Ben bir borderlineyim! Ne yapacağım?

Belki duymussunuzdur, sinirda kisilik bozuklugu denen illet yani borderline bende var. Psikolga da gittim ama terapiler beni aglatti. Birisine kor gibi asik oluyor kaybetmemek adina elimden geleni yapiyor sonunda pisman olan ben oluyor ve yapmadigim delilik kalmiyor. Insanlari hem seven hem nefret eden surekli intihar dusunen biriyim. Bi dakika cok neseli ardindan bes dak sonra depresyon moduna geciyor kendimi ayni gunde hem cok begeniyor hem de nefret ediyorum. Kendime zarar da veriyorum. Butun iliskilerimde terkedilen ben oluyorum. Napicam
Güncellemeler
+1 yıl
Surekli is degistiriyorum en asik oldugum insandan da bi anda nefret ediyorum. Hep dedigim sey : senden nefret ediyorum öl ama beni birakma lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Psikiyatrist bunun bi caresi olmadigini ilaclarin caresiz kaldigini ve eger cocuk dogurup sevgimi ona yoneltirsem asamali olarak gececegini soyledi. Yani buyudukce gecen bisey ama yillarca ergen ruhlu olucam boyle. Coluk cocuga karisinca duzene giriyor yani
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilimi kazanmak icin her hafta evden aileme bisey demeden cikiyor on saatlik gidis on saatlik gelis yolculugu yapiyor ve arasira onunla yatiyordum. Sevgili yaptiginda dahi gidip onla yattim. Ama su an benim gozumde hic sanki yokmus gibi. Ne para yetisio bana ne baska sey
Ben bir borderlineyim! Ne yapacağım?