Kadınların zevklerini çok aptalca buluyorum. Bana göre erkek dediğin yakisikliligindan önce dürüst güvenilir ve içi güzel biri olmalı. Ne yakışıklı erkekler gördüm evet yüzü çok güzel ama içi bir dünya pislikle dolu. Ve çoğundan fazlası bu şekilde. Yakisikliligina güvendikleri için bu zamana kadar hayatına sokmadiklari, dokunmadiklari, altına yatirmadiklari kız kalmamış. Ve hala bu sahte tavırlarla her kızın aklını başından alabiliyorlar. Yakışıklılık kızı kurtarmıyor aksine yakıyor. Ondan sonra vay başıma gelenler diyorlar. Allah her çirkine bir güzel yaratmış. Sen illa da yakışıklı olsun guzel olsun dersen Allah öyle verir ama içindeki bir dolu pislikle seni de kirletir. Çok nadirdir böyle olmayan erkek. Ve bir parantez daha açmak istiyorum evet bende bir bayanım fakat bayanlar gerçekten çok çok salak. Erkekleri doğru düzgün tanımadan her şeyini meydana koyuyorlar. 2 satırlık tatlı ama yalan sözlerine kaniyorlar. İnanıyorlar. Güveniyorlar. Hatta bu şekilde evlenenler bile var. Kime nasıl güvenebilirsin ki? Hele de bir erkeğe tanımadığın bir erkeğe bu sonsuz güven nedir? Bence çok yanlış ama bazıları kendini bunun için zorladığı için beter olmayı hak ediyor. Bu zamanda kimse ağzının söylediği gibi iç güzelliğe falan bakmıyor altını çizeyim yani. Beyinsiz kız milleti önce bunu anlamalı. Erkeğin tek derdi tatmin olacak duyguları ve de ihtiyaçları. Sokaktaki dişi hayvandan ya onu geçtim delik gördükleri hemen her şeyden tahrik olan zihniyetler erkekler. Ve bir bayan ona güvenmekten bahsediyor. Emin ol o kadar salak ve beyinsiz insan var ki o insanlar cezaların en büyüğünü hak ediyor. Soruna da gelecek olursam çirkin olsun ama dürüst güvenilir saygılı kültürlü sevgiyi bilen anlayışlı ve de değerden anlayan bir erkek olsun.. Yakışıklılık sadece baş belası.
Ya neden şu tipi her şeyden ayırmak zorundayız? Yakışıklı mi güvenilir mi, yakışıklı mi zengin mi, yakışıklı mi iyi kalpli mi. İlla tipten feragat etmemiz bekleniyor ama yok yani ben yapamıyorum. Önce tipe bakıyorum sonra şans veriyorum. Hep kadınlar taviz veriyor bu tip meselesinde :)
Yalnız şuna çok inanırım; tipi çok güzel biri tanıdıkça çirkinleşebiliyor ya da tam tersi olabiliyor. Asla yakışıklı olmayan biriyle olmam demiyorum ama ilk önce de ona bakılıyor. Zaten ben yakışıklı olan bir erkeğin güvenilmez olacağına inanmıyorum ben güvenirim
Erkekler de safım guvenilir isterler demisler. Acik sozlu kizlar yakisikli olsun yeter demis, guvenilir diyenlerin de cogu yakisikli isterim dersem laf yerim korkusuyla dememis, bazilari bariz anlasiliyor. Guvenilir yok bari yakisikli olsun goz doyursun diyenler zaten guven istemiyor. Bu basit bir kacis yolu sadece. Nasil ola guvenilir kiz da yok. O mantikla gidip biz de guzel ve servet avcisi kizlardan hoslanalim.
Kızların çoğu güvenilir olanı demiş. Ama yalan. İçlerinden güvenilir olan erkek isteseler de çoğunlukla yakışıklı ama güvenilmez erkeklere takılırlar. Haberler eşlerine ya da kız arkadaşlarına eziyet eden, darp eden, hatta yaralayan ve öldüren erkeklerle dolu.
Erkek dedigin guven vermeli. Dis gorunuse gelince eli yuzu duzgun olmasi yeterli. Yakisiklilik bir yere kadar... Evlenecegim insanin cok yakisikli olmasini istemem. Bunu bir tehlike olarak gorurum. Ayrica zaten evlendikten 5 sene sonra gobegi saliyor erkekler.
Güvenilir ve seven ama gerçekten seven olmalı göğsüne başını dayadiginda huzurlu hissetmeli buda ancak güvenilir olmakla olur zira insan güvende olmadimi huzursuz hisseder..
Vallahi ikisini de cidden kriter olarak tercih ediyorlarsa benim zerre itirazım olmaz , olamaz. Bekarım , görenler yakışıklı olduğumu söyler ve hiç de sevgilim olmadı.
@kalokere haklısın seninle aynı düşüncedeyim yukarıda da fikrimi alla len beyan ettim lakin neden Bağyancokbilmiş sayfasında bunu söyledin? bunu merak ettim özel bir nedeni varsa alla yoksa yanlış değil mi?
İyi biri olmadığını anladığım an gözümden düşer dış görünüşü falan önemli değil çekiciliği düşüyor anlıyor musunuz bence iyilik, merhamet seksi bir şey erkek için bunu dürüstçe söylüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakın. :D
En İyi Cevaplar