Dünya"da sadece Türk Kadınına özel bir özellik söyler misiniz?
#mutlusabahlar
#ruhummerakli

Aslında olumlu çok şey var, ama sonra aklıma olumsuzlar gelince !
Olumlular ve olumsuzlar savaştı ☺️
Kazanan mı🙄
Hadi geleneği bozmayayım İYİLİKLER KAZANSIN ve anaç ruhlu olmak diyeyim kendimden bâz alıp😂😌
Tesekkurler ))
Anaç bir kadınız. almanlar gibi çocuğu eve atıp gitmeyiz.
Birden fazla özellik söyleme hakkımız var mı?
Sana sınır yok abi ))
Kadın.
Atası cepheye top mermileri taşımış kadar yürekli bir tarihi olan "Türk Kadını" .
Söylerken gururlandıran, hem ana, hem de eş. Hangi coğrafyadan, hangi il sınırından ve hangi kökenden gelirse gelsin,
"Fedakardır Türk Kadını."
Hangi Türk topraklarında olursa olsun, eşine sadakatli ve işinde gücünde iken, evinin temizliği, aşı, yemeğine koşturan
"Fedakar, Çalışkan ve Annedir Türk Kadını"
Dünyanın hiç bir yerinde olmayan Anne Şevkatinin yüzlerce hatta binlerce örneğini sergileyen
"Fedakar, Çalışkan, Anne, Şevkatlidir Türk Kadını"
Örf, adet ve geleneklerine sadık, o beyaz gelinliğinin hakkını verme çabasında, evlilikleri boyunca acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle birbirlerine katlanacaklarını temsil eden, tuzlu ve baharatlı Türk Kahvesini elleri ile kocasına içiren
" Fedakar, Çalışkan, Anne ve Dünyanın Giç Bir Yerinde olmayan Şevkatli Türk Kadını"
Diğerlerini siz biliyorsunuz zaten :)
Benim milletim, eşine sadakatte de o güveni verir. Özel davetlerde, elin herifi ile tek gecelik ilişkileri normal görecek kadar geniş, sonra da kocasının koynuna girecek kadar 'geniş' değildir.
İstedikleri sadakati veren bir eşe, kendisi de o değeri göstermesini bilir.
Not : 2 günde 1 Hamile miyiiiiim diye soran ve erkek arkadaşı ile zaman bulamadığı için triplere girip babamdan/annemden nefret ediyorum diyen ergenus tipler, yukarıdaki çerçevede işaret edilen resimdeki Türk Kadını çizgisinin dışındadır.
Saygılar. 😊
Yuregine saglik abimm...
Okuyup ders alsinlar
Eşine ve sevgilisine bağlılık sadık olma
Cevap
20Cevap
Kocasina mutfagin genislemesi icin balkonu iceriye aldirmasini soyleyen baska kadin yoktur hicbir memlekette...
Harikasin )))
bugunun Turk kiziysa tamamen lumpen bir ozelligi yok ama bozkir gok borunun kutsal varliklari Turk kadinlariysa tarifsiz kadinlardir... zaten anadoluda ata binip ok atip yay geren kadinlari gorunce herkes sasirmistir ki matteos adindaki ermeni tarihci vaakiname adli eserinde saskinligini dile getirmistir...
Nedeni nedir bilmiyorum ama şuraya bir Türk ve yabancı bir kadın fotoğrafı konulsa herkes Türk olanı anlayacaktır. Çünkü bence Türk kadınında ayrı bir sıcaklık , cana yakınlık var. Nedeni nedir bilmiyorum.
Kurtuluş savaşında Cepheye Mermi taşıma. Aynı savaş çıksa şimdiki kadınlarimiz yaparmı bilmdm
Simdikiler oceli, yapmaz cogu..
Haklısın tırnakları kırılir
Ahmeeet oğlum gel yemeğini ye saatlerce böyle seslenir durur kıyamam her anne fedakar her anne cok güzel 😇💓💓💓
Cok iyi..
Anadolu kadını olması başlı başına yeterli zaten. Dünya da ilk olarak Devlet başına Türk hatunlarının getirilmesi. diğer devletler getirmezken. Çanakkale savaşlarında büyük başarılar göstermeleri.
Tesekkurler
Önce trip atıp bir iki dakika sonra ama aşkım ben hiç sana trip atar mıyım diyen kadın bilki Türk'tür.
Benzemez diğerlerine, bereketli dir, aldığından fazlasını verir.
Çok güzeliz😄
Savaşçı özelliği.
Hala askerlik/polislik kadınlar arası gözdedir 😊
Yok herkes aynı hayatta bizim kadınımız biraz fedakar okadar
Terlik fırlatmak bunu Türkler icat etti
Cok fena haklisin...
kocam döver de sever de😁
Dövmek yok )))
Trip
Yüksek Melezlik oranı
Tesekkurler
Onu çok sevmek hiç bırakmamak arkanda durmak yardım etmek
Günümüzde çoğunluğu özenti.
Ağlayan çocuğuna döverek susturmaya calismasi
Bu harika..
Tesekkutler
Yüksek ego ve aşırı kendini beğenmişlik.
Kıskançlık seviyesinde tavan yapmak :)
Erkeğin elini öpmesi :)
Sınırsız bir özgüven.
Bugun olmaz başim agrıyor
Kaş yapısı herzaman farklı, birde temizlik..
Dir dır dır dırrrrrrrrr
Yoğurt mayalamasiydi oda kalkti
Sırta terleyince atlet koymak/koydurmak 😂
angelina jolie gibi olmadığı gibi egoist olması
Bizim türk kadınları cesurdur
gün yapmak
Bu cok iyiydi )))
İhanet.
Trip?
Asalet
Sahiplenme.
Burnu havadadır