Bazen annemi ve beni sebepsiz gulme tutuyo.aglanacak sey oluyo ama biz salak gibi guluyoruz.neden olabilir?
Ayni durumu yasayan var mi?
Ayni durumu yasayan var mi?
Her ne kadar ülkemizde nedensiz yere gülenlere deli gözüyle bakılsa da, gülmek , gülümsemek kadar insanı mutlu eden bir eylem var mı şu dünyada..
Arada beni de tutuyor gülme krizi..Dakikalarca gülüyorum milletin kızabileceği şeylere..Fakat her anımızın stres, baskı, mücadele ile geçtüğü şu ömürümüzün bari birkaç dakikasında olsun nedensiz gülebilelim..
Doktorlar gülmenin yüz kasları başta olmak üzere, mutluluk hormon salgılanması , kendimizi huzurlu hissetmemiz ve enerjimizin yenilenmesi için çok yararlı bir aktivite olduğunu söylüyorlar..
Hatta yoğun iş hayatından bunalanlar için bazı ülkelerde ve bu arada Türkiye'de de yaygınlaşmaya başlayan yeni bir akım var..İnsanlar gruplar kuruyorlar ve haftanın belirli günleri bir araya gelip nedensiz yere kahkaha atıyorlar..Gülmek bulaşıcı olduğu için seans sonunda herkes rahatlıyor ve mutlu ayrılıyor..
'' Çok gülersen çok ağlarsın '' gibi saçma bir düsturu ilke edine edine mutsuz, asık suratlı insanlar yarattık..
Ben gülmeye devam edeceğim,Eğer bu yüzden bana deli diyeceklerse evet deliyim ! Aksine ben de hiç gülmeyenlere deli gözüyle bakıyorum..
Kahkahalarınızın hiç eksik olmaması dileğiyle..
:)
Benimde su yorumuna bile ahaha haha;)))
Aynen,;)
Rica:)
Ben bazen yalnız olduğumda gülümserim ve gülerim.Aklımda senaryolar yazarım, hayaller kurarım, düşüncelerim beni gülüdürür.Deli olduğumu söylerler bir çok kere ama eğer gülümsemek delilikse ben dünyada daha fazla gülümseyen insan görmek istiyorum.Zahten bir gün öleceğiz.Bari en azından biraz eğlenenlim ve günü yakalayalım diye düşünüyorum :).
Gülmek ve ağlamak libido ile doğru orantılıdır. Vücudun temel tepkisidir gülmek. Bir bebeği çok sıkıştırdığında ağlamak yerine güldüğünü de görebilirsin. En ağır darbeyi yemeden önce vücut refleksidir gülmek. Bence ikinizin de bastırılmış sorunları var. (Not: içimdeki freud'un te a...)
Genellikle sert bir mizah yapım vardır ama gülerim evet :D zor durumdaysam sinirimden gülüyorum yalanını uydururum hâlbuki tutamam kendimi ben gülünce onlarda gülüyor nasıl gülüyorsam artık yüzüm kızarıyor terliyorum çok kötü bir şey ama ya en azından asık sıratla dolaşmaktan iyidir.
Cevap
13Cevap
Sinirleri ifade etmenin baska yolu.ben de bazan cok sinirlendiyimde gulerim.ama mutlu gulucuk degil bu cok aci gulucuk.karsindakinin salakca sozune.davranisina ne laf soyleyecegini bulamayanda oluyor.
Aynen ya. Bi de güldüm mü normale dönmem de zorlaşıyor. Garip..:/
Aynen bende de var..Durduk yere deli gibi gülerim..
hmmm sende ''sebebikos gülünikos'' rahatsızlığı var canım ya ama merak etme tedavisi basit :)
Ya sizinkinde bişe yok da ofiste ota b.ka gülen biri var, çok sinir bozucu...
bence sinirlerinizi duygu ve durumlarınızı kontrol edemiyorsunuz buna sosyal anksiyete diyorlar ve çoğu kişide var.
bir şey varki gülüyosunuz boşyere gülmeyi genelde deliler yapar
Kemal sunalın filmi geldi aklıma ağlanacak şeylere bile gülerdi sizde de o vaka :D
bizim memlekete deli derler sapıtmış derler illaki bişe derler eryerde gülme sen
Evde çok rutubet var mı
siniriniz bozulmuştur ondan
sebepsiz gülenler çok tatlı :D
Beyin zarında yırtık vardır.
bir şeyler içmissindir ya da tımarhanelik sin
hiç bir şey sebebsiz olmuyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar