Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Mutfaktan çıkmayan kıza kocası az bakımlı ol der, kuaförden çıkmayan kadın için de kocası yedin bitirdin beni de paramı da der. Yani her şeyin dozu olmalı. Kadın sürekli mutfakta olacak diye bir şey de yok ki onun da rahatlamaya ihtiyacı olmalı.
“Kadını götürüp mutfağa ya da süslenme odasına kapatıyor, sonra da ufkunun darlığına şaşıyoruz; kanatlarını kesiyoruz, sonra, uçamıyor diye yakınıyoruz.”
Kuaforden çıkmayan kiz bakımlıdır eşinin gözünü kaydirmaz kenara köşeye. Yemek her daim yenir. Mutfaktan çıkmayan kiz ya tembel ya obur ya da teyze formatındadır. Kocasını kacirir. Parfümlu saclari bakımlı biri evde dolasirsa mi daha iyi eli saclari soğan kokan kadin mi?
Sen nasil bir zihneyete sahipsin ya angelina jolinin bile aldatildigi dünyada... gözü kayan adamın karakteriyle alakalı bir durum eşiyle alakalı degil bunu normaleestirmeyin. Bakımsızdı ilgilenmiyodu bende aldattım ne bosanmak gibi cok dogal bir hakkın dururken
Yav ben aldatalim mi dedim. İnsaniz android degiliz. Komutla calismiyoruz güzel bir kadin gördüğünde bakarsin o kadin evimde eşim olsun istiyorum bunun neresine tepki verdim. Her vakada aldatır mı sanıyorsun.
Herşeyin dozu var. Hayat müşterektir mutfağın ortak kullanılmasından yanayım. İnsan kendini oradan buradan çıkarmamak yerine gezip farklı yerleri beraber zaman geçirebilirler.
İkisi de şart bu p*ştlara... mutfağa girmese bir yemek yapmadın derler, kuaföre gitmese ne bu saçın başın dğınıklığı derler... En iyisi ikisini aynı anda götürmek...
Mutfaktaki daha güzelmiş onu alim ben :P dfkshfs Kuaförden çıkmayanı istemem ben bakımsız kız isterim bakımsız bile güzel olsun yani bakıma muhtaç olmasın, yatağa girerken yılan gibi 2 kilo deri boya bırakmasın fdljk
Mutfaktan çıkmayıp bütün mahalleyi mi doyuracak? Aşçıysa ya da yemek yaparak para kazanıyorsa normal de, diğer türlüsü garip. Bakımlı kadın her zaman erkeklerin ilk tercihlerinden.
Mutfaktan çıkmayan kız daha makbul bence.. Becerikli olduğu için kuaföre bile ihtiyacı yoktur onun, evde kendi saçını da kendi bakımınıda kendi yemeğini de yapar..
Kuaförden çıkmayan kız, çok para harcar. Mutfaktan çıkmayan kız da eğer bir şeyler yemek amaçlı mutfaktaysa çok kilo alır. Yemek yapma anlamındaysa o daha makbuldür. 😀
Kuaförden çıkmamak saçma kuaföre ayda bir sefer kırıklar için gidersin gitmişken kaş aldırmak tamam da diğerleri bana abartı geliyor boşa masraf o yüzden mutfaktan çıkmayan kız diyorum
Bakımlı kız kesinlikle xd, yemeği beraber de yaparız sorun değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her ikisini de becermeli kız bakımlı temiz olmalı aynı zamanda becerikli maalesef bazı kadınlar özellikle evlendikten sonra saliyolar kendilerini umursamaz bakımsız oluyorlar bence ikiside olmalı
En İyi Cevaplar