Hiç beklemedim şimdiye kadar ama gratisin önünde beklemek daha çok sıkar beni. Bazen görüyorum kız çantasını da tutuşturmuş çocuğun eline bekletiyor orada. Hiç gelemem öyle şeylere 😅
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Gratisin önünde beklerken hükümetin önünden geçtim türküsünü seslendirmeye başlarlar. DDd Şu metrisin önü pek uzundur anam sözleri ile analarının kulaklarını da çınlatırlar. Kızlar lütfen alacaklarınızı önceden belirleyip seçiçiliğniizi önceden konuşturup, pratik zekanız ile hızlı karar verip işin içinden sıyrılıp gencecik çocukları erken yaşlanmaya itmeyin :D dd
Gratis. Çünkü, önünde beklerken bir arkadaşımız görürse adımız hanımköylüye çıkacak :D İçeri girip gezersek ise daha beter afiş olacaz. Ben Gratise girdiğini öğrendiğim arkadaşıma 'hayırdır lan geblo, tampon mu alıcan :D' diye dalga geçtiğim olmuştu. Maksat geyik ama tabii.
benim anlamadığım şey neden mağzanın önünde bekliyorlar? Gidip o sırada başka mağzaları gezebilirler. Sevgilisinin işi bitince de buluşurlar yanş zor bir şey mi?
Gratisin önünde niye bekliyorlar hala anlamadım yanında dursa en azından yardımcı olmasa bile seyretse daha iyi Bir deli kuyuya bir tas atmak yüzlerce akilli çıkaramamış gözünüzde büyütmeyin ufak şeyleri
Erkeklerin hemen hemen hepsi çoğu şeyden hemen sıkılır. Yapı gereği genellikle bir kadını tavlayana kadar herşeye okeymis gibi görünür ama sonrasında gerçek karakteri ortaya çıkar.
Erkek arkadaşımla avm'ye gittiğimizde o kendi bakacağı şeylere bakar, ben kendi bakacağım şeyler bakar ve sonra sözleştiğimiz yer ve saatte buluşurduk.
Hiçbir zaman sevgilimi bekletmeyi düşünmüyorum. Gratise arkadaşlarımla gidebilirim ya da onunla buluşacaksam erkenden hazırlanmaya başlayabilirim. Kimse kimseyi beklemek zorunda değil
En İyi Cevaplar