30'lu hatta 40'lı yaşlarında hala ergen tavırları sergileyen insanlarla karşılaşıyorum. Bu insanlar bitmeyen bir ergenliğin içine mi düştüler acaba?

Bu resimdeki yeni bir cinsel fantazi trendiymiş. Bu şekilde masturbasyon yaparken nefessiz kalıp evde ölūp bk yoluna gidenler oluyormuş dūnyanın birçok yerinde. Resimdeki arkadaş da onlardan biri olabilir 😂 eksisozluk.com/kafaya-poset-gecirerek-masturbasyon-yapmak--4584861
Yani ergenligin yastan cok baska birseyler gerektirdigini dusunuyorum
Kisisel gelisimini tamamlamamis insan çok maalesef:)
15 yaşındaki kişi anne babasından daha mantıklı davranıp konuşuyor
Yaşla alakası yok fıtrat ve yaşanılanlarla alakası var diye düşünüyorum
Genç kızlar sevgiden anlamayan bir erkekten darbe yiyince erkekler ise askerlige gidince yani bu erkekler için 18 ila 30 yaş arası değişiyor
Cevap
19Cevap
Ergenlik fizyolojik olarak en fazla 21 22 lerde biter diye biliyorum. O davranışları sergileyenler ergen tavırlar değil olgunlaşmamış tavırlar sergilerler.
Her insanin içinde bir çocuk vardir. Kiminin yaramaz kiminin hiperaktif kiminin sessizdir. Ergenlik olayiyla alakali oldugunu dusunmuyorum.
Ergenlik arabaya koşan köpek gibidir arabadaki şoförü (hayatın gerçeklerini) gördüysen artık bitmiştir. Olgunluk rütbesindesiniz!
beyniniz ergen olma ihtimailinden. kimin ne zaman cıkacagı belli olmuyor malesefski
ruh haline bağlıdır. bazılaırn 40 ta bazıların 60 da bile bitmez
ergenlik dönemi 18-22 yaşları arasında bitiyor ama ergenliğin bir yaş sınırı yok henüz.
Şimdiki yaşadığımız zaman içinde ergenlik yaşı en az 35 tir.
Genelde 22 ye kadar sürer ama bazıların ki 30 yaşına kadar sürür kısacası kafa meselası
Erkekler geç olgunlaşıyor
Kişiye göre değişse de
Her yaşta ergen var kafa yapısıyla ilgili bir mesele
35 yaşına gelse de ergenliği bitmeyen erkekler var
Yaparlar içindeki ergen ölmesin yeterki
Bitmeyen ergenlik yapmışlar beh
Bitmez, karakter meselesi.
hala ergen hareketler yapıyorm
Türkiye'de olguasma yaşı 42
Günümüzde artık ergenlikten çıkış yok
12-20 ama 25 inde 30unda ergenlik yaşayanda var
70ine gelsene bazı insanlarda bitmiyo galiba