Mutlu olacağını bildiği halde bu kadar da zahmetsiz bir şey olmasına rağmen neden bir buket çiçek alınmaz ki? Sitedeki bey arkadaşlarmız, siz kız arkadaşınza içinizden gelerek bir buket çiçek alır mısınız?
Cevabın nedir?
Hayatımda 2.kez çiçekçiye girmiştim. Henüz 17 yaşındaydım. Kızı çok sevmiştim. O gülü aldım Beşiktaş maçı vardı o kadar sakladım korudum kırılmasın diye. O gün geçti ertesi gün gittim kıza arka sırada vericektim. Çıkardım koy onu yere utanırım ben alamam dedi.(Üstüne bide ıyyyyk o güllerin dikenleri vardır dedi (diken yoktu ama çok küçük prüzler vardı her çiçekte olduğu gibi ufacık tüyler işte. Sınıfta 5 kişi vardı ve o kadar kişinin önünde beni rezil ettin vay efendim gülü verenmi bi sövmediği kaldı. Birisinin yanında verilmezmiş gül. Hiçmi bilmiyosun her inceliği biliosunda bunu bilmiyosun diyor bende hayatımda 2. kez çiçekçiye girdim k.bakma dedim gittim gülü çöpe attım.) Hevesim kaçtı. Ve bir dahaki çiçeği ancak eşime almayı kafa koydum .
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçiçek hergün alınmazkı o çicek işi hediye işi tamemen maddıyattan uzak sekılde ve özel gunlerde alınır en azınedena ben oyle yapıyorum 1 kahvenın kırk yıl hatırı olur bır gulunde ama sen bunu sıradanlastırırsan her defaında ıstersen olmaz gercekten dusun sımdı o bır gul al sen bunu saklarsın kurutursun ama hergun alsa o gulun yerı cöpluk olurdu sanırım çünkü sıradan olur o iş artık az olacak öz olacak temiz olacak ve sende bekle o özel bir günde alır elbette ama almassada bilemem dusuncesını onu çözmek lazım işte
00 Yorumla
Kuğul :D koptum.. asdfasdfasdf sinirden gülüyorum.yakında cool sözcüğü bizim dilimizede yerleşip kuğul diye yazılacak buna sinirleniyorum
20 Yorumla
+1 yılKuğul değil odundur bizzat kendisi bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Çiçek almam... Ölüye çelenk bile yollamam.
Çiçek dalında güzeldir, bir canlının yaşamına kıymam, canlının yaşamına paha biçmem bir başka canlı mutlu olacak diye. Kurban verme merasimi gibi, nedir o çiçek almak falan.
Benim gibi doğaya ve yeşile önem veren herkes çiçek ticaretini bıraksın bence.20 Yorumlaİnsanınsevgi göstergesi olarak simgelere ihtiyaç duyması çok acı.Tüm Doğa'nın kendisi için yaratıldığını sanarak Dünya'nın çok güzel içine ediyoruz.Aferin bize.
Ben almıyorum.Odunum evet,bildiğin meşe odunuyum.Birileri de gelip yontmaya çalışıyor işte.Çiçek al,onu yap,bunu yap vs vs.Halbuse doğadaki saf halimle güzelim.21 Yorumla
+1 yılKız istedi diye çiçek alınmaz içten gelecek bu olay :)Ayrıca erkeğin içinden gelmesi içinde o romantizmi ortaya çıkarmak kızın görevidir.Erkeklere odun diyenlere cevabım;Eğer erkek odunsa kadında erkeğini yontan kişidir..Yani herşeyi erkeklerden beklemeyin bayanlar ilgi,alaka,sevgi,istekler karşılandığı sürece erkeğin kadınına almayacağı ve onun için yapmayacağı hiçbirşey yoktur...
01 Yorumla- +1 yıl
Valla düzgünce dedim benim için çiçek alır mısın çünkü alırsan AA bu bana değer veriyor dedim bana ne alaka dedi üzüldüğümü söyledim saçama dedi oysa ben çeyize fantezi kıyafetimle pna foto bile attım dedim görsün ilgilendim yok hala ne alaka diyo kavga çıkarıyor
ben çiçek vermeyi çok severim, ama asla gül almam, bir numara casablanca lilyum dur, ama onu adrese gönderirim, iki numara papatyadır, elden götürürüm.
22 Yorumlaşu ana kadar aşık olmadım ama bu benim bir buket çiçek almadığımı göstermez gerektiği yerde anneme teyzeme abla diyebileceğim birilerine alırım bu benim insanlığımı gösterir.
00 Yorumlamutlu olacağını biliyosam bi buket değil odasını dolduracak kadar alsam bile az.
hatta 100 tane gülden sevgilimin odasında yere kalp yapmıştım bi kere sürpriz :) kıymetini bilmemişti orası ayrı =)00 YorumlaAlmam çiçek dalında güzel.doğanın düzeni bozuluyor :D
00 YorumlaTabiki alırım. Ama her seferinde çiçek beklemeyin o kadar da sık olmaz. Bir erkeğin her zaman içinden gelmez.
00 Yorumla
+1 yılkabrine her gidişimde gül götürürüm.ondan başkasına da maydanoz bile almam.
00 Yorumla
+1 yılodunsa almaz zaten ben al demem alırsa içinden gelicek düşünüp alıcak söylesem hiç bir şey ifade etmez şahsen ben böyle düşünüyorum...
00 Yorumlakız isterse almam, ama içimden geldiği zaman alırım, bi kaç defa çiçek almayı unuttum, kaldırım ortasından karısık bişi toparladım götürdüm :(((
01 Yorumla- +1 yıl
Ben dedim sokaktan koparsan da olur almadı kırıldığımı söyledim ne alaka dedi 1 tane bile gül çiçek almadı saçmalama dedi ne alaka dedi ve onu mutlu etmeye çalışıyordum bu konu gelince kavga çıkıyordu alırım dese ölmez 1 tane çiçek istedim
alırım söylemesini beklemem...bir kaç defa almıstım bi defasında söför kendi eşi için istedi :) vermedim...
00 Yorumla
+1 yılAlırım tabi. Hele kız Yarimizi bulalım çiçek kolay iş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız istememeli hatta.Bazen çingeneler satmaya geliyor da geri çeviriyorlar o an erkek arkadaştan tiksiniyorum.Hatta o yüzden ayrıldığım bile olmuştur.Bir gülü almayanla günler mi geçer? pinti herif.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılimkanı varsa cimriliğinden almıyorsa ben bu ihtimali düşünerek cevap verdim.Banke olmayanlar almasın tabii ki.Onlar da zaten belli olur.
kız arkadaşım zamanında zorla aldırmaya çalışırdı ben de inada bindirdim işi hiç almadım
01 Yorumla- +1 yıl
Ben anlattım güzelce dedim alır mısın benim için çok önemli sokaktan koparsan bile olur bana sen al dedi dedim bana alırsan derim aa bana değer veriyo üzülüyorum dedim sokaktan koparsa dünyanın en mutlu insanı olcaktım hep ne alaka dedi saçmalama dedi kavga çıkardı hala ağlarım aklıma gelince
kuğul neya :D ben isterse almam kendim istersem alırım
10 Yorumlaçiçek almakdan nefret ediyom
bende kebapdan hoşlanıyom sevgilim acaba iş yerime keabap yollarmı 30 tl verip :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstesede almam çiçeklerin solamsına gönlüm elvermiyor saksıyla alsam olurmu?
01 Yorumla- +1 yıl
Olur Du ama onu düşünemeyen birsürü insan var
çiçekmi :D
asla cicek almam
1. ergen değilim
2.evli değilim.00 Yorumlaiçimden geldiği zaman alırım ki kolay kolay almamda
00 Yorumlayazın ufak bi tartışmamız oldu barışmak için..bahçelerden çaldığım onlarca gülü kapısına bıraktım..ellerim kan içinde kalmıştı dıkenlerden=)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen dışarıda bulşursak eğer alıp vermem.Çok gösteriş işi oluyor ama mesela akşam yemeğine çıkacaksak o zaman alabilirm.Ya da evine yollatırım.
00 Yorumlaevet alirim segilisinin mutlu olmasini kim istemezki
00 Yorumla
+1 yılbilmem alırım herhalde
00 Yorumlacicek alinca ne oluyor
33 Yorumla
+1 yılolursa tiyandafil yine alırım:)
00 YorumlaTabiki alırım niye almayayım.O kadarda değil yani
00 Yorumlaalaram tabe..
00 Yorumla
+1 yılkuğul değil cool
12 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin oO
- +1 yıl
evet :)
Cimri. Pinti.
00 Yorumla
+1 yılodundur
00 Yorumlaparam varsa alırım.
00 Yorumlakuğul değil aptal
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Kız arkadaşı "istediği" halde bir gül almayan erkek, kuğul musun?!!
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat