Sigarayı alıp içenlerin hepsi efkar dağıtıyorsa benim neyim eksik ben niye efkar dağıtmıyorum Şart olsun bakalım bende sigaraya başlayım bariğğğ Sigaram ve ben nasılız Böyle mi tutuluyor bu zıkkım
Herkesin baslamak icin bir sebebi illak ki var. Kimi küçük ken arkadaşlarım yuzunden basladim, der. Kimi şunu, kaybettim ! Onun uzuntusuyle bas edemedim tek başına, ondan bir kereyle basladim der. Kimi, bir kutlama da dogum. gunu vs mutluluk ve keyifle içtim 1 tane der.. Yani kafasina koymuş olan, ne yapip edip iciyor su mereti..😏😏😏 Onlara ben de dahilim 😐😑😔
Efkar falan dagitmaz bağımlılıktır ben 22senelik bir bagimliyim günde 2paket sigara içiyorum ayda 800lira para sigara veriyorum bu saçma sapan bağımlılık yüzünden nefret ettim artık sagligim elden gidiyor ama birakamiyorum benden sana tavsiye hiç başlama ilk içtiğim güne lanet ediyorum ben
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Sigara ciğer dağıtır. Ne demiş Yılmaz Güney : Sigarayı bıraksam diyorum, tamamen sana başlasam. Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum. Ve Süreya da şunu demiş : Bilirsin sigarayı da kalem tuttuğum gibi tutarım. Ondan tüter sevda sözler .. Yani tüten hem sevda sözcükleri hem de ciğerdir.
sigaranın efkar dağıtması psikolojik.. zamanla da seni bağımlı hale getiriyor sende efkarlandıkça yakmaya devam ediyorsun. bence hiç başlama bu zıkkıma.
En İyi Cevaplar