Hadi başlangıcı ben yapayım. bir erkek olarak yorumlayayım. Eğer çirkinsen ilk bakışta aşk yaşamak gibi bir şansın yok karşındaki kişi seni görür görmez etkilenmez. Dış görünüşünün verdiği dezavantajı perdelemek için oturuşunu kalkışını söylediğin cümlelere kadar kendini geliştirmen lazım ki dış görünüşün bir kusur olarak gözükmesin.
Valla onu bunu bilmem... çirkinlerin bahtı açık, güzellik başa bela haset eden çok, çekemiyolar kıskançlığından çatlıyorlar, iş arkadaşları ayagını kaydırmaya çalışır... çirkinler güzele genelde iç güzelliģi ile vurmaya çalışırlar, sanki güzel insanların hepsinin içi kötüymuş/karaktersiz miş gibi... güzellerin, kötülüklere maruz kalma ihtimali daha yüksek... yani çirkinler kıçlarını yırtmasın artık siz 1-0 öndesiniz.😀
Benim anlamadığım şey şu, ben çirkinim ama eski sevgililerim çok güzeldi. Kızlar erkekte tipe pek bakmıyor bence çünkü en büyük örneği benim. Kızlar kavramlar üzerinden çıkarımlar yapıyor bence. Ağzınız hem laf yapacak hem de karşınızdaki kıza konuştuklarınız mantıklı ve çekici gelmeli o kadar. Güzel kızlar candır.
Cirkin kizlarin en buyük dezavantaji hep güzel arkadaslarinin dertlerini dinlemesidir.. Mesala Cirkin kiz dert ortagidir. Kagit mendildir. Sabir tasidir. Kankadir. Yeri gelir oyuncak ayi yerine bile koyulur..
Bence erkeklerde sempatiklik yakışıklılıktan önce geliyor. Yakışıklı olup kendini bir şey sananların arkasından aptal olmayan kızların hepsi alay eder ama yakışıklı olmayıp kültürlü, konuşmasını bilen sempatik biri hakkında herkes güzel konuşur. Tabi en güzeli iki faktörün de bir arada olması ama değilse de yapacak bir şey yok.
Bu nasıl sarışın diye bir film vardı eski bir film şu gerçeği güzel yansıtmış. güzel kızlara da beyinsiz gözüyle bakilabiliyor mesela. Ayrica o da kul sonucta çirkin olmayı o istemedi. Bayanlara her daim kibar davranılmalı adamı çileden çıkartan istisnalar olsada. Güzel çirkin diye sınıflandırmak anlamsız.
Çirkineler hep güzelleri kapıyor Yaşında büyük gösteriyorsan ki çirkinler genelde öyle otobüste yer veriliyor Pek göze batmamak en iyisi bu bence yere düşsen kimse takmaz ama güzel yere düşsün utanır herkes başına toplanınca
Kadın bakımla giyime kuşa la bunu biraz örtebilir ama erkek çirkinse çirkindir ve daha zor... Haklısın birisi ilk görüşte arzu şevk duymayacağı için karakterini düşüncelerini sever ki aslında bu avantajdır
biraz açıklarmısın ben kendimi çok şanslı olarak görmüyorumda :D mayın tarlasına ilk adımımı atsam yıldızları yakından seyretmek zorunda kalırım. Havaya uçarım yani o kadar şanssızımdır :)
En İyi Cevaplar