Peki, söylendiği gibi kadınlar gerçekten paraya mı önem veriyor?
#beyazorkidem😘

İnsanlara kadın-erkek olarak bakmıyorum.
Önem vereni de vardır, vermeyeni de vardır.
Güç için para şart, bu bir gerçek ve ben de
güce önem verdiğim için paraya da önem
veriyorum ama güçlü bir erkeğin kanatları
altında olmaktansa güçlü bir kadın olarak
kendi kanatlarımı takmayı tercih ederim.
Bu yüzden de "paraya önem vermek" her
zaman birilerini sömürmek ya da birilerinin
ayağını kaydırmak demek değildir. Paradan
daha fazla önem verdiğin değerlerin olduğu
sürece bu, aslında iyi bir yaşam stratejisidir
bence. Paraya önem veriyorum ve tüm beklentim
kendimden. Tamamen hakkımla kazandığım
sürece zamanın en zengin insanı olmayı da
isterim, tüm zamanların en zengin insanı olmayı da.
Ayrıca, hçbir şeyin esiri değilim yani gerekirse
5 kuruşsuz sokakta da yaşarım. Özgür ve doyasıya
yaşamak paraya bakmıyor ve güç sahibi olmaktan çok daha eğlenceli.
Beni mutlu edecek erkeğe ben çalışır bakarım hiç önemli değil , oda ev işlerini yemeği yapar.
Great woman!
@Aybükem78 valla ben kendıme yedıremem öyle bırsey bırlıkte calısıp ev işlerini birlikte paylaşırım. para bugun var yarın yok.. ama sevgi saygı baki kalır.
Bazı kadınlar pahalı hediye severler.
Spor arabaları, lüks mekanları, hesap ödeyen abileri.
Bazı kadınlarsa, saçlarının taranmasını severler, ayaklarına oje sürülmesini.
Bazıları ise, uyumadan önce masal anlatılmasını, gözlerinin içine bakarak gitar çalan adamları.
Bazı kadınlar takım elbise severler, kaslı kollar.
Bazı kadınlar oduncu gömleği severler. Ve bira göbeği.
Bazı kadınlar, kışları kayak yapmak isterler.
Bazı kadınlar, özel günlerde parfüm hediye eder.
bazı kadınlar, her gün aynı ten kokusuyla uyanmak için canlarını verirler.
Bazı kadınların telefon rehberi kalabalıktır.
Bilirsin.
Diğer bazıları ise defalarca aynı mesajı okuyup ağlarlar.👏
Paramı değil gönlümü sevsin, param yokken de benim olsun. Başımda taşırım. Diğer kadınları bilmem ama benim Sevgilim paraya önem vermiyor. ❤
Senin sevgilinin senin hiç paran olmasa bile sana olan sevgisi asla değişmez..
Teşekkür ederim sevgilim. ❤️
❤️❤️❤️❤️❤️
Amin sevgilim..
Cevap
81Cevap
Kadınlar her şeye önem verir :DD
bir bize önem vermiyorlar hacım nolacak bu işin sonu 😂😂
@AlevPüskürtenEjderha Elbet ona da sıra gelir
Öyle mi dersin hacım haydi bakalım İnşallah.. =)
@AlevPüskürtenEjderha İnşallah
Aslında paraya her iki tarafta önem verir ama burda Kadınların adının çıkma sebebi farklı..
Kadınlar para için yaşlı erkeklerle, veyahutta sevmediği adamlarla takılıyorlar.. Dışarı çıkın bakın cafe'lerde restaurant'larda sevgilileriyle oturan çoğu kadın, yanındaki erkekle sırf o mekanlarda oturabilmek için birlikte oluyorlar o kadar belli ki bu gözleri hep dışarda o tür kadınların. O kadar ileri ki bazı evli kadınlar bile yanında kocam dediği adamı maddi olarak kullanıyor sadece... Sevgi diye birşey yok aralarında. O nedenle de, kocaları karısından para dışında bir ilgi görmediği için, başka kadınlarla aldatıyorlar eşlerini çoğu aldatma olayı bundan kaynaklı, erkek kadın'dan sevgi görmüyor ve aldatıyor, sevgi eksikliğini başka kadınlarda arayarak. Kadınlar erkeklerle olan ilişkilerini sadece para ve cinsellik üzerine kurmuşlar bu yüzden erkekler kadınlara değer vermiyor parayla herşeye yaptırabileceğini de inanıyorlar ve yapıyorlar da.
Benim gözlemim şu, varlıklı zengin erkekler kadınları parayla, arabayla etkileyebildikleri için saygı duymuyorlar.
Parayı, zenginliği baba evinde gören kızlar için onur kırıcı bir durum bu. Bu yüzden varlığı görmüş kadınlar paraya önem vermiyor. Karakter ve insanlara davranış niteliklerine önem veriyor.
Ama varlık görmemiş kadınlar da paraya kolay yoldan ulaşmak için erkek peşine düşüyor. Bu kesim biraz daha fazla olduğu için kadınların adı çıkıyor. Erkeklerdeki abazan nüfus yüzünden tüm erkeklerin öyle sanilmasi gibi yanlış bir genelleme aslında.
Kadını ayakta tutan ve yaşlanmasını engelleyen şey paradır. Kadın paraya erkeğin yanında genç kalmak için değer verir. Etrafınızda parası çokça olan ve parası olmayan iki kadını karşılaştırın. Dediğimi daha kolay anlayacaksınız.
Kisiden kisiye değişir bu durum para kazanılır huzur olsun gerisi gelir bence ben asla paraya önem vermem
Kendimi bir kenara koyuyorum evet veriyorlar gerçekten.
Yok canım ne önem vermesi. Kadınlar Ali Ağaoğlu'nun, Acun'un kişiliğine aşık olur.
Kadınlar asla parayla işi olmaz.
Kadına sormuşlar : Aşk mı para mı diye? Aşk olsun tabi ki para demiş.
Burda paraya önem vermiyorum diyen kızlar para sıkıntısı çekince ya olmuyo devam etmeyelim demeye başlıyo
Belirli bir kesim sadece. Hepisini aynı çerçeveye koyamayız asla. Diğer kesim mutluluk huzur saygı sevgi aşk olsun ister.
dünyanin bile bütün kavgası para kadını erkegi mi var ilk kritermidir buda kisilikle alakalı ki evet diyende hayır diyende haklıdır bana gore
Evet çünkü tarih öncesinden beri bu böyle yani kadınlar güçlü kendisini koruya bilen karnını doyuran erkekleri seçer standart hayatta kalma mantığı bu bizim genlerimize işlemiş durumda
Zaten kişiye değiş paraya aşık olunuyor şöyle bir profil düşünün arabalı normal tipli birisi ve yakışıklı ama arabasız birisi hangisi çekici gelecek tabikide arabalı olan. Kapişşş
Cinsiyetle ilgili değil de karakterle alakalı bir durum bence :):)
Her kadın olmasada çoğu paraya ilah gözüyoe bakıyor.
Soruna soru
Muşmula suratlı heriflerin yanında neden hep tay gibi hatunlar var?
İki soru tek cvp
Bu zamanda kadın erkek paraya önem vermeyen mi kaldı.
tanışırken paranın önemi yok deniyor sonra şu ayakkabıyı elbiseyi çantayı onu bunu beğendim alsana bana. yok tatile götürmyorsun beni. yok bir çiçek almadın gibi istekler bitmiyor
Hem de çok önem verirler. Yalan mı? Hepsi paraya bakıyor.
Para gerektiği kadar olmalı. O kadarı yeterli bence. Paranın çok olması ne insanın karakterine + katıyor nede daha kaliteli yaşam sürmesini sağlıyor. Sadece alışkanlıklar değişiyor, ortamlar değişiyor.
Bir çok kadın verir ama bence paradan daha önemli şeyler var
paraya herkes önem veriyor ama bu devirde güç eşittir para oldugu için kadın da paranın peşindedir
Kadinlar degil doyumsuz ve ac gozlu her insan paraya deger verir.. Dikkat edin para ile soz acan her kes tiyniyetsizdir.. Rahmetli nenem zengin bir kadindi yardim yaparken asla adini vermezdi.
Paraya değil parayı kazanan beyne önem verirler bu yüzden tipsiz heriflerin yanında at gibi hatunlar olur
Her kadın adına konuşamam ama ben vermem 😊
Bence paraya önem vermeyen kadın yoktur açık ve net
Ne kadar yakışıklı olursan ol paran kadar güzelsin yeğen derler
Kadınların dini imani para be. Geçeceksiniz o işleri.
buna kesinlikle katılmıyorum abi kendinizi sevecek birini bulun inanın parayıda bulursunuz biryerden sonra sevgiyi bulmak parayı bulmakdan daha zor
Hayır diyen yalan söylüyordur kanka.
ilk sırasında aşk sevgi bile olsa emin olun ikinci sırasında yine para vardır :)
Kadın olmadığım için bilmiyorum ama bildiklerime göre daha çok davranış ve tavırlara bakarlar.
Evet bütün hepsi aynı para yoksa giderler iyi günde varlar kötü günde yoklar
paraya önem vermeyen kadının erkeklerle ne tür bir diyalogu olabilir ki?
Acaba kim paraya önem vermez neden kadınlara yönelik bir soru
Paraya onem veren kadına karsı olan dusuncem KAÇ PARA ETTIGIDIR 😉
Önem verenleri var. Ama hepsi değil.
Ben vermiyorum ancak kadınlar veriyor
Para kadınlar için olmazsa olmazdır
Vermez diyenin kafasına meteor düşer😂
Verir ama bunun kadını erkeği yok bence
Doğru dedin bende zengin kız istiyorum mesela
fazla önem vermem ben hayatım
Yerine göre veriyorum
Evet bu devirde hepsi olmasa da cogu onem veriyor
Kadınlar çocukları için en iyi babayı isterler.
Çoğu ciddi anlamda önemser
Paraya önem vereni de var vermeyeni de.
Soru yanlış olmuş paraya önem vermeyen Kadın var mı acaba olacaktı 😊
Paraya önem veren insan zamanla harcanır
Kesinlikle önem veriyorlar
Paraya önem vermeyen kadını görmedim simdiye kadar
Dini imanı para ve parasal seylerdir kadınların.
büyük ölçüde etkiler bence ben böyle düşünüyorum
Evet kadınlarim yuzde 70i paraya deger verir
Verir vermem diyen yalan söyler
Tabikide bir kadini para ile elde edebilirsin her yerinden hahahaa
Herkes değil ama çoğunluğu veriyor
Kişisine göre değişir
hahahaha hayır desem kimse inanmaz
Bu devirde %80 paraya önem veriyo
evet para oldumu değerli olur erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar