Kişilik & Karakter Umutsuz vaka mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İflah olmaz bir çapkın mısınız?İpe sapa gelmez bir serseri mi?Akıl almaz bir güzellik abidesi mi?Ele avuca gelmez bir playboy mu?Hangi konuda umutsuz vakasınız? Umutsuz vaka mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hürrem_ Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Hem de en umutsuzundan.. 😕 Sorunu okuyunca aklima bu sarki geldi. :)https://youtu.be/5PnEC4__CyM 1 2 Yorumla Hürrem_ +1 yıl Tesekkurler :) Yorumla Soran +1 yıl Ricalar 😊 Yorumla
u Shivers Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesinlikle aşk konusunda umutsuz vakayım 😊 1 0 Yorumla
Acar25 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmadım her zaman umutlu bakarım hayata. 1 2 Yorumla Acar25 +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Ricalar 😊 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl hiç umut yok ya bnde 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ben de 😏 Yorumla Zlatan_red +1 yıl cok tsklerrr Yorumla
ılımlıbirey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl İflah olmaz bir çapkınım. Sevgili sayımı matematik profesörü bile hesaplayamaz. 1 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 893 cevap paylaştı. Her şeyin mükemmel olmasını bekleyen sürekli bir adalet isteyen umutsuz vakayım 1 0 Yorumla
EvreninEvrimsizAdamı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Umutsuz vakayım ama açıklamaya yazdıklarından değil hayata bağlanamamak ve ayak uyduramamaktan 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl umutsuz bir vakayım ben benden iflah olmaz.. 1 0 Yorumla
hsynrl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Bunların hiç biri bana uymuyor. Sanırım ben ben de kayboldum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yukarıdakı şıklardan hiç biri ama evet umutsuz vakayım ben :'( 1 0 Yorumla
Cinsel_çelıski Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ben çok cinsel ilişkiye giriyorum bunun için tedavi oldum ama östrojen hormonun normalden çok fazla olduğunu söylediler artık kadınlara pata yeyistiremiyorum:( 0 0 Yorumla
öküzburcuyumben Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl O değil de elfida güzel şarkı gerçekten 1 0 Yorumla
Siyah-Pelerinli-Adam Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 41% +1 yıl 1 ile 4 sanki bana uyuyor gibi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄 deme yaw Yorumla Siyah-Pelerinli-Adam +1 yıl Hala düşünüyorum 😂 Yorumla
Sadhippie Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hicbiri! Gökten inmiş bir meleyim 1 2 Yorumla ƒσянσησя +1 yıl Şeytanda bir melek Yorumla Sadhippie +1 yıl @ƒσянσησя Melek de bir şeytan Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ortaya karışığım. 2 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tembellik konusunda 2 0 Yorumla
ƒσянσησя Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Allah korusun 1 2 Yorumla Sadhippie +1 yıl Şeytanda bir melek Yorumla ƒσянσησя +1 yıl Melek de bir şeytan Yorumla
En İyi Cevaplar