Akrep burcu erkeği hakkındaki tüm kötü bilinenleri düzeltmeye geldim?

Önce sunu söyliyim. Kendim haric toplamda 9 akrep tanıdım. Bunların 5i erkekti. Yıllaardır erkekleri hakkında çapkındır dendi. HAYIR! Akrep erkeği hayatınızda görebileceginiz en sadık erkektir sadece aşksız yasayamaz sevmek ister. Sevdigi insanın hayatında tek olmasını ister. Aşırı tutkulu sever. Bu yuzden kolay kolay ayrılamaz. Daldan dala atlayamazlar. Benim tanıdıgım tum akrep erkekleri böyleydi //Birde cinsellk düşkünüdür dendi akrep erkeği icin. Evet en ateşli erkeklerdir ama öyle her önüne geleni istemezler. Genelde asık oldugu kadını arzular. Ha onune gelenle yapan akrep varsa da zamparalıgın burcu yoktur arkadaşlar 😂 onu cogu erkek yapıyo zaten. Yani zampara olan herkes yapar bu işi. // Ve akrepler zehirler dendi. Onlarla mutlu olunmaz dendi. Çok yanlışşş. Nedense aşırı derece merhametli bir insanım diğer akrepler de öyleydi. Aşırı sabırlıdır akrep burcu. Ve en ideal sevgilidirler, ilgiye bogarlar, ne hissettiginizi hemen anlarlar, bulursanız kaçırmayın, benden söylemesi :) Söylenenlere aldırmayın siz. Söyliyceklerim bu kadar. Umarım yeterli olmustur :)
Akrep burcu erkeği hakkındaki tüm kötü bilinenleri düzeltmeye geldim?