Kişilik & Karakter Çay seven insan kötü olur mu? Minel-Ask Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çay seven insan hiç kötü olur mu? İsmail abıye katılıyorum insan sevmek aşırı yorucu cidden bende çayı sevenlerdenım ya siz? :)))))Hayırlı akşamlar. :)uykum geldi yaw:) Çay seven insan kötü olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SimonPaula Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mecazi anlamda düşünsemde, gerçek anlam açısından düşünsemde mantık bulamadığım sallanmayacak bir söz. Sallamam gerekirse illa ki o zaman insanları genellemeye ittiği için kötülemem gerekir 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl çay seven kötü olmaz sanırımoladabilir ama çay içerken kötülüğü düşünmez herhalde 2 0 Yorumla
atombombasietkisiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Çayı ben kadar keyifli içen olamaz. Boş edebiyat yapmayın lütfen.. O çay benim agjfhdh.. 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Haklısınız boş yapmamak lazım.😊 Yorumla atombombasietkisiii +1 yıl Haklısınız.. Çayı sevdiğiniz içüün 👍 Yorumla
Gmztnmz Takip Et Master Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl Çayı çok kişi seviyor, o zaman bu kötüler kim 😀Hayırlı akşamlar canım 😘 3 3 Yorumla Minel-Ask +1 yıl su içenler :)))) Yorumla Gmztnmz +1 yıl Suyun içine ne karıştırıyorlarsa 😀 Yorumla Minel-Ask +1 yıl hahahaha artık bılemıyorum bende:))) Yorumla
Aybükem78 Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Hayır olmaz , ben çayı çok seviyorum misal😊 1 0 Yorumla
Bağyancokbilmiş Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Hayır olamaz, cayın verdiği huzuru veremeyenler var. 3 1 Yorumla novel +1 yıl Doldur içelim be :) Yorumla
jellybeann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Çay edebiyatı eskidi arkadaşlar. Çayı sevmekle iyi olmanın bir bağlantısı yok, hapishanelerde en çok içilen içecek çay 🙄 1 0 Yorumla
LunaLovegood2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Eğer kötü bir insan oluyorsa bu bana haksızlık olur 2 0 Yorumla
öataç Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Çay candır :) Çay ısmarlayan adamlar da kötü olmaz :) 3 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Çay romantik devrimcilerin milli içeceğidir nasıl kötü olabilir ki 2 0 Yorumla
WaffenSStr Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 36% +1 yıl bu yazını okurken bir yandan da cayımı yudumluyorum cayızolmazzzzzzzzz 1 1 Yorumla WaffenSStr +1 yıl https://www.acil.net/cayin-faydalari/ Yorumla
apollon07 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 44% +1 yıl Ayrılığa çay iyi geliyor diyen şaire de eyvallah... 1 1 Yorumla apollon07 +1 yıl çay güzeldir Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çay sevmeyen kaç kişi var ki. Ama kötü olmaması gerek. 1 0 Yorumla
Psikologman Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl çok farklı bir bakış açısı. Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü. 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çaysız hayat düşünemiyorum 1 0 Yorumla
evliuye Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Kumarhanelerde genelde çay içiliyor o zaman tüm kumarbazlar iyi 1 0 Yorumla
hancerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ben de çayı severim İsmail abi doğru demiş bazı ilişkiler çok yorucu oluyor 1 0 Yorumla
mervesevgi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çay sevenlerdenim bende.. Çay içen insan kötü olur mu bilemem ama 😏 1 0 Yorumla
gölge1507 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Bir demliği tek başına bitiririm çay içmezsem kendimi iyi hissetmem 1 0 Yorumla
J4ndarma Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl cok dogru ayrıca leyla ile mecnun seven insan kötü olurmu 1 0 Yorumla
MaHiii Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 58% +1 yıl Olur kuzum süt icenden seri katil. çıkıyor😃 1 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl ben diyorum su ve süt tehlikeli :))))) Yorumla
Doctorhealierssss Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Bunu çaya bağlamak da farklı bir düşünce. 2 0 Yorumla
mertcanist1995 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl ben çaya bayılıyorum her gün en az 6 bardak içerim 1 0 Yorumla
YalnızKaptan3437 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Çay candır gerisi heycandır 1 0 Yorumla
merisan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Olur. Bıktım şu anlamsız edebiyattan. 0 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl benım sorularım sadece eglenmek amaçlı neden tepkılısın anlamıyorum ve madem bıktın göruş yazma olsun bıtsın dımı ama :) Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. çaya hayır diyemeyenlerdenim :) 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olurr nedenn olmasın 2 0 Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz galiba 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
anonymous007 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 820 cevap paylaştı. çay iyidir çay için 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olamaz 1 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İmkansız yahu 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar