evet biraz seksist davranıyorum en çok bayanlar yapıyor :D
cevaplar güzel. bayanlar şaka yapmıştır demiş. erkeklerse evet diyerek kızı bozmayı önermişler.
Hiç dilini bükme. direk "evet" de... İlişkilerin en önemli yanı bence doğruları söylemektir. Eğer onu bugün dünküne göre daha güzel bulduysan ki bugün bunu dile getirmişsen, öyle de düşündüğün ortadadır; kesinlikle dilini bükme. Evet bugün daha güzelsin de...
İfadeyi revize et.
"Bugün bir farklı güzelsin." Yani 1000 çeşit güzelliğin var, bugün şu güzelliğin ön plana çıkmış vurgusu ile. İstediğin kadar kullanabilirsin.
eğer şaka yapmayıp ciddi ciddi soruyorsa, ıslak odunla kovalamalı. ay siz anlattıkça benim içime fenalık basıyor, erkek olsam aseksüel bir yaşamı tercih ederdim herhalde !
yanlış cümle doğrusu herzaman ki gibi yine çok güzelsin olacaktı bidaha yapma dikkat et :))))
Cevap
9Cevap
dün güzeldin, bu gün "ÇOK" güzelsin demeli. Dudaklarına yapışmalı..
Kaprise devam ederse. Fırçayı basmalı..
eger garip bi gunumdeysem ayni tepkiyi bende verirdim ;D
bence bisey yapma " yok canim benimm oyle demek istemedim ama bugun ayri bi sirinsin de" "ayyy yerimmm" diye boynuna atlar zaten
:D eğlenceli hatunmuş. jenefir lopetim diye sev onu :D
şakacık yaptım. Bence tatlıdır. bak içim ısındı kıza
Bugün daha bi güzelsin diyip kıvırsaydın .)
vay anasını ya, sevgilim bana bugün çok güzelsin dediğinde dönüp teşekkür ediyorum bide.
gunden gune guzellesiyorsun denmeli, bir paket cikolata ve bir demet cicek atip oradan kacmali, pms donemidir buyuk ihtimalle
ben olsam bugun herzamankı gıbı cok guzelsın derım sorun cıkmaz...
İlla çirkin diye karşıtı mı olması lazım? Normal hali yok mu bunun? :)
Ters tarafıma gelmişse itina ile "aa değilmiydin" derim. :)
Bozma. Bunu unutmaz çünkü :) Yıllar geçse de ondaki intikam duygusu bitmez tükenmez. (Hassas Konu)
her gün güzelliğine ayrı bir güzellik ekleniyor tatlım de bence :)
kızların hepsi böyle :) Takma.. Şaka papmıştır sevqilisine :)
nefretlik bi hatun olsa gerek.hiç çekilmeyen bi tip.bi ihtimalde 'yook aşkımm hep güzellsn'komplimanı bekleyen hatun tipi
hergün güzelsin ama bugün güzelliğin başımı döndürdü falan diye uyduraydınn.. :D
Evet de konu uzamasın,bu konu uzayınca neler neler açılır eskiye ait o zaman ne diyeceğini hiç bilemeyebilirsin :)
ben sana bi soruda bunu örnek vermiştim hatırladınmı :))
:)
yeni güzel bi gün bu gunume bi güzellikte sen katıyosun de toparla :D
Bende hep aynı şeyi söylerim :D
Evet deyip bütün beklentiyi yıkmalı...:D
hayatım günden güne güzelleşiyorsun diyin:)
çok şeker deyip geçmeli
Yüzüne GIT sık .)
Tatlıdır ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar