Ben az yemek yerim, yemek saatlerim ve menüm plan program dahilindedir ancak bunu beğenilmek için değil kendim için yaparım, yani açıklamam yanlış anlaşılmasın. 😀
Bu türe ait tek bir erkek görmedim. Ben ekmek yemem ama genelde arkadaşlarım yanımda ekmeği bütün ağzına atmaya çalışır. Görürsem şok etkisi ile etkilenebilirim ama ne kadar sürer bilemem.
Kibar kibar ucundan yiyen erkekleri sevmem ben acikinca adam gibi yiyecek oyle miy miy durmasin karsimda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
çekicidir bir ölçütü yok tabi. nerden bileyim eve gidince öküz gibi yemediğini. üstüne spor yapıyorsa çok daha çekicidir. ama şey suşi yiyen erkek bana göre çekici değil iticidir. bu kadar öykünme fazla
Eylül 2017'den itibaren ilk diyet evresinde; un, tuz ve şekeri hayatımdan bir anda çıkarmıştım. Şimdi ise ekmeği arada bir yiyorum fakat çoğu zaman ton balıklı salatayı tercih ediyorum.
Şahsen ben 5 öğün yerim ekmekle hep daha çok canım et çekiyor ve yumurta boy 1.80 kilo şu an belki 70 olmuşumdur kilo almıyorum kilomu sabit tututuyorum çok fazla spor yaptığım için kilo almadım.
@novemberman bişey sorucam yanlış anlaşılmasın genelde bu şekilde foto çekinip bunun amacı mantıklı düşündüğümde sexy olmak içindir ve dikkat çekmek eğer bir erkeğin bakıp bişey söylemesi kadını savunmaya zorluyor ister istemez acaba böyle yapmasak vücudunuz güzel olabilir ama bunu belli zamanlarda hissettirin.
bişey sorucam yanlış anlaşılmasın genelde bu şekilde foto çekinip bunun amacı mantıklı düşündüğümde sexy olmak içindir ve dikkat çekmek eğer bir erkeğin bakıp bişey söylemesi kadını savunmaya zorluyor ister istemez acaba böyle yapmasak vücudunuz güzel olabilir ama bunu belli zamanlarda hissettirin.
götünlemi okuyon tipsiz seni. evde kalmis ezik seni. git kari bul böyle sacma mal mal uygulamalards takilacagina. hasta ruhlu, comar, kücük beyinli, ayık, tek hücreli
:)) içindeki boku akitmissin ne kadar pislik varsa. Merak etme sen ben eğitimi de aldım kariyerimi de yaptim. Bayan GÖT 😂😁 senin gibi çevremde GÖTÜMLE taninmiyorum.
Merak etme sinifin en zekisi diye bilir herkes beni büyük konusma hayatimi bilmeden. yazik sen yolda gören memesiz kiza bile azarsin. evde kalmis dur güzel kardeşim
Kadınların da zaafları vardır büyük konuşan sensin üslup bozan sensin hanfendi sanırım gerçek hayatında böylesindir insanlar ne olduğunu az çok belli eder.
@yapma41 sen adam olsan yavvsak olmasan benimle ağzımdan küfür çıkmadan kızın ağzından çıkan küfürleri görürdün. Ama abaza o. Çocukları olduğunuz için direk olarak kadına yalama moduna geçiyorsunuz abaza o çocukları
@novemberman hadi lan hıyar abaza moduna ilk başlayan sensin zaten topunuz küfürbaz ne yani marifetli olunuyor küfür edince adam mı olunuyor yalama modumuymuş
En İyi Cevaplar