Kadınlar neden kibar, nazik, hassas ruhlu erkek bulamaz?
Cevabın nedir?
+1 yılBirçok sebepten ötürü,
Bunlardan bir tanesi öyle bir erkek tipini arayan kadınların sayısının çok az olması, ve toplumdaki arz talep şekillenmesinin aksi yönde olması.
Bir başka sebep de öyle erkek toplum içerisinde var olsa da, kendi toplumunu bildiğinden dolayı ve birçok yaşadığı acı tecrübelerden sonra kibar,nazik,hassas ruhlu yapısını içeriye gizleyerek, dışarıdan buz gibi bir adam kılığına bürünerek, bunun sonucunda kibar,nazik, hassas ruhlu bir erkeği arayan kadınların da öyle bir erkeği diplerinde bile olsa göremeyecek olması.
Ama yine de böyle erkeklerin birtakım belirtileri var. En öne çıkan yanları zeki olmaları, detaycı olmaları, yaratıcı olmaları.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çünkü kaliteyi uzaklarda arıyorsunuz :)
12 Yorumla
çünkü kibar,nazik erkek olursa klasları sarsılır ondan kazak erkek olurlar,benim eşim evlenmeden önce çok kibardı evlendik adam değişti,kaba saba biri oldu,söylediğimdede o önceden di diyor,biz erkekleri değiştirmiyoruz sadece eskisi gibi olsunlar,tanıdığımız gibi..
00 Yorumla
Kadınlar neden kibar, nazik, hassas ruhlu erkek bulamaz
cünkü o tür erkeklerin oldugu kadin sayisi cok fazla oluyo
ama kaba adam sevdimi tam seviyo ömürlük ask cikiyo öylelerinde00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
76Cevap
+1 yılo aradığınız erkekleri egoist kızlar hayattan soğuttu şu an karanlık mahallenin çıkmaz sokaklarında zehirliyorlar ciğerlerini bana adaletten bahsetmeyin ne kadar dızo keko varsa onun 2 katı delikanlı var bu ülkede ama hepsi çıkmaz sokaklarda niye çıkmaz sokaklarda diyeceksin çünkü çıkarlarsa kafalarına sıkılacak delikanlılar ya.
112 Yorumla- +1 yıl
ben niye delikanlı göremiyorum
- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyosun şef
Çıkmazlar diyorum çıkmaz sokağa gel görürsün hepsinin delikanlılıktan boynu bükük. - +1 yıl
senin düşüncendir saygı duyuyorum
- +1 yıl
Sen değil herkes duyacak orda burada kibar erkek arıyorum demiceksiniz bu delikanlıların ahı kimseye kalmaz delikanlıların zehirlediği her bir gram zehir sizdrn çıkacak şef sizden çıkacak sonrada kafanıza sıkacaksınız ama iş işten geçecek karakter yetmedi l*n
- +1 yıl
abi sen ne anlatıyosun neyin kafasındasın herkez kendini elleriyle hayatını b*k eder :D
- +1 yıl
boşver kanka tencere yuvarlanır kapağını bulur kendisi çok kibar ya karşısındakini de kibar arıyor egodan geçilmiyor insan önce dinleyip anllamasını öğrenmeli
- +1 yıl
ben bu ve bunun gibilerini çok iyi bilirim hepsi 30 cm mi yiyes kadar yedikten sonra bana namuslu ayağı takılmalar sen başlarken biz 2. turu atıp kitabını yazıyoduk güzelim @CemKaradag şunun kafasına sık benim müebbetim var şef
- +1 yıl
bana kibarlığı mı öğretiyosun
- +1 yıl
@fundaaaaaaaaaaaaa kibar olmak için önce saygı gerekir buradaki yorumlara bakıyorum senin hiçbir görüş farklılığına saygın yok. Gün gelecek böyle giderse kendi kafasına sıkacak :)
- +1 yıl
ne demiş müslüm gürses
Cahille uğraşacağıma Kafama sıkarım.
tamam sizin atınız erkek olsun bizimki dişi - +1 yıl
aynen öyle :)
- +1 yıl
şimdi ne alaka
Soru sorarken şu cevabı verene e. i. g. Verecem mi dedin mübarek. 3 dk sadece.
Belki uzun uzun ama reklam yapmadan bir açıklamam olacaktı, belki bakış açından kaynaklı odunlara denk geldiğini farkettirecektim de, çevrende daha dikkatli olacaktın 26 na kadar göremediysen sorun genelleme yaptığın bizlerde değilde sende olduğunu düşünebilirdin, belki ama..
İyi geceler, umduğunu bulman dileklerimle :)00 Yorumlauzun lafın kısası ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol gerisi teferruat kadınlar istiyo diye değişemem kardeşim o gelsin benim istediğim ayara bu ne ya dünya kadar malın olacağına fındık kadar ... şeyin olsun abaza değilsen iradeliysen bi problem çıkmaz doğru kişiyi bulursun merak etme :S
00 Yorumlahiç sorma, ben de aynısını bayanlar için diyecektim. beni çevrem gayet sever, bu dediklerini bana derler. ben de böyle birinden yani benden hoşlanacak kız ararım ama nedense bulduklarım da kendi tabirleriyle serseri, fırlama tiplerden hoşlanıyorlar... tek birley diyebiliyorum: demek ki doğru insanın karşımıza çıkmasına daha zaman var...
00 Yorumlaçalıştığım yerde bana üst kattan istediğim bir şeyi getiren bir kıza, teşekkür ederim zahmet oldu dediğim için evli bir kadın, 'ne kadar kibarsın hah ha ha, işin zor' deyip ukala ukala sırıtmıştı. konuşmanın devamında erkeğin kibarının kızı andırdığı ile ilgili 1 erkekle görüş birliğine varıp üstüme gelmişlerdi (zoruma gitmişti)
buradan ikisini de iyi yad etmiyorum.
yani cevap:nezaketi; istenen bir özellik olmadığı için00 Yorumla
+1 yıl"Çok arayan belasını da bulur mevlasini da."
bizim kızlar çok arıyorlar ondan sonra yavaş yavaş statüleri azaltıyorlar sonra bir dümbelek erkek bulup aşık olduklarını sanıyorlar. Sonra da "ben neden mutsuzum"
Adama sorarlar "lan peşinden koşan o kadar efendi erkek varken bu dümbeleği nerden buldun?" Diye.00 Yorumlabulamaz değil, kadınlar öyle erkek istemezler, ayağına diken batan bi erkek ayy ayyy canım acıyo uff felan tarzında olduğu için bu tarz erkek istemezler, onlar için erkek bi çok şeyi bilip elinden gelecek yapacak işleri, pasif erkekleri tercih etmezler.
00 Yorumlabenim görüşüme göre kadın doğası gereği alfa erkek ister bu yukarıda yazılan vasıflara sahip kişiler karşısına çıksa bile göremez, genellikle 30lu yaşlarına gelen bayanlar edindiği tecrübeler sonucunda bakış açısını değiştirip bu tarz erkekleri görmeye başlar diye düşüncemi belirtmek istedim.
00 Yorumla
+1 yılOldum belki bunlarin hepsi ama birbo kadarda cok baglanip sıktim cok seviyorim lanet olsun ama hep. Hata yapmisim aylarca simdibpismanim. Kisacasi benim giviler var ama herseyin birbkusuru vardir iste
00 Yorumlakadın önce bunu bulurlar sonra bunu değiştirmeye çalışırlar o yüzden dolayı da mutsuz olurlar ne istediklerini kendileri bilmiyorum sürekli değişim içine sokmaya çalışıyorlar tasarım harikası yaratmaya çalışırken ellerindekilerden oluyorlar
06 Yorumlaöyle erkeklerden hoşlanmıyorum ne yalan söyleyeyim.Saygılı olsun kaba olmasın. hassas erkek bayar beni.
Arayana mani olmayayım.11 Yorumla
+1 yılMükemmel insanı dışarıda aramayın, ben evdeyim. :D
İsviçreli ve İsviçresiz bilim adamları, her şeyden önce,
bu duruma bir çare bulmalı bence. :D00 Yorumlaçok basit kibar nazik hassa ruhlu olunca çok iyi oluyor malisef bayanlar çok iyi olan erkekleri hemen elerler
00 Yorumlanazik kibar ve hassas haa çok şey istiyorsunn .bunları ayrı ayrı bulabilirsin ama üçü bir arada hele de hassas olucak mümkansızz
00 YorumlaGözleriniz neyi görmek isterse onu görürsünüz
Kulaklarınız ise duymak istediginiz sözcükleri duyar
Düşünceleriniz sizi meşgul eder.
Kendine çekmelisin. kabullenmelisin
Ozman fazlası cıkacaktır
sevgiyle ve huzurla00 YorumlaSerserilere olan ilginiz 25 ve üstü yaşlarda geçmeye başladığı ve o zamana kadar ya siz ya da onlar açısından iş işten geçtiği için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkibar, nazik, hassas ruhluları hak edemeden zibiti tiplere tüm geçmişli geleceklerini kullandırtmışlardır ve kibar, nazik, hassas ruhlu erkekleri allah muhafaza etmiştir ve onlara göstermez.
10 YorumlaBasit. Öyle bi erkek yok. En fazlası başta o kibaar o naziik o mazbut halini gösterir, azıcık zaman geçince içindeki ayı ortaya çıkar muhakkak.
14 Yorumla
+1 yılBen de kibar bir erkeğim ama nazik ve hassas ruhlu erkek nedir yaa? Erkek adam biraz sert olur yani. Biri sana laf atsa sesini çıkaramaz hassas tip.
03 Yorumla- +1 yıl
Sana ses çıkaramayacak birini mi istiyorsun :D
Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı. Bulsalarda daha yakışıklı odunlara gittikleri için böyle sürekli bulamadık diye dert yanarlar ;)
00 Yorumla
+1 yılçünkü görünyü ön plandadır, görünütye bakmadan tanımaya çalışsan emin ol vardır öyleleri
00 YorumlaÇünkü öyle birini gerçekten istemedikleri için. İtiraf edin kendinize bu tür erkekler sıkıcı sizin için.
01 Yorumla- +1 yıl
hayır kesinlikle değil
+1 yılöle bir erkek istemem şahsen...benden farklı olmalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkibar, nazik, hassas ruhlu erkekler fatih ürek modelinden oluyo o nedenle olabilirmi...
02 Yorumla
+1 yılbulurlar. ama hassas ruhlu erkeği sevmezler. kendimden biliyorum sevilmiyorum :D bafileyen, düdükleyen ortada çöp poşeti gibi bırakan erkekler tercih edilir hep bunu sende iyi biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılŞanssızdır, bahtsızdır, kısmetsizdir, beceriksizdir, tercih hatasıdır vb. dir vs. dir :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılişte geldim burdayım :D ben bu işte ustayım hıaa :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
aha bir odun daha :D
- +1 yıl
hahha :D sağol ya sen de direk odun dedin arkadaş hıaa :D
bulurlar sonra onu kaba, nezaketsiz bir hayvana dönüştürürler yani bu kızların bir başarısıdır
111 Yorumla- +1 yıl
siz öyle sanın evlenirler kadın kendine bakınca dışarı çıkma derler kadın kendine bakmayınca öküz gibi oldun bu ne yaa derler
- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
bu konuları anlamam için evli olmama gerek yokki çevremdeki insanların yaşadıkları böyle düşünmeme neden oldu gayet de doğru
- +1 yıl
Dipnot: sana mutluluklar dilerim
- +1 yıl
sana mı sorcam ki kaçta uyuyacağımı :)
- +1 yıl
peki
Siz kibar, nazik, hassas ruhlu erkek buluyorsunuz da zamanla onu öldürüyorsunuz. Problem bu.
00 YorumlaÇünkü Aslında Kibar Nazik ve hassas Erkek değilde yatakta Vahşet yapan istedikleri için.
00 Yorumla
+1 yılSiz tipe bakip ilerlemeyi ne zaman birakirsaniz o zaman bulursunuz bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılBulanda öyle bıraksa keşke adama cinnet gecirten insanlar var hepsi olmasada :)
00 Yorumla
+1 yılBbir zamanlar öyleydim ama artık şerefsizn biri oldum desem inanma ycaksnZ ama öyle
00 YorumlaBulur, bulduğu zaman da ben PİÇ seviyorum der... Ve ayrılır
00 YorumlaÇünkü insanlar tek yaratılır ve dolayısıyla yalnızca bir ZeBrandon var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolan o tarz erkeklerin sayısı azdır az olanda onlara denk gelmiyordur yok gibi düşünüyordur böyle biri dünyada o kadar çok kız varken atıyorum benim bir kaç senedir yalnız olmam gibi...
00 Yorumlaherkes hakettiğini bulur sen naparsan karşılıgını ona göre alırsın diyelim...
00 Yorumla
+1 yılkadının kendisi neyse karşısındaki kişide o dur tencere kapak mevzusu :)
00 Yorumla
+1 yılbakar kör olurlarsa..ya da yazdıklarınız dan ziya de başka şeylere önem verirlerse bulamazlar.
00 Yorumla
+1 yılErkekler neden, az konuşan, anlayışlı, orta derece kıskanç bir kadın bulamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
seviyosa aşıksa az kıskanan kadın yoktur kesinlikle az kıskanmaz bu sadece aşırı sahiplenme
Görsele aldanıp beyni ve zeki olanlarını göremediğinizden olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılkadınlar bulamıosa kadınlardadır suç ama böle istesekte odunluğu çekiyor canımız ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tur erkekleri yanlis yerde ararlar gidin kitapevlerine kutuphabeler dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü öyl bir erkek modeline ender rastlanır olanların bir çoğuda kapılmıştır:(((((
22 YorumlaBenim birtek ruhum. hassas birde diygusalim sanirim ama ötekileri tanımıyorum 😄😄
00 Yorumla
+1 yılAdi ustunde erkek okadarda kibar ince ruhlu bulamazlar tabi
00 YorumlaKördür çünkü bakmaz görmez etrafında onca öyle kişi varken veya görürü tipten eler.
00 Yorumlabulamaz çünkü kaba, hoyrat, ve ukala erkekler daha çok dikkat çeker
02 Yorumla- +1 yıl
naptın sen yine kendine.. :D
- +1 yıl
bende ddiyorum neden birden libidom arttı... :D
çünkü erkekler odundur kadınlarda odunlardan hoşlanıyor.
00 Yorumla
+1 yılevden dışarı nadiren çıkıyorum sanırım o yüzden :) :)
00 Yorumla
+1 yılvar mı ki öyle bir erkek olanıda kapmışlar ki =(
113 Yorumla- +1 yıl
istemem öylesini ya
- +1 yıl
Bende var 1 tane pamuklara sardık. Üzmeyeceğine söz ver tanıştırırım. Ama bir üzersen yaktım çıranı :)
- +1 yıl
hiç üzermiyim ben onuu aşk olsun
- +1 yıl
Ben bilmem sonra ağlayarak gelmesin :) onun hem hocası hem sevdiceği olmalısın. İnsanların gerçek yüzünü görmesini sağlayacak skeçler hazırla mesela :P
- +1 yıl
ben onu pamuklara sarar sarmalarımmm ne bedel isterim ne hesap sorarım ne onun güzel kalbini yorarım kaçırmasın o tatlı gözlerini sezen aksunun bu şarkısı benden ona gelsin
- +1 yıl
Bunun üzerine onu Ks'ye getirmmek ayıp olur. 3.günün şafağında doğuya bak. :)))
- +1 yıl
3 gün sonra sabah ezanıyla tan doğrultusunda onu beklicimm
- +1 yıl
Ohh kanatlarımı geri alabileceğim sonunda ^^ beni I believe I can fly şarkısıyla yolcularsınız di mi nikahtan sonra
- +1 yıl
sana nikah çiçeğimi atıcam yakalıcaksın
- +1 yıl
şimdi ağlayabilirim <3
- +1 yıl
ağlaa kalbim ağla <3
o benim eski halim. şimdiki halim bayağı çapkın
00 Yorumla
+1 yılhakeden birini bulamadım o yüzden =)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki doğru yerlere bakmıyorlardır.
00 YorumlaErkeğin fıtratında yok o saydıkların.
00 Yorumla
+1 yılDaha benimle tanışmadınız bağyan..
00 Yorumla
+1 yılçünkü öyle olursa erkek olamaz :)
02 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
:)
Bir aynaya bakmak lazim derim
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka herşey güzellik değildir biz ne dedik kibar nazik ve hassas ruhlu:)
+1 yılyanlış yerde aradıklarındandır...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılöle bir erkek yok hepsi odunnnnnn odun :)
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem