İnsan hayatını bir ağaca benzetiyorum uzun bir ağaca tırmanırken tuttuğun dal kırılır yere düşmenin korkusunu yaşarsın bence bu yarım kalmaktır yeni bir dala tutunana kadar bu korku içinde kalır yeni bir dal seni biraz rahatlatır hızlanırsın ama neye tırmandığını hiç bilmezsin sonunun ölüm oldugunu düşünmeden tırmanırsın ölüm aklına bile gelmez bir sürü dal kırılır ve bir sürü dala tekrardan sarılırsın.. En tepeye ulaştığında ebenin ağaca hızlı çık diye vurduğu o tokat İmamın son darbesiyle son bulur :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu dünya acımazsızdır. Eğer izin verirsen bu dünya seni dizlerinin üstüne çökertir. Ama herşeye rağmen ezilmeye başkaldırış, direniş, isyan ve en önemlisi inanç bunun üstesinden gelir. başarıyı sürekli kovala illaki bir yerde yorulacak. Allah yardımcın olsun...
21 Yorumla
Anneme babama hayırlı evlat olursam, istediğim mesleği elde eder ve helal lokma yersem, ileride eşime iyi bir eş çocuğuma guzel bir anne olup gelecek vaad edebilirsem tamam olacağımşu anbu hayallerle onda birim.
33 Yorumla
Yarım bile değilim çeyrek :/
167 Yorumla- +1 yıl
zeka dolu bir cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılTam dediğin nasıl olur ki?
İnsan hkendini nasıl tam hissedebilir? Neyin tamı olarak mesela? Hermaphroditis tanrıların gazabına ugrayıp ayrıldıgından beri insan hep oteki yarısını arar.
Ben yanlız hicbir zaman tam olamam...
Tam olabilmem için "o"nun yanımda olması lazım..
O bensiz yarım, ben onsuz "Hep" yarım...20 Yorumla
+1 yılbeni anlattin ya
ben senelerdir kendimi hep yarim hissediyorum sanki icimde hic dolmayan bir bosluk va ama ne oldugunu bilmiyorum hic bir seyle mutlu olamiyoum38 Yorumla- +1 yıl
ne yaparsam mutlu olamiyorum artik yanimda kimseyi istemiyorum hep yanliz takiliyorum insanlarla cunku konusacak 2 kelime bulamiyorum asosyal olmusum sebebini bilmiyorum ama durmum hic iyi degil ben oyle biri degildim eglenceli civil civil simdi ise olu gibi dolasyorum
seninkinin sebebi ne olabilirki uzulduugn bir seyler oldumu son zamanlarda? - +1 yıl
bu yuzden olabilir ama kendini uzmemeye Calis dugusal muzikler dinleme yanliz takilma bir sureigine biraz iyi ola bilmen icin aklina eskileri hic ama hic getirme tail elde degil ama oyle yapmaya Calis sadece kendin kendine yadim edebilirsn psikiyatri mis oy mus buymus hepsi yalan insanin ilaci kendi sidir ama bunu kullnmayai bilirse
- +1 yıl
biliyorum seni cok ama cok iyi anliyorum ama yinede alah korusun olan sana olur kimseye bir sey olmaz ve kimsenin umrunda olmaz eger bir sey olursada kendini uzme ben cok uzdum kmseye degmedi kimse hakketmedi... allaha emanet olun
- +1 yıl
rica ederim, cok sagol :)
+1 yılHiç tamamen mutlu hissedemiyorum. Çünkü etrafımda bir sürü arkadaşım var hiç birisi en iyi arkadaşım değil. O yüzden hep yalnız hissediyorum biraz yarım hissediyorum :/
21 Yorumla
+1 yılinsanlar yarım hissetmemeli bence kendilerine güvenmeleri lazım özgüvenleri olsun ki insanlar fayadlanmasın bunlardan eksik hissettiği an bile onu hemen kapatmalı güçlü ve kendine inanması lazım
13 Yorumla- +1 yıl
işte hislerini bastırmaları lazım
Evet hep eksik kalıyor birşeyler.. ve canım yanıyor
41 Yorumla"yarım bıraktın yarsız bıraktın beni yalnız değil ıssız bıraktın" soruunu görünce aklıma geldi bu sözler tam da bana uygun
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım gayet güzel cevaplamış, hep çeyrek hissediyoruz..
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine ne yazdığımı bilmiyorum yine saçmalıyorum ama sadece içimden geldiği için yazıyorum.
Önceden günleri şaşırırdım şimdi ise saatleri de kaybettim ne zaman neredeyim hangi düşüncelerin içerisindeyim bilmiyorum her şey film gibi akıyor sanki gözlerimin önünden sessizce izliyorum artık ve hiç kimselere tepki veremiyorum susuyorum ruh gibiyim sanki ama gerçek bir ruh olabilsem keşke rüyalarım bile hayattan daha gerçek duruyor gerçek ise bir rüya sanki… Gittikçe daha karamsar oluyor bu dünya ben güneşe baktıkça batıyor sanki karanlık kaplıyor her tarafı ve ufak bir çocuk gibi korkuyorum karanlıktan belki de içimdekileri kimseye anlatamadığımdan sadece seninle konuşmak isityorum çünkü karanlıktayım ve bir tek sen varsın ve yüzünü göremiyorum diğer insanların yüzünden çekinirken.10 Yorumla
+1 yılyarım olsam bile tamamlayacak biri olmadığından öyle hissediyorumdur belki.
21 Yorumla
+1 yılkendimi fazla hissediyorum böyle iki kişiymişim gibi üç kişiymişim gibi dört kişiymişim gibi. :D
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılben kendimi hep yarım hissederim çoğuda aşk acısı çektiğimde şuan da da çekiyorum
114 Yorumla- +1 yıl
evet aynen keşke bir mucize gelse sevdiğim kişi ile sevgili olsam bir anda
- +1 yıl
bence hayırlı her kendime fal batığımda o çıkıyor bir falcı baktığı zaman bile o çıktı
- +1 yıl
hep ümitsizliğe kapıldığım an karşıma çıkıyor umutlanıyorum
- +1 yıl
inşallah ama falcılarda değil kendi baktığım da da çıkıyor da ondan şaşırdım
- +1 yıl
ümitsizliğe kapıldığımda karşıma çıkıyorsa bana göre bu kader bir türlü unutamıyorum
- +1 yıl
ben çok acı çektim ben hiç sevdiğim kişi ile aşk yaşamadım. aşk hiç bu yaşıma kadar yaşamadım tuaf biriyim hemen aşık olmam
- +1 yıl
evet
+1 yılbazen kendimi hissetmiyorum, onun harici yarımın kareköküyüm
11 Yorumla
+1 yılVay günün sorusu 1453 :)) Yok öyle düşünmemiştim hiç açıkcası ;)
13 Yorumla- +1 yıl
Tm yani hissetmedim anlamında :) Herhalde iyi olmuş yap yap kişiliğin fethi ha ha :))
Evet , aşk acısı çektikten sonra öyle oluyor insan..
21 YorumlaYarım değil de eksik gibi diyelim. Yani ben böyle de çok iyiyim ama sanki birşey olacak /birisi gelecek ve herşey tamamlanacak gibi bir beklenti içinde olduğum oluyor.
20 Yorumlasen bunu sorunca farkettim ki bazen o kadar silik ve yalnız oluyorumki yarımı bırak kendimi hissetmiyorum bile. her zaman birşeyler eksik olacak sanırım
20 YorumlaÖnceden yarım seyrederdim, bir süre sonra çeyrek hissetmeye başladım. Şimdi de yok olup gideceğim. :-( Kız yüzü görmeden öleceğim be.
12 Yorumlaeksiklik hisseden diyeydin iyiydi. tamamlanmamış hisseden falan. ama tabii olmuyor demi? o lafı evirip çevirmek gibi oluyor. illa deyim kullanıp kısa yoldan anlatalım..!
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. keşke yarım hissedebilseydim okadarını bile hissedemiyorum.
13 YorumlaYarım hissetmek düşünüldüğü kadar negatif bir anlam taşımıyor bence. Bir elmanin iki yarısı olmak mesela ;) Tamamlamaktir birbirini :) .. Yaşayan anlar :D
10 Yorumlaevet malesef..beni tamamlayan birini henuz bulamadım...
50 Yorumla
+1 yılBen kendimi görsel olarak ya da duygu açısından yarım hissetmiyorum. Ama yanlız oldugum için yarım biriyim :(((
20 Yorumla
+1 yılistediklerimizle yapamadıklarımız aynı şeyler. insanlar hep hayalindeki kişi gibi olmak istiyo ama yapamıyo ve kendini noksan hissediyo. bunun en cnlılarında biriyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılhiç tam olmadım zaten . yarım geldim yarım gideceğim
11 Yorumla
+1 yılen sevdiğin insanlar seni umursamayarak soğuturdu kendinden.
İçin ezile ezile alışacaktın çünkü hayat buydu.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. hep bir eksiklik var evet, kuvvetle muhtemel elimden geleni yaptığıma inanmadığımdan, ya da genel anlamda hiçbişeye inanmaığımdan..
10 YorumlaTamamlayan biri olmayınca hep yarım hissediyor insan
21 Yorumlaİnsan, canının yarısı çok uzaklarda olunca böyle hissediyor işte :(
21 YorumlaBuzdolabında unutulan yarım limondan farkım varsa nolıyım..
20 Yorumla
+1 yılHer insan yarım dır kendini tamamlayacak diğer yarısını bulamadığında.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Ben hep onun için çabalayacak birini bulamadığımda eksik hissediyorum.Her ilişki bir zaferin başlangıcı oluyor
10 Yorumlahep değil sadece eşim yanımda yokken yarım hatta yok olmaya yakın hissediyorum
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bazen.. Bazen beni kimse sevmeyecekmiş gibi hissediyorum.
10 Yorumla
+1 yıleksik bişeyler elbet vardır ama bu benim nankörlüğümden.
nedenini biliyorum yani en azından.10 YorumlaBiri burada benden bahsetmiş :) teşekkür ederim :))))
10 YorumlaEvet. Mesela bir yarımın uzaklarda olduğunu düşünür, iç çekerim hep...
10 Yorumlaben kendimi tam hissediyorum galiba yarımıma ihtiyacı olan bir insan var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıls perini neden boşuna harcadın ki günün sorusu yapmak için :(
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılxper olcaktı :D
Cevap sahibi+1 yılhaklısın yaa sanki paran gidiyormuş gibi yazmışım bende :D
Cevap sahibi+1 yılnerden tanıyım ki :) sadece para değil giden saçma bir xper puanı demek istedim. cimrisin filan demedim yani :)
Cevap sahibi+1 yılgülmek ömür uzatır ve insanlara karşı en iyi silahtır :) hep gül
Cevap sahibi+1 yılinşallah güleriz :)
yarım hissetmiyorum ama eksik birşeyler var içimde onu çok seviyorum ama o beni benm onu gördüğüm gibi grmüyor ve hiç görmeyecekde biliyorum
11 YorumlaKendimi tam zannettiğim dönemler oldu ama genelde yarımım
10 Yorumla
+1 yılyoutube ve twitter kapanınca biraz öyle oldu tabii :D
10 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman bomboşum 0:)
olsun nefes alsam yeter
cut.10 Yorumla
+1 yılben bazen kendimi bile hissetmiyorum m.k sen ne diyon :(
10 YorumlaEvet yarımım ama bir gün beni tamamlayacak diğer yarım olan kızı bulacağım... :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevdiği ve birlikte olamadığı olduğu halde anlasamadığı bir insan tabiki hisseder
20 Yorumlakeşke yarım olsa çeyrek bile değil "hiç" gibiyim :(
30 Yorumlaiki asal sayıyı birbirine bölüp tam sayı çıksın diye bekliyorum. halbuki virgülden sonra çok gitmeyip yuvarlasam hiç sıkıntı olmayacak...
10 Yorumla100 insandan 95 i kendini eksik hisseder..Türkiyede göz hastasından çok pskiyatri hastası var artık..
10 YorumlaZaten genelde hep yarımdır insan, bazen tamamlanıyor. O özel anında içine edip gidenler var. Neyse açmıyım azımı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer yarımı haftada bir defa gördüğüm için evet bazen hissediyorum :((
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskalari gidince tek kaliyorum yarim olmayi teklif eden oldu ama yarim olcak kadar iyi degildim.
20 YorumlaNişanlımın yanımda olmadığı her an yarım gibiyim. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim adım yarım
o kıza bakanı yakarım
g*tünden uydurma sokarım
hemde ne ağlatırımm ..10 Yorumla
+1 yılKendimi bile hissedemiyorum ara ara. Böyle varla yok gibiyim dünya da.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılinsan olarak bu fıtrat üzere yaratılmışız, istemesekte hissediyoruz
10 Yorumla tamlığın zamlı ayındayız sanki herkes ve hepimiz yarım ...
10 Yorumla
+1 yılBir yarım benden uzak oldugu için öyle hissettiğim oluyor evet.
10 Yorumlaben hissediyodum ama öteki yarımı buldum :D
32 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKalbimin yarisini eksik hissediyorum çünkü diger tarafını dolduran kimse yok ):
20 Yorumla yok ben tam hissediyorum hatta bazen fazla hissediyorum kendimle çelişiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
bu da nispet yapmaya gelmiş buraya arkadaş :(
- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler