Sevgilimin açtığı fake hesaba girdim ve kavga ettik. Sizce ben haksız mıyım?

Sevgilimi o kadar şımarttım ki bunun çok iyi farkındayım. ben kendime asla laf ettirmezdim , sevgilime sırf ''aşık'' olduğum için altında ezilir oldum. Mesela banaa ''kaşınma sonu kötü olur, yada bi daha bana şu şu lafı edersen seni silerim'' gibi şeyler söylüyo. Ve bende safım ya tabi, çok seviyorum ya hani, hemen alttan alırdım tamam bitanem özür dilerim derdim. Artık o kadar değilim , ben de dik kafalı konuşuyorum ve bu durum onun hiç hoşuna gitmiyo sürekli kavga gürültü... mesela sevgilim erkek arkadaşlarını oynatmak için sahte bi kız fake hesabı açmış. ben daha önceden biliyodum ama bu fakenin sevgilime ait olduğunu değil, onun en yakın arkadaşına ait olduğunu sanıyodum sesimi çıkarmiyodum. Ama bugün şifreyi istedim girdim o fakeye. Sevgilim benim erkek eklememe ben de onun kız eklemesine çok kızarız zaten hepsini sildirdik birbirimize. Neyse işte, bi girdim fakeye, kızları da eklemiş burdan. Ben bir saydım sövdüm sinirlendim ki ağzımdan daha kötü bişey çıkmasın diye kendimi zor tuttum . Bi de üste çıkmaya beni susturmaya çalışmaz mı ben de kendi facemi dondurdum. Sonra oda kendi facesini dondurmuş. Böyle yani teller kapatı faceler kapalı zaten aynı yerde oturmuyoruz görüşemiyoruz sabahtan beri.Aynı şeyi ben yapsaydım belki ayrlırdı bile. Ama bu sefer barışmak isteyen ben olmycam. Sizce ben haksız mıyım?
Sevgilimin açtığı fake hesaba girdim ve kavga ettik. Sizce ben haksız mıyım?