuvalet kağıdı yerine bankadan yeni çıkan gıcır gıcır kağıt paraları kullanırdım..
Kestane üstünde ceviz kırardım ne yapıcaz yahu çatır çatır yerdik heralde ama unutmadan hızlı giden atın b..u seyrek düşermiş fazla uzun yaşamazdım heralde... :)
cok param zaten var ama o dedikleeinizin hicbiri yapilmiyo o kadar yogunluk oluyoki bazen ne kuafore gidebiliyorum ne kiyafet alabiliyorum calisincs oluyo paamra kazanmak zor is degil bence
ayakkabı kutusuna koyardım
moda yı yakından takib ederim :D:D
Ovv super +1 :))
çok güzel agaçlar var onlardan alırdım ve dikebilcegim bir ev köpek alırdım birtanede bembeyaz..
cok laf yalansız cok para haramsız olmaz demisler:) ama illada olacaksa ne yapardım yer icer gezerdim cok güzel para harcardım:)
Yeni bir hayat kurardım kendime
Bir iş kurardım
Bir ev ve araba ailemle birlikte tabi.
Sonra dünyayı gezmek isterdim
çok param var ki zaten olsaydı da nedemekmiş?sende yoksa gel sana veriyim?
gece eminönüde balıkçıda teneke içinde ateş yakıyoruz odun yerine paralarımı yakarım
paranın satın alamayacağı şeyler vardır, geri kalan her şeyi almak isterdim :D
67 mustang veya bir harley kafamın estiği yere giderdim
Bütün erkekler gibi eğlence sektöründe çatır çatır yerdim
herşey olabilir ama şuan olsa otelde olurdum yarına kadar
sanırım dünya turu :) görülmesi gereken okadar güzel yerler varki
Sıfır kilometre bir kız :)) ve audi A5 Sportback :))
Sehit ailelerine para dagitirdim is verirdim isler yoksa tabii, butun arkadaslarimi zengin ederdim sokagimin adini degistirirdim, oturdugum buyudugum mahalleye heykelimi yaptirirdim :D
alabildiğim kadar toprak alır kendime bir köy kurup sevdiğim dostlarımı yanıma alırdım
beni begenmeyen kızları satın alırdım ev araba alırdım yatırım yapardım
oda olabilir :) parayı yüzlerine vururdum alın ulen
Yatırım yapardım. Özel gereksinimli çocukların eğitimi için bağışlardım.
bilal erdoganı arardım o iyi bilir parayla ne yapılacagını...
Cok iyi bir yorum olmus :)
Şehit ailelerine veririm ve lösemili çocukların tedavisine ve bütün ihtiyacı olan insanlara cami yaptırırım birde.
nasa'nın uzay turlarına katılırım yıldızlara ulaşırım...
O parayı yakardım, yakardım ve üşüyen evsizlerin ısınmasına yardımcı olurdum.
İnsanın az
Hayvanın çok
Huzurun bol olduğu bir yerde yaşardım.
Keçi Çiftliği kurardim. .
Ülkeyi terkederdim özel yatımla gezerken denizin köpürmesini dinlerdim,izlerdim.
Hemdee neeee
Anlayamazsınızzz..
bi ev bir araba alıp sevdiğimm adamla evlenirdim bu kadarı yeterlii :/
valla çok param var allaha çok şükür ama inanın birşey yapılmıyor insan doyuyor çünkü bir saatten sonra
kesinlikle önce parayı sabit gelir haline dönüştürürdüm
valla en başta bir ehliyet alıp hemen ardından seat leon alırdmmm :D
dünya turuna çıkar hepsini yerim :)))
Çok param olmasını istemem ama param olsun :D
İlk yetim doyururdum.
Yurt acardim, hastane acardim.
gizli teşkilat kurardım
Bol pompa bol gezmek.
ev alırdım ev alırdım gene ev alırdım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar