Tekrar güzel olma ihtimalim var mı ?

Ben bebekken çok güzelmişim sapsarı saç masmavi göz sonra büyünce ela göz sarı saç oldum ama güzeldim yani bembeyazdım şimdi kilo aldım,ergenliği hala atlatamadım heryerim sivilcelendi lekenlendi beyazlığım falan gitti ,saçlarım çok çabuk yağlanıyo kendimi hiç beğenmiyorum ve bundan dolayı hiç özgüvenim yok ,eskiden dik dururdum, havalıydım ,okulda tanınırdım ,şimdi başım önde yürüyorum kendimi sevmiyorum derste elimle sivilcelerimi falan kapatıp ders dinlemeye çalışıyorum herkes sivilcelerime bakıyo gibi hissediyorum hiç rahat olamiyorum çok üzülüyorum tanıdıklar,arkadaşlar falan görünce ay bu küçükken çok güzeldi , ne kadar değişmissin, kilo mu almışsın falan ne bilim böyle şeyler diyolar dışarda arkadaşlarımı görmekten çok korkuyorum ve utanıyorum hepsi evrim geçirmiş güzelleşmiş uzamışlar falan ne bilim bugün sınıftan bir kız dediki sende altyapı var bence üniversitede çok güzel olcan dedi kıza baya bir sarıldım falan kısaca küçükken çirkin olup büyünce güzelleşenler oluyor peki güzel olup,çirkinleşip tekrar güzelleşenler olabiliyomu?
Tekrar güzel olma ihtimalim var mı ?